29.4.10

Hömppälästä huomenta!

Kävimme eilen "kylillä" kävelyllä ja päivän naurut kirvoitti jälleen Cee. Kaupan aulassa joku yrmynnäköinen mies pelasi ray-peliä ja Cee yritti tuppautua juttusille. Mies mulkaisi Ceetä, eikä puhunut mitään. Cee katseli kummissaan hetken, veti johtopäätöksen, jonka sitten kertoi kuuluvalla äänellä: "Äiti, tuo mies EI OSAA puhua!" *Olipa vaikeaa pitää naama peruslukemilla;D*

Sitten asiasta sammakkoon. Pellon pientareella ehdotti kaaaaauuuuan sitten mineraalimeikkejä, kun tuskailin meikkivoidedilemman kanssa. Vaikka usein syöksyn uusiin juttuihin pää kolmantena jalkana, niin nyt jostain ihmeen syystä epäröin ja hain tietoa ja pähkäilin. Hirvitti mm. melko korkea hinta (20-80 euroa ja jos ei sitten tykkääkään, niin kyllä syljettäis)- ja sitten tietysti törmäsin siihen, että markettimineraalit ei ole oikeita mineraalimeikkejä ja sitten se, että tarvitaan oikeanlainen "tupsutin", vääränlaisella tulee huonoa jälkeä jne. Nettikauppa Penculalla oli tarjota minieriä; sopivan sävyn löytäminenkin helpottui.

Olen nyt tämän viikon käyttänyt ko. tuotteita. Ja liityn siihen "ei enää koskaan nestemäisiä meikkivoiteita"-kerhoon. Iho tuntuu ja näyttää ihan mielettömän hyvältä! Aamulla tupsuttelen pohjan ja laitan vielä ihohuokosia supistavaa *jotain* jauhetta. Rasvoittuvainen iho ei kiillä koko päivänä:O Silmämeikki pysyy hyvänä, ei siis paakkuunnu luomivakoon ollenkaan. Tasoittaa sävyerot naamassa, muttei kuitenkaan näytä maskilta. Us-ko-ma-ton-ta! Lisäksi tuote säilyy periaatteessa ikuisesti, koska on vain jauhetta! Illalla ennen kuin pesee meikit pois, iho näyttää siltä kuin olisi meikannut ihan hetki sitten! En ole kokeillut muita siveltimiä, kuin sitä ""oikeaa" kabukitöpötintä- joten en osaa sanoa onnistuisiko tehdä tavallisella siveltimellä, mutta sillä kabukilla saa ainakin tosi helposti tasaisen hyvän lopputuloksen! Lisäksi minusta tuntuu, että nuo Mineralissiman mineraalimeikit on sieltä edullisimmasta päästä. Juhuu! Onko onnellinen Akka?! NO ON! Mineraalimeikit perustuu tavallaan siihen, että ihon oma kosteus ja rasva tekee jauheesta meikkivoiteen. Nerokasta!

Ja toinen hömpänpömppä: Ostin Tresemme shampoota ja pesin sillä yhden viikonlopun aamuin/illoin hiuksia ja kirosin kuin rantarosvo sitä millaiseksi tukka meni. Ihan liisteri pitkin päätä- mikään kiharrin ei toiminut ja kertakaikkisen järkyttävän näköinen ja tuntuinen. Tutkin sitten reklamaatio mielessä sitä purkkia. Voi hahhahhaa! Conditionerilla pessyt sitten päätä;D Onpa kummaa, että tukka tuntui paskaiselta ja vetkulta! Ostin sitten saman sarjan shampoon- ei tarvitse laittaa reklamaatiota:) Plussaa siitä, että pullot on isoja!

Eipä muuta hömppälästä tällä kertaa! Aurinko paistaa, taas! Yhtä juhlaa!

S.A.

11 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Hahahaa, mulleki on kerran käynyt noin että pesin vahingossa hoito-aineella, mutta kylläki vaan kerran. ;D

Tämä menee nyt kans tutkii niitä mineraalijuttuja sitte... =)

Anne kirjoitti...

Mitä minieriä??? Onko niistä jossain tuolla nettisivulla, en löydä!?!

Susikairan akka kirjoitti...

