23.2.09

Taitohaaste.

Hehkuvaisen blogissa oli tämmöinen juttu! Minä tietysti kauheaa kyytiä nappasin sieltä numeron viisi itselleni. Olen edelleen *pikkuisen* murheissani siitä, että Hannin arvonnassa jäin nuolemaan näppejäni... Olen myös osallistunut moniin muihin arvontoihin, sekä täällä blogistaniassa, että tosielämässä, eikä minun nimelläni varustettu arpa nouse koskaan. Jopa "kaikki-arvat-voittaa-paitsi-yksi"-arvonnoissa onnistun ottamaan juuri sen arvan, joka on se typösen tyhjä. No niin, mutta siis tähän haasteeseen, säännöt tulee tässä:

Ensimmäiset 5 ihmistä, jotka kommentoivat, saavat jotakin tekemääni. Minun valintani. Sinulle.Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia:
- Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni.
- Tekemäni juttu on vain sinua varten.
- Se tehdään tämän vuoden aikana.
- Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä!
- Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista.Haaste? Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain!

Ja Akkahan osaa ainakin virkata sisäelimiä, jos nyt ei muuta sitten osaakaan;)

S.A.

10 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

huomenta akkaseni!

tuo kuulosti kyllä aikas pelottavalta, senköhön takia olen eka kommentoija?

Pilviharso kirjoitti...

Hui, uskaltaudun mukaan! Semminkin, kun aikamääre (tämä vuosi) on tarpeeksi väljä.

Aija kirjoitti...

Hetken mietin, että uskaltaudunko mukaan. Lähinnä sen vuoksi, kun täällä on noita vakkarikommentoijia niin paljon, minä olen pysytellyt takavasemmalla enimmäkseen. Mutta mukana olen! Jospa saisin tästä inspistä taas ryhtyä käsityön vääntöön, alkuvuosi on mennyt enempi "käsivarret ristissä".

Hannele kirjoitti...

Hahhahhaa, mie oon nelonen, jessss! Laitan haasteen blogiini kunhan kotiudun mummulasta huomenissa. Nyt ei kerkee ja äkkiä tämä viesti matkaan, ettei muut ehdi ensin. P.S. olin Hehkun blogissa numero kuusi. Lohduttaako?

Anonyymi kirjoitti...

Oonko viides? Oon! Tahtoo sisäelimen tai mitä vaan Akka pikku kätösin loihtii. Ihana haaste! Niin ja hauskaa alkanutta viikkoa sinulle ja laumallesi! terv. Alohomora

Sipulix kirjoitti...

Mööö....en ehtiny...tee yks extra suoli JOOKO PLIISSS....

Susikairan akka kirjoitti...

Hardvinyl pukkaa ideaa kuin hullupäinen=D Jos minusta ei kuulu mitään lähiaikoina olen verstaalla luomisen tuskassa;D

liskonainen kirjoitti...

jee, jee, jee! kerrankin kerkesin ennen hannia! trallallallaa.

paitsi että nyt joudutaan molemmat tekemään omin pikku kätösin jotain kivaa...

Marjut kirjoitti...

No niin minun tuurillain olin sitten yhdeksäs täällä :P

Nana kirjoitti...

10:2=5 eli melkein viides ;)