19.2.09

Maailmanloppu tulee Uppsalasta.


Posted by Picasa
Arvannettekin mitä Akka on tänään puuhastellut;D Kollaasia yläpäästä.
Eilisiltana minulle valkeni se, että jotakin olen osannut ilmaista selkeästi ja niin painokkaasti, että viesti on todella mennyt jakeluun. Olen nimittäin ollut viime viikkoina kovin ihmeissäni siitä, että minulle annetaan puoli tuntia rauhallista omaa aikaa joka ikinen ilta klo. 19-19.30. Kaikki miesväki kävelee ns. seinänvierustoja pitkin, kakofonia taukoaa ja kukaan ei ole mitään vailla. No, eilen Ukko sanoi, että: "Laitan saunan lämpiämään, niin voidaan saunoa sitten, kun olet katsonut Uppsalan."
Aloin päässäni kelaamaan vyyhtiä auki. Ja pääsin siihen nimenomaiseen iltaan muutaman viikon taakse, kun jotain yleistä hämmentämistä oli taas käynnissä ja Teho-osasto jäi katsomatta. Harmittelin sitä vähän, mutta totesin, että "ei se maailmanloppu tule tästä". No toisena iltana jatkui jokin hässäköinti ja tappelunnujakka ja siitä kimpautuneena palauttelin hurjin sanoin poikia ruotuun ja sanoin, että haluan nyt katsoa tämän ohjelman rauhassa! Se ohjelma sattui olemaan sillä hetkellä Uppsalan sairaala-sarja, siis mikä tahansa ohjelma olisi käynyt siihen mielentilaan eli ihan sattuman sanelemaa, että kyse oli juuri tästä ohjelmasta. No, B kysyi, että: "Tuleeko maailmanloppu sitten, jos et saa katsoa tätä?" Johon maailman edesvastuuttomin äiti murisee sohvannurkasta, että: "Saattaa se tulla." Ja tästä hetkestä lähtien meillä on ollut käsittämättömän hiljaista ja rauhallista 19-19.30; kukaan ei kinua mitään, eikä mihinkään vaadita minun panostani.
Otteluvoitto! Siitä en hiisku kenellekään miehistäni, etten niin hirveästi siitä ohjelmasta välittäisi. Aion vaan nauttia kaikessa rauhassa maailmanlopunpelon aiheuttamasta seesteisestä hetkestä.
Sanokaa vaan, että olen hirvittävä ja julma nainen. (Yritin kuitenkin kollaasiin valita kuvia, joissa hymyilen ja joissa ne pirunsarvet ei näy;D)
Rakkain terkuin Martta-Justiina

10 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Martta-Justiinalla on aika nätti pää :>

liskonainen kirjoitti...

kuis et, martta-justiina, tuota aiemmin ole keksinyt?

maailmanloppu tulee uppsalasta! hahhaa, mikä ettei, tulihan sieltä taannoin ekonomejakin ja siitäkin oli vähällä tulla maailmanloppu.

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos, mutta oikeasti kyse on hyvästä kuvankäsittelyohjelmasta=D

liskonainen kirjoitti...

mitäs hittoa tuo hanni puuhaa? ihan samaan aikaan kommentilla. ja joka paikassa?

Susikairan akka kirjoitti...

Joo, täytyy olla ekonomijohdanteinen maailmanloppu=D=D=D Nyt muuten alkaa jo hirvittää itelläki;D

Susikairan akka kirjoitti...

Ollaakohan kaikki samassa laatikossa nyt:)

ritaHelinä kirjoitti...

Sinulla on kans täällä komeita prilli-kuvia... mullakin, mutta muutaman vuosikymmenen takaa :)

Varsinainen kauhuntasapaino,
maailmanloppu saattaa tulla. hui.

Hannele kirjoitti...

Mehän ollaan kaikki samalla hiekkalaatikolla yhtä aikaa. Niin ne aikanaan meidän kissanpoikasetkin oli: kun yksi meni pissalle, kaikki muut perässä. Mutta mie olin ensin..

Anonyymi kirjoitti...

Olet hirmu nätti! Onnistuisinpa itsekin noin hyvin kuvissa, mutta ei: näytän keski-ikäiseltä kaappikännääjältä (joka itse asiassa olenkin). Mainiota viikonloppua toivottaa etanaserkku

Marjut kirjoitti...

:D No ei Martta-Justiina niin kiukkuselta näytä ja pääkin on ihan sievä :)
Nauti nyt vapaasta puolituntisestasi ja voithan salaa vaihtaa vaikