26.4.10

ONGELMA!

Apua! Mistä voisi löytää 152-164 cm pojalle ulkoilutakin/puvun?!

Musta- ei käy
Harmaa- ei käy
Tummansininen- ei käy
Ruskea- ei käy
Maastokuvioinen- ei käy
***
Oranssi- käy
Limenvihreä- käy
Turkoosi- käy
Kuviollinen (muu kuin maastokuvioinen)- käy!

Eipä pitäisi olla vaikeaa, mutta kahden tunnin intensiivisen googlailun jälkeen tuloksena vain: R-collectionin anorakit. (En ole vielä ehdottanut pojalle, joten saattaa vielä mennä myttyyn tämä ehdotus.)

Uskomatonta! Haluaako kaikki pojat pukeutua tummiin väreihin? Ilmeisesti. Mitähän alieneja mie oon onnistunut kasvattamaan, kun niin tykkäävät kirkkaista väreistä? Että jos vaan on joku kiva nettikauppa mielessä, niin olisinpa kiitollinen vinkistä! Kivat, värikkäät vaatteet loppuu kokoon 134 tai viimeistään 140.
Ja kyllä, kaikki Susikairan vaatekaupat on koluttu läpi.
Pöh!

S.A.

14 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Ompele ite?

Villiviini kirjoitti...

Eipä ole neuvoja, mutta samaan olen kiinnittänyt huomiota. Jos jostain revit aikaa ompelutöille, niin tarkista ensin mukulalta, suostuuko hän pitämään mutsin ompelemaa takkia.

Minä hölmö en (siis silloin puoli vuosisataa sitten tai lähes) älynnyt kysyä ompelulupaa. Yhdet ihanat, suurella vaivalla ompelemani ukkohousut eivät menneet kertaakaan jalkaan. Samoin kävi teddyvuoratulle pyhätakille, joka tosin oli alesta ostettu.

Maami kirjoitti...

http://www.next.co.uk/
Tuossa on Enkku kauppa jossa saattas löytyä, en käyny nyt ite tsekkaan, mut sieltä löytyy hyvin vaatteita yleensä.

Postikulut ko firmassa on vain £5 Suomeen eli noin 7 euroa vaikka tilais kuin paljon kerralla. Vaatteet mitä olen mein tytylle tilanneet on olleet hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ilmeisesti Susikairassa ei ole Intersporttia. 8848:lla on ihana turkoosi shoftshell takki. Entä Erätukku.fi ???

t
Maikki

Elisa kirjoitti...

R-collectionin kamppeet on tosi hyviä ja laadukkaita. Koot on suomalaista mitoitusta ja kamppeet kestää 'yleensä' useammankin tenavan käytön ;)

Sanelma kirjoitti...

Ihanaa, että muidenkin pojat tykkää kirkkaista väreistä. Nim.äiti jonka pojan lempiväri on keltainen

Napaulina kirjoitti...

Voi kun munkin mustiaiset tykkäis väreistä. Ne on just tota musta/harmaa/maastokuvio-tyyppiä. Äiti taas olis tuota kirkkaampaa värimaailmaa kannattava. Tsemppiä etsintöihin, ei varmasti ole helppoa. Munkin kokemuksella R-collection on ihan hyvä. Tosin laatu on 20 vuodessa kyllä heikentynyt.

Nimim. Lilassa R-collectionin anorakissa lapsuutensa viettänyt

TaiNa kirjoitti...

Ellos?

http://www.juuliajajoonatan.fi/ (en kyllä tiiä onko kokoja.)

Sitte näitä kalliita merkkejähän löytyy, esim. Ticket To Heaven jolla on tosi värikkäitä vaatteita isommillekin. Ainaki Partiokaupassa on muutes just lime/oranssi/turkoosi softshell-takkeja ja kuorihousuja!

Kannattaa tsekata huuto.net, josko siellä olisi?

Elisa kirjoitti...

Meillä on testattu Elloksen nettikauppa, oletko jo itse kokeillut löytyiskö sieltä? Kun avaa tilin sinne, voi tilata kampetta enemmänkin sovitteille ja ei tartte maksaa etukäteen. Sitten sovittelee rauhassa ja palauttaa ne mitkä ei kelepaa ;)
Toimii tosi hyvin ja mikä parasta, lähikauppaan saa paketin. Maksaa voi osissa tai kerralla tai melkein miten haluaa!

Sipulix kirjoitti...

Hei, käypä mun blogin kautta tsekkaan Vintage living blogia, se nainen on joku lastenvaate-expertti, tosin hienoja ja laadukkaita ja aina aika värikkäitä, löytyy kuvia ja muutenkin ihana blogi, plussana saat vielä kauniita kuvia vanhan talon kunnostamisesta.

Mulla niin haipakkaa ettei taho tännekään ehtiä -ikävä suorastaan. Valoisia ajatuksia sinne Susikairaan!

vilukissi kirjoitti...

Mä olen sen R-collectionin kannalla...siellä on mukavia värejä...kokoja en nyt tarkistellut, mutta itse tilasin sieltä Pyrylle (1,4v) kivan vihreän anorakin. Ole iloinen,e ttä pojillasi on värisilmää eivätkä halua olla klooneja!!!

Hehkuvainen kirjoitti...

Niitä värejä löytyy sieltä tyttöjen osastolta :P. Ei, tosissaan: koska itse ostan edelleen senttikokoja, olen monesti ostanut vaatteeni lastenosaston poikien puolelta, koska olen hakenut nimenomaan mustia tai tummia harmaita/sinisiä/vihreitä vaatteita eikä niitä todellakaan ole tyttöjen puolella.

Tsemppiä hakuun!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.polarnopyret.se/startpage.aspx?id=339

Tytsä kirjoitti...

Stadiumissa on ainakin limen värisiä takkeja ja nettikauppa.