Anne! Klikkaa se tuote auki ja sit se antaa hinnan 13,8 ja määräkohdassa lukee 10 g, niin siitä klikkaat auki niin se toinen vaihtoehto on 1,5 g ja hinta 13,8-11,90=eli 1,90 €... Mutta katsopa tuolta Mineralissiman omilta sivuilta! Siellä on semmoisia testipakkauksia, sis. montaa eli juttua ja edullinen setti! :)
Penculan siluilla ei ollut noita pakkauksia!

Pellon pientareella kirjoitti...

Hei, kiva kun löytyi hyvä mineraalimeikki!! :) Tervetuloa kerhoon ;). Ja oikea sivellin on must. Itse olen tilannut LilyLolon ja EveryDay Mineralsin meikkejä, ihan ok ovat nekin. Tosin minulla kyllä vähän kiiltävät muutaman tunnin jälkeen, mutta voi johtua ihosta, tai meikinalusvoiteesta. Ei minulla kyllä rasvainen iho ole.

Hoitoaineella pesu on erikoinen kikka, en kokeile... ;).

Neiti Kuu kirjoitti...

Mut miksi isoissa pulloissa on isot suuaukot, aina sitä ainetta tumpsahtaa enempi kuin tarttis :(

liskonainen kirjoitti...

minä liputan aina vaan perinteisen egypt wonderin puolesta. mineraalia sekin ja toiminut about kolkyt vuotta vanhenevalla naamalla. käy myös näkövammaiselle, leviää partasudilla juur sinne minne pitääkin.
ja pisamat näkyy hienosti läpi!

joko voi toivottaa vappua?

Pellon pientareella kirjoitti...

Lisäykseksi vielä, että enää en suosittele everydayminerals.com:in tuotteita, ovat lisänneet puutereihinsa Lauroyl Lysine -ainetta, joka ei välttämättä ole turvallinen. Ymmärtääkseni LilyLolon meikit ovat turvallisia http://www.lilylolo.co.uk/.

Hehkuvainen kirjoitti...

Olen kovasti miettinyt itsekin mineraalimeikkien kokeilemista ja hankkimista, joten tosi kiva kun kerroit kokemuksistasi. Ja katsos vain, tuo Penculahan on Tampereella joten joskus voisi kai ihan käydäkin siellä kurkkimassa... Jahka jostain ilmaantuu minulle isosti rahaa, hommaan kyllä kokeeksi.

ziriliini kirjoitti...

Heh... minä olen lähtenyt ostamaan kaupasta tarjouksessa olleita shampoita ja hoitoaineita... ostin sittne 5 pulloa hoitoainetta, kun en tajunnut, että shampoot oli toisessa korissa...

Kiitos noista mineraalimeikkivinkeistä! Itte pähkäilly noiden kosmetiikkojen kanssa sata vuotta. Täytyykin kokeilla noita :)

Pellon pientareella kirjoitti...

Jäin näitä nyt tutkimaan, kun itselläni on kovin herkkä iho ja olen yrittänyt tilata "aitoja" mineraalimeikkejä. Noita ainesosia kuitenkin on tosi paljon.

Tähän asti googletetun perusteella ainakin seuraavat ainesosat saattavat aiheuttaa oireita, enkä näitä itse käyttäisi:
- Lauroyl Lysine
- bismuth oxychloride (tätä ei suositella, yliherkkyys tavallista)
- zea mays (maissi), oireita osalle

Joka tapauksessa kannattaa aina tarkastella ja tarvittaessa googlettaa INCI-listan ainesosia. Ilman INCI-listaa eli ainesosaluetteloa en tuotteita ostaisi.

Tässä linkki mineraalimeikkivalmistajista ja ainesosista:
http://people.delphiforums.com/tracikenyon/IngredList22405.html

Arvioita:
http://www.mineral-makeup-reviews.com/

Sorry Akka kun nyt tänne tunkesin postaamaan aina vain! :)

Susikairan akka kirjoitti...

PP :) Anna palaa vaan! Luotan suhun kuin kallioon näissä jutuissa, joissa pitää kaivella oikeaa tietoa, monelta kantilta ja luotettavista lähteistä:)