24.2.09

La-la-la-laiskiaista kaikille.

Pullamummeli hemmottelee helmikuussa. Runebergintorttuja, pizzaa, sämpylöitä ja tänään laskiaispullia. Kyllä Akalla leviää niin hymy kuin persekin. Tänään on ollut vauhdikas päivä. Olen tehnyt uusia töitä ja korjaillut vanhoja huteja;D Lisäksi olen rampannut virastoissa. Väliaikoina olen kähissyt Ukon kanssa, kun ne käyttöohjeet vain ovat kirjoitettu sillä perkeleellisellä salakielellä, jota vain naiset ymmärtävät. Siitä syystä miesväen ei kannata edes avata koko käyttöohjekirjaa. Mainittakoon tässä yhteydessä kuitenkin, että se pitkin hampain kirahdettu: "No olisit heti sanonu, että sen voi tehdä noinkin!" Kuulostaa tietyssä yhteydessä sanottuna varsin kelvolliselta kiitokselta. Ja tietysti ulosantiaan voisi allekirjoittanut hioa niiltä osin, että vastaus edelliseen kirahdukseen olisi voinut olla: "Oh anteeksi, enkö ole muistanut aiemmin kertoa, että sen voi tehdä näinkin?" Sen sijaan, että syrjäsilmäilyn ja nenännostelun jälkeen toteaa: "Olisit kysynyt minulta neuvoa, jos et kerran itse osaa!"

Niinä aikoina, jolloin en ole syönyt pullaa tai istunut virastoissa (vink--->rähinälaatikossa on uutta tekstiä) tai nahistellut Ukon kanssa tai tehnyt töitä, olen työstänyt edellisen postauksen haastetta päässäni ja uskokaa tai älkää- nyt on maahtavaaat ideat jo valmiina odottamassa toteutusta ja pikku kätöset suorastaan huutavat päästä käsiksi projektien pariin! Ai että tästä tulee loistavaa, uskoisin!;D

Mutta nytpä pakkailen syömättä jääneet kolme pullaa pojille kotiinviemisiksi ja ostan purkkihernekeittoa. Eiköhän näillä eväillä saada iltahubaa, you know; Paukku Pete and the Funky Bunch!

S.A.

4 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

vain niin, täytyypä mennä katsomaan.
iloista laskiaista susikairaan!

liskonainen kirjoitti...

ryppyilemään rupesi kommenttilaatikko, mokoma, kommentoin siis tänne:
upea juttu!
(ne muut kommenttiainekset laitan sinne joskus toiste)

Riepu kirjoitti...

Haa, sielläkin suunnalla on tulkattu käyttöohjeita ja syöty pullaa. On se hyvä että näille päiville on keksitty omat leivonnaiset! Menisin lukemaan rähinöitäsi mutta en pysty. Yritän kuvitella mitä olet siellä rähissy.

Susikairan akka kirjoitti...

Liskonainen=) Eikös vain olekin:)!
Rievulle kutsu toimitettu:)