2.2.09

Kauneudenhoitovinkki.

Minusta on tullu trokari. Kävipä nimittäin niin, että täällä blogistaniassa esittelin yhtä ongelmaa ja sain siihen mainion ratkaisuehdotuksen. Siis se nenäkarvatrimmeri koiran korvakarvoille. Ostin sitten jollain aiemmalla työreissullani sellaisen. Clas Ohlsonilta 6,2 €:n hintaan. No myyjää hieman huvitti, kun kysyin, että onko siinä kova ääni? Oli kuulemma sellainen kysymys, jota kukaan ei ollut vielä esittänyt. No, ennen kuin ehdin testata sitä koiraan, niin sattui sellainen kiireinen aamu kohdalle. Ja tietysti sellaisena päivänä, kun olisi pitänyt näyttää suurin piirtein ihmiseltä. No, istuin meikkaamassa ja totesin, että kulmakarvat rehottaa. Ja otin sen nenäkarvatrimmerin ja ajattelin, että sillä varmaan saa nopeasti siistittyä nuokin pehkot. Ja siitä vaan suitsaitsukkelaan trimmasin kulmakarvat ojennukseen. Sen jälkeen en ole ajatellutkaan enää koskaan nyppiväni niitä. Minulla nimittäin on oikeat rotukarvat. Juuret jossain takaraivossa kiinni. Ihan hillittömästi sattuu se nyppiminen ja joku juuri on ilmeisesti myös kiinni jossain nenän sisäpinnalla, koska vasemman kulmakarvaston nypinnän aikana minua aivastuttaa aivan kauheasti.Mutta tähän trokaamiseen. Minähän olen kertonut tästä keksinnöstäni kaikille kavereilleni, tottakai. Hyvää sanomaa pitää levittää! Viime viikonloppuna trokasin 3 trimmeriä, joista tosin yksi menee sille koiralle, joka tähän asti on ollut ilman trimmeriä. Ihan niin spooky en minäkään ole, että käyttäisin samaa trimmeriä koiran kanssa.

Mutta siis loistoidea. Ja kulmat käsittelee niin nopsaan sillä trimmerillä, että voi huitaista vaikka joka aamu. Siinä meikatessa. Jos jännittää, että osaako, niin voi piirtää kulmakynällä ne kohdat, jotka haluaa säilyttää ja ajella vain ne ylimenevät osat!

Kokeilkaa ihmeessä!=D

S.A.

12 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

:D Nyt tuli ihan spooky olo, hihityttää... :D

Siskotuu kirjoitti...

Nenäkarvatrimmeri? Mistä niitä saa? Vai saako sellaisen tilattua ilman lähettäjän nimeä huomaamattomassa paketissa?
Voin kuvitella itseni kempparin kassalla selittämässä myyjälle: "ei tämä MINULLE tule, en MINÄ tarvitse tällaista, herrajestas sentään, vaan MIEHELLE!" Niin ehkä se myyjäneiti sitten kuvittelee, että minulla on ISO ja KARVAINEN mies, murrhh!

Susikairan akka kirjoitti...

Siskotuu... en vaivautunut enää selittelemään mitään, kun ostin kerralla 3 nenäkarvatrimmeriä ja jatkojohdon. En tiedä olisiko sitä saanut selittelemälläkään järkevän kuuloiseksi=D

Aija kirjoitti...

Et usko, mutta mietin just tässä päivänä eräänä, että mitähän niille koiran korville tapahtui, mahdoitko ostaa nenäkarvatrimmerin. Taidan pyörtää pyhät puheeni siitä, että se on maailman ensteks turhin värkki!

Marjut kirjoitti...

Hahhaa, vai tämmönen vekotin :)

Nana kirjoitti...

:D Onkohan myyjä vaivihkaa katsonut nenääsi :D anteeksi, mutta repeilen täällä blogissasi aina...
Pitää kai itsekin käydä, nimittäin minulla on sellaiset Frida tyyliset kulmakarvat ilman nypintää ja inhoan kyseistä toimenpidettä aivan kamalasti...

liskonainen kirjoitti...

nyt kaikki tarkkana, tulee tunnustus.

minä partakoneella (höylällä)ajelen muotoilen?)kulmakarvojani siinä toivossa että jonain päivänä niihin kasvaisi se kahdeksaskin karva ja pääsisi oikeesti muotoilemaan. en pidä saiminousiaistyylistä. ainakaan itselläni.

trimmerillä varmaan tulisi vähemmän haavoja?

ps. nenä- ja partakarvat nypin pinseteillä niin kuin muutkin samanikäiset.

TaiNa kirjoitti...

voi hyvä ihme sun kanssas!! *reps* ;D Täytynee kokeilla tätä kikkaa, kerran elämässäni olen antanut nyppiä ja auts.

liskonainen kirjoitti...

mitäs kummallista lääkkeensyöntilääkkeissä on?

tekeehän kuosmanenkin ruuanlaittoruokaa...

Anonyymi kirjoitti...

Taalla tarkalleen toisella puolen maapalloa ei nappikset osaa aakkosia ja ookkosia, niin en siis minakaan. Olen viettanyt hurjan hauskoja hetkia luuratessani naita susikairan tunnelmia taalla helteessa hikoillen. kiitos siis akalle ja niille 5:lle (A, B, C, karvainen ja ukko) niista arkipaivan huippuhetkista siina lomassa kun tyostan koneella rivia rivin peraan ja valiin kuvia ja taulukoita, jotta se... se (jo kohta kirosana, ei voi siis lausua, eika kirjoittaa) joskus valmistuisi! Jaan odottelemaan uusia kaytto-ohjeita eriskummallisille vempaimille ja yritan lanseerata ne myos taalla, jos ei koirien omistajille niin tuuheisiin kulmiin!

Susikairan akka kirjoitti...

Hei anonyymi=D Kiva, että näistä höpötyksistä on iloa maapallon toisellekin puolelle=)

Luulen, että siellä voisi tosiaan olla tarvetta trimmereille. Trokari on täällä valmiina postittamaan, jos ilmenee tarvetta ja paikallisista putiikeista ei löydy:D

Stansta kirjoitti...

Mun ex-vuokralainen (s.-42 mies) näytti melkoisen loukkaantuneelta kun annoin aikanaan lahjaksi sellaisen hygienia-trimmerin...Höh, hyvää vain tarkoitin!? En tiedä, onko koskaan edes avannut sitä paketista pois...Uskaltaisinkohan kysäistä..? (hänellä kun ei ole koiraakaan..) :D