3.2.09

Välttämätöntä välineurheilijalle.

Pitkäjännitteisen pötköttelyn ja ajatustyön tulos. Itseasiassa case lähti liikkeelle siitä, että se Opelix taas viime viikonloppuna v****ili. Niin siitä tuohtuneena ostin lohdutukseksi kangasta itselleni. Ja pötköttelin hartaasti sohvalla ja mietin, mitä tekisin niistä kankaista. Tein sitten laukun. Eikö ookin vähän ällösöpö? Jos Kristiina pudotettiinkin kuorosodasta, koska Suomi ei ole valmis hattaraan ja glitteriin, niin minä olen! Nyt se minun uintikaveri pääsee taas kuittailemaan, että minä olen välineurheilija...;D No välineurheilijalla täytyy olla asianmukainen välineurheilijanvälineidenkuljetuskassi.Leikkasin semmoisen soikulan ja sen sisälle toisen soikulan. Lisäksi kaksi 50x10 cm:n suorakaidetta. Ompelin ne suorakaiteet lyhyestä päästään yhteen ja sinne kassin pohjaan kiinni. Vuorin tein ihan just samalla tavalla kuin päällisenkin. Sitten hurruutin 4 metriä kanttinauhaa sinne tänne ja ompelin läpyskän ja rusetin. Koska en löytänyt tarranauhaa, niin ompelin napin ja kumilenksun sinne läpän alle.

- kaavat vesijuoksyvyökassiin
- uimalaukun kaavat netistä
- uimahallitarvikkeiden kuljetuslaukku

Nämä laitan tähän, jos joku epätoivoinen hakee kuukkelista samoilla hakusanoilla kuin allekirjoittanut. Tuleepahan ainakin yksi osuma.

S.A.

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Huomenet !

Söpöjä laukkuja :)

Mulla on haaste sulle blogissani ;)

Stansta kirjoitti...

Hui hitsi, että on suloinen ja vielä toimivan tuntuinenkin! Kyllä sinä osaat!!! :) Hörhelöt ja glitterit kunniaan!

TaiNa kirjoitti...

Täällä 2.5-vuotias huutaa "mulle tommonen laukku!" =)

Susikairan akka kirjoitti...

Hmmm... Joko Tainalla on tytär, jolla on äärimmäisen hyvä maku tai minä olen taantunut 2,5 vuotiaan tasolle;)

Stansta, tuo toimivuus oli silkka vahinko. Ja huomenna se pääsee testiin ihan oikeasti;)

Amalia kirjoitti...

No en ota kantaa tohon sun ikään, mutta hieno on ja moni pikkutyttö huolis varmasti. Sääli, että sulla on vain poikia, saisit toteuttaa itseäs hörhelöillä viimesen jälkeen :)