4.2.09

MeneePerkelehermot3

Minä haluan sen ajan takaisin, jolloin sai helposti nauhoitettua radiosta himoitsemansa kappaleen. Siis ihan painamalla play ja rec yhdistelmää. Vaarana oli tosin se, että radiojuontaja hölötti jotain soopaa päälle, mutta toisaalta ne puheet antoivat lisäväriä. Minä haluan ehdottomasti leivänpaahtimen kokoisen Sony Walkmanini takaisin. Juuri sen, joka singutti kasetinnauhaa siinä vaiheessa, kun patterit lähestyivät elinkaarensa loppua. Minä haluan vanhat vinyylisoittimet takaisin. Minä haluan vinyylilevyn kokoisen kannettavan soittimen.

Olen tässä kaksi päivää yrittänyt ladata musiikkia mp3:lle. Juuri sille, jolle veli latasi musiikkia ilman raivokohtausta, kiukkuitkua ja tietokoneen potkimista. Olen kuuklettanut ja RTFM!!!(=read the fucking manual) ja homma on nyt siinä pisteessä, että olen ostanut laillisesta levykaupasta laulun, joka on WMA-muodossa. Soittimeni toki tukee tätä muotoa, koska velikin on saanut niitä sinne ujutettua. Mutta mistä saan ostettua auktoriteettia, jota soitin selvästikin vaatii??? "No authority" vaan seisoo siinä kohdassa, jossa pitäisi kuulua jo voimakkaasti korvia hivelevää poppia. Voi helvetti, että pitää tehdä hommat vaikeaksi- ihan totta. Pitääkö niitä tiedostomuotoja olla sata erilaista?
No, latasinpa koneelle jonkun Ripperin, joka vaatii kaverikseen Frogin ja homma senkun seisoo. Nyt ollaan vaatimassa jotain lisäpäivityksenlisäpäivitystä ja ties v***u mitä vielä. En tiedä. En tiedä sitäkään, miten olen saanut luotua itselleni sähköpostiosoitteen tai perustettua blogin.

Niin ja näissä uusissa musiikkisoittimissa on aivan liikaa toimintoja. Todella. Esimerkiksi tässä nimenomaisessa aparaatissa on oman äänen nauhoitustoiminto. Olenko nyt pakotettu istumaan kaapelit korvissa ja kuuntelemaan omaa raivostunutta tuhinaa??? On sitä siinäkin.

Ja jos jollakin arvon lukijalla on joku ilmeinen ratkaisu mielessä- niin hyyyyviiiin varovasti voi kommenttilootaan ehdotella.

S.A. joka jyrsii johtoa poikki.

8 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

ehheheeeh, laita se housujen taskuun, housut pyykkiin, hurautat neljässäkympissä ja a´vot, ei kuulu mitään eikä näy. Pääset siitäkin kapineesta. Sähän voisit kanniskella sun vinyylisoitinta siinä uimakassissa, pitää vaan aina varmistaa et kun kuuntelet on pistorasia lähellä...autossa ja kaupungilla saattaa olla pikaasen vaikeeta mutta muuten...kivaa (???)

Susikairan akka kirjoitti...

Heh Sipulix:D Olen juuri siirtymässä ehdottamaasi pesuohjelmaan. Ja mitä tulee kannettavaan vinyylisoittimeen, niin siihenhän tarvii vaan tosi pitkän roikan. Luulen, että onnistun vielä yhdistämään johdon ja töpselin. Tätä ei tosin ole todennettu ja voihan olla, että nykyään siihenkin on keksitty joku ajuri lisäohjelmineen.

liskonainen kirjoitti...

myötätuntoinen kikatus......

Nana kirjoitti...

Myötätuntoa, en osaa neuvoa...

Eeva kirjoitti...

Anteeksi, mutta naurattaa vaan ja vielä ja vielä ja vielä.... Ihan kuin minä jos samaa yrittäisin. En edes yritä.

En osaa muuta sanoa, kuin että ... lykkyä pyttyyn.... ??

:D

Pirjo kirjoitti...

Tsemppiä vaan... Mä tuskastun jo puhelintenkin kanssa ja olen puhelinkauppiaan epäsuosikki... Haluan puhelimen, en soitinta, en kameraa (no joo se on...), en taskulamppua enkä pullonavaajaa... Vaikea on semmoista(kin) löytää!

Riepu kirjoitti...

Ällös huoli, me ollaan samassa veneessä. Enää odottelen siskon armasta saapuvaksi herättämään tämän koneen lopultakin 100% henkiin ja asentamaan kaikki loputkin ohjelmat oikeen. Ymmärrän miltä sinusta tuntuu.

Siskotuu kirjoitti...

Oi voi sitä korvalappustereoiden aikaa, kun paristot kestivät yhden luokkaretken pituisen linja-automatkan! Kaikki oli ennen niin paljon paremmin.