25.2.09

Arjen riemuja.

Se on kuulkaas hyvä juttu, että on tämmöinen keskivertoa pöljempi akka. Ei tarvitse kovin suuria juttuja, joita voi pähkäillä pää pinkeänä ja lisäksi ihan pikkiriikkiset asiat naurattavat poskettomasti. Niin kuin nyt tämä saapunut lähetys:


Jään hengitystä pidättäen odottamaan sitä lähetystä, jossa ei tarraa ole. Onko se tyhjää täynnä? Jos on, niin silloin Itellan korkeiksi väitetyt postimaksut eivät ole korkeita ollenkaan. Ei silloin tavarantoimittajalla olisi varaa lähetellä tyhjiä laatikoita ja pitää vastaanottajaa jännässä sen suhteen missä laatikossa on jotain tai ei. Totisesti, kuka hassuttaja on keksinyt tämmöisen tärkeän tarran?

S.A :D

5 kommenttia:

Saanel kirjoitti...

: D Mainio! Suorastaan hervoton.

Aikoinaan työskennellessäni eräässä maahantuontiliikkeessä laitoimme aina edustajille näytteitä. Minun oli aina pakko kiusata Osmoa joka asui suhtkoht pienellä paikkakunnalla ja kirjoitin aina paketin sisältämään erotiikkaa. Kaikissa muissa luki elektroniikkaa.

Nelmi kirjoitti...

Tuolta Hannin lätinöistä poikkesin tänne. Ihanan hauskan jutun löysinkin heti. täytyy koluta ajan kanssa myöhemmin blogiasi.
Minä luulen, että tuo tarra on lähettäjiä varten. Ilman sitä ne lähettäjät voisivat sitten pistää tyhjää täynnä olevan laatikon matkaan:) Eiväthän ne raasut kiireessä huomaa missä laatikossa on jojotain tavaraa ja missä ei. Luulen, että työvoima on pakkaamoissakin laitettu minimiin, voi olla, että tuonkin tarran on vielä joku robotti liimannut liukuhihnalla :D Tarran suunnittelijalle pitää kyllä nostaa hattua. Noin simppeli ja niin monikäyttöinen!

TaiNa kirjoitti...

Päivän parhaat naurut. =) Jokin siinä naurattaa ihan hervottomasti!! :-)

Susikairan akka kirjoitti...

Saanel=) Noita kirjoituskukkasia tulee harrastettua, pilke silmäkulmassa;)

Hei Nelmi! Tulenpas käymään vastavierailulla!

Taina: En tajua, miten tuommoiset voi naurattaa niin älyttömästi. Toinen mitä vasta nauroin ihan hölmönä oli typerä sanaleikki tyyliin: "Jos nyt nousee pöydästä jää ilman pizzaa"-lause väännettynä muotoon: "Jos nyt nousee pöydästä lumi ilman hampurilaista."

Minun ei todellakaan tarvitse paljastaa ikinä täsmällisiä äo-lukuja;D

Eeva kirjoitti...

Olipas hervoton!!!!!!!!!!!!!!!!