25.2.09

Kyllä nyt vaikean pukkasi.

UUUUUH. Olen ihan pähkinöinä täällä. Tilasin juuri kasan tarvikkeita tuohon aiempaan haasteeseen, enkä voi käsittää ettei tilaus ole lähtenyt vielä matkaan. Onhan siitä jo 32 minuuttia, kun tilausvahvistus tuli! Seuraava koetinkivi on siinä, että miten pystyn olemaan paljastamatta mitään ennen aikojaan täällä blogissa. Olen vain niin kovin kärsimätön ja innostunut! Apua! Oi, onneksi on taas reissutöitä ja sen mukanaan tuomaa autoilua viikonloppuna, niin en ole tykittämässä nettiputiikkia kärsimättömillä sähköposteillani.

Sitten, kun olen puuhaamassa haastetöitäni minun pitää varmasti katkoa kaikki yhteydet ulkomaailmaan, en vaan voi muuten olla paljastamatta niitä. Aaargh. Tämä on viimeinen haaste johon osallistun, mielenterveyshän tässä menee!

*Yritin muuten illalla avata yhtä säilyketölkkiä huonolla menestyksellä ja A ehdotti: "Kokeillaan avata sillä isän korvalla!?" Minä: "Niin millä?" "Isän korvalla!" Loppujen lopuksi selvisi, että kyseessä on Tupperwaren ns. isännän korvike (silikoninen läpyskä, jolla saa hyvän, luistamattoman otteen), mutta isän korvalla avattu säilyketölkki olisi takuuvarmaa lööppiaihetta!*

4 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

ET PALJASTA NIITÄ JUTTUJA TAKUULLA, TAI MIE EN TULE ENÄÄ IKINÄ TÄNNE! Niih!Sie oot kyllä ihan hömelö tuon kärsimättömyytes kanssa :D Mutta koita nyt pysyä housuissas ja olla paljastamatta salaisuuksia, koska meillä lahjan saajilla (öhöm!) on piukat ajat kun pitää jänskätä. Jänskättää jo ihan sikana! huih!

liskonainen kirjoitti...

löytyisikö siitä tarvikelaatikosta vaikka roudarinteippiä jolla sitoa sormet tönköksi ja liimata suun suppuun?
tai jotakin.. yritä nyt edes pidätellä ja jos on ihan pakko lörpötellä supata remun korvaan, se ei osaa (kai?) juoruta salaisuuksia julki.

siis ei lupaa pilata odotustamme!

Anne kirjoitti...

Kerkesitkin jo poikkeen blogissani.
Onkoos sulla lempivärejä ja mitä ne on ?

Anne kirjoitti...

Jäi vielä kysymäti:
Ootkos salmiakki-, suklaa-, toffee- vai lakritsi-ihmisiä ?
Lasi vai muovi ?