21.4.10

Hophophiijop!

Miten voikin olla kotiäiti näin kiireinen?!
Eilen oli Deen neuvola, tänään Aan koululääkäri (vanhemman mukana olo suotavaa). Tänään olisi ollut myös Been hammaslääkäri, mutta siirsin sen ensiviikkoon.
Mielenterveysyhdistyksen tapahtumassa kävimme syömässä makkaraa ja muurinpohjalettuja Ceen kanssa;D Yleisötapahtumat ne vasta tuon puhekoneen kanssa hauskoja onkin. Tutustuimme Aimoon, jonka isä on kuollut (vanhuuteen), Aimolla on ollut jäniskoira nimeltä Rekku, ja on aikuisia lapsia:3 poikaa ja yksi tytär. Aimo tykkää ketsupista, muttei niin sinapista. Juo mieluummin kahvia kuin limsaa.
Kerttu; mummo, jonka isä on kuollut (vanhuuteen), ei koiraa, punainen toyota.......
Ja noin kymmeneen muuhunkin mukavaan ihmiseen tutustuttiin *huoh* :)
***
Cee pitää CocaColasta. Sekä limsana, että Mehukatti-Cola-mehusta ja tietysti CocaColakarkeista.
Poika vain ei osaa sanoa CocaCola vaan sanoo KOKA tai KOKAKOKA.
Seisahduttavaa, kun kaupassa kuuluu kirkkaalla lapsen äänellä:
"ÄITIIII! Osta mulle KOKAA!"Onks tässä nyt vedetty överit?
(toim.huom. Se on vaan ruispalaa ja juustoa;D)

S.A.

Ps. Jos sotkuinen koti on merkki siitä, että saattaa olla murhaaja, niin mie saatan olla sarjamurhaaja:/

Posted by Picasa

14 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Luin justiin saman jutun iltiksestä ja täälläkin taitaa asua sarjamurhaaja. Kauheeta!!! Jokohan ne poliisit saa mut kiinni?

Mikähän muuten on normaali koti jos lievä kaaos on epänormaalia? Varsinkin kun on kyse noinkin isosta lapsiperheestä. Pyykkikasoja? Hitto, niin on muuten meidänkin kylppärissä. Ja arkkupakastimen päällä oottaa ISO kasa talvivaatteita jatkosäilytyspaikkaa.

Rippu kirjoitti...

Voi vinkeä. Luin maikkarin sivuilta samaa asiaa, ja oli pakko juosta kylppäriin laskemaan kuinka monta tyhjää/puolityhjää dödöpulloa löydän. :D Onkohan viisi löytämääni nyt tuhottava ennen kuin niitäkin esitellään jossain oikeudessa todistusaineistona?? Pitäisiköhän tyhjistä maitopurkeistakin huolestua...niitä en uskalla edes laskea!

ihanathaasteet kirjoitti...

Minussakin taitaa tämän mukaan asua aina silloin tällöin (monta kertaa viikossa) pieni sarjamurhaaja.

stansta kirjoitti...

Minusta tuntuu, että olisi paras olla kommentoimatta tuohon epäsiisteysjuttuun ollenkaan. Voi Luoja! MIKÄ minä mahdan tämän ikuisen kaaoksen ja tavarapaljouden keskellä ollakaan??? Epsoo varokoon... ;o)
Mutta Cee on vaan niin ihana! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin säikähdin tuota poliisin kommenttia - jos epämääräiset rojukasat ovat merkki siitä että kotona ei ole kaikki kohdallaan, niin o-ou... Täytyy pitää huoli ettei tän kylän sinivuokot tuu kurkkimaan mun kaappeihin, niistä voi löytyä vaikka mitä kummallista. Iloista viikkoa blogiserkulle, pitäkäämme huushollit kondiksessa! toiv. Alohomora, joka lähtee nyt keräilemään pesuhuoneesta tyhjiä shampoopulloja...

TaiNa kirjoitti...

Etkö sä Akka tiedä että idioottikin osaa siivota mutta vain nero hallitsee kaaoksen? ;D

vilukissi kirjoitti...

Täälläkin on sitten sarjismurhaaja, hei vaan! Ihana puhekone!!!

Eeva kirjoitti...

Kummasti aloin itsekin tiirailemaan viikkaamatonta puhtaan pyykin kasaa, tiskejä altaassa kun puhtaat on koneessa pestyinä ja niin edelleen jutun luettuani.

Mutta tapaus sinällään on aivan kaamea. Varsinkin kun tapahtui tässä omalla kylällä, muutaman kilsan päässä meistä. Vieläkin kuulkaa puistattaa, kun muistan isännän lähettämän tekstarin työmaaltaan samana aamuna... tunsi miehen ja oli tehnyt rankkoja henkilöstöjuttuja hänen kanssaan. Meinattiin ottaa nimi pois postilaatikosta ja mietittiin vaikka ja mitä! Päätettiin sitten muuttaa Siperiaan... (no ei vaan vaikka sinne muutettiinkin, mutta kaikkea on tapahtunut välissä jo)

Anu kirjoitti...

Jahas jahas.. Täällä näköjään on joku sarjamurhaajien kokous meneillään. Taidan ilmoittaa asiasta Iltalehdelle. ;D
Ei vaan.. ehkä ei pitäisi pilailla vakavan asian kustannuksella, mutta kyllä se sotkuisesta kodista uutisointi oli jotenkin niin koomista.
Voi miten toinen on väsynyt..

Anonyymi kirjoitti...

Pienet koneet hyytyvät välillä (äidin onneksi!) : )

Ai että hän on ihana tapaus!

Minna

Anne kirjoitti...

Ha haa, minäkin ajattelin, että jos tänne tultaisiin tekemään mmurhatutkimusta, niin kyllä varmasti poliisit kohottelisivat merkitsevästi kulmiaan.

Tuossa on tyhjä dödö keskellä olohuoneen kirjahyllyä, eteisessä maljakkoon kuolleet pääsiäisoksat ja nurkassa kukkamaljakko, jossa on vettä, muttei kukkia. Olen siis syyllinen!

TaiNalta hyvä kommentti, pitääpä muistaa! :-D

Hanni kirjoitti...

*tulee juuri kodinhoitohuoneesta* Murhaaja täälläkin, hei! Ainakin kolmois-. Syötävä tuo C, nukahtanut reissumies kourassa :D Ihana <3

Myrkytär kirjoitti...

"tavaraa oli ihme kasoissa joka puolella taloa ja kodinhoitohuoneessa oli hirveä kasa likaisia vaatteita"

Toi nauratti ihan pirusti. Eikös se ole ihan normaalia, että kodinhoitohuoneessa on likaista pyykkiä? Mitähän nuo tutkijat sanoisivat jos kävisivät meillä, kun pukkaa vielä muuttoakin ja tavaraa on ihmekasoissa ympäri huushollia. :D

Patonki kirjoitti...

Tuo teidän Cee vaan notkistelee ranskankieltänsä (että osaa paremmin kun joskus posti pääsee taas lentoteitse kulkemaan ja hänet meille toimittamaan). Kokista kun täällä tilataan nimenomaan haluamalla 'ön koka silvuplee'