26.2.09

Juhuu-UUU!

JEEEEE! Olet juuri saapunut VOITTAJAN blogiin! Voitin Annen laskiaispulla-arvonnassa! Voitteko käsittää, ensimmäistä kertaa elämässäni voitin ihan rehellisellä pelillä! Olen niin iloinen!
Ette voi edes kuvitella, kuinka iloinen ja onnellinen olenkaan! (Sitä paitsi täytin aamulla Valintatalossa kyselyn, jos tämä onnettaren suosikkina olo jatkuu, niin mitä tässä vielä voi tapahtua!)

Mietin tässä, että pitäisiköhän julkistaa kaikki omat tiedot tässä, jos nyt joku muukin haluaa lähetellä paketteja Susikairaan Annen ja Hehkuvaisen lisäksi=)

Voi siskot ja veljet! Kohta jää työtkin tekemättä, kun olen niin täpinöissäni;D

S.A.

Lempivärejäni on vaaleanpunainen ja pinkki. Keltainen ja lime. Tykkään kaikista karkeista! Paitsi niistä tosi happamista (adstringoivista=suunlimakalvoja supistavista, tämä jäi joillain oluttehtaan tutustumisreissulla oluttermistöstä mieleen ja sopii oluen lisäksi myös noihin happamankirpeisiin karkkeihin;D)! Ja Anne kyseli vielä olenko lasi vai muovi-ihminen... Hmm. varmaankin molempia, mutta ehkä enemmän lasi;)

5 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

No herranen aika sentään, nyt se sitten pamahti päävoitto Susikairaan. Olen lähes yhtä onnellinen kuin sie, oli jo sun vuoros!

liskonainen kirjoitti...

kyllä olet taitava! koko blogikansa iloitsee kanssasi!

Hannele vielä kirjoitti...

Kunhan irrottelet itsesi sieltä tapetista, tule käymään blogissani ja ota haaste vastaan, jollet ole tätä vielä saanut. Saat vähän muuta ajateltavaa välillä, tekee hyvää :)

Inkivääri kirjoitti...

Onneksi olkoon:)

Anne kirjoitti...

Yksi paketti on matkalla, mutta se EI ole arpajaisvoittopakettisi.
Siis toistan: se EI ole arpajaisvoittopaketti, vaan se on se paketti josta jo joskus aikaisemmin kerroin. Laitan lähetystunnuksen sähköpostiisi, niin tiedät sitten kyttäillä sitä.

Arpajaisvoittopakettia rakentelen vasta, se on kyllä jo yksityiskohtaisesti suunniteltu, mutta ei ole vielä pakattu.