7.4.10

Tapio Keijo-Lapio.

Jos minulla olisi iso omakotitalo, niin varaisin yhden vaatekaapin roolivaatteille. Bee jaksaa vieläkin innostua päivittäin jostain keksimästään hahmosta. Suurin osa leikistä on vaatteiden valintaa ja hahmon rakentelua. Eilen saimme tutustua Tapio Keijo-Lapioon. Usein poika näprää paperista ajokortin tms. lappusen hahmolleen, valitsee vaatteet, etsii vyötä, henkseleitä jne. Tavatonta ei ole sekään, että Bee kuvittelee minun pystyvän leikiten muuttumaan nahkatakiksi, ajohaalariksi, batman-puvuksi tai joksikin muuksi ja yleensä tämän muuttumisen pitäisi tapahtua klo. 21 tai jotain muuta yhtä hupaisaa (ja täysin mahdotonta). Lasit on Ukon vanhat, linssit vaan irrotettu. Lierihattu Ukon papan jäämistöä, maastohousut, henkselit ja paita- mistä lie:) Jaloissa oli paksut villasukat. Törkeän loukkauksenkin ehdin suustani päästää; kysyin nimittäin onko hän Kalle Päätalo? - Pyh! Ei mitään kopioita! Hahmon täytyy olla OMA! Nimen täytyy olla itse keksitty!
Nyt poika on päättänyt lähteä kouluun noissa vetimissä. Mikäpä se siinä.
Hauskaa on, kun Cee matkii isoveljeään. Vaatteissa kun ei viihdy ollenkaan, niin usein pojalla on vain tekoparta ja pikkukalsarit; nekin väärinpäin niin, että persvaosta kurkistaa Salama Mc Queen.
Onhan ne, veikeitä velikultia.
S.A.
Posted by Picasa

11 kommenttia:

Rosmariini&Timjami kirjoitti...

Kiitos taas aamupiristyksestä!
En juo kahvia mutta käytän sen ajan aamuisin siihen että luen blogeja ja ensimmäisenä yleensä kurkkaan tänne.

Taas on ollut useana päivänä varsinaista virtuaalivertaisterapiaa.

Lystikästä viikonjatkoa koko pesueelle :)

TaiNa kirjoitti...

Voi että!! :D Aamun piristys, onneksi tulin kahvikupin kanssa tähän lueskelemaan blogeja heti aamutuimaan. ;)

Unikas kirjoitti...

Näyttelijä kasvamassa...? ;)

Minttu kirjoitti...

On se hyvä että muuallakin harrastetaan näitä rooliasuja. Meillä viilettää harvase päivä spiderman tahi batman ympäri huushollia. Eikä ole ollenkaan tavatonta törmätä muskettisotureihinkaan näillä nurkilla.

Hanni kirjoitti...

Kyllä kieltämättä yhtymäkohtia Päätaloon on havaittavissa :) Mutta ehkäpä pojasta ei tule kirjailija, vaan näyttelijä tai puvustaja-lavastaja.

Sipulix kirjoitti...

:D kyllä se on Kalle. Sulla on joskus tiedossa vapaalippuja teatteriin. :D

Pellon pientareella kirjoitti...

Jihuu, ihania! Toivottavasti C ei lähde kouluun roolivaatteissaan! ;)

Villiviini kirjoitti...

:D! Mainioita mukuloita!

liskonainen kirjoitti...

aaah!
kummipoikani, se isompi sieltä teidän nurkilta, teetti kummitädillään rooliasuja toisenkin mokoman, batman ja hämis olivat suosituimmat. kaikkine tykötarpeineen.

tai, eihän kummitäti mitään tehnyt, kummitädin tytär teki.
oliskohan ne sillä vielä tallessa? kouluunkin piti mennä niissä vermeissä.

Ruska kirjoitti...

Ihana Bee :D Reipasta meininkiä, mielikuvitusta ja kokeilumieltä. Niin sitä pitää. Ei tule olemaan elämä tylsää tällä miehellä :)

ihanathaasteet kirjoitti...

:) Aivan riemastuttava ja hilpeä blogi! Miä pistän sut omaan blogilistaani, jos ei haittaa! Minun poikani jätti roolivaatteet sen jälkeen kun uskoi lepakkomiehen asussa pystyvän lentämään, totuus kun sattui aika pahasti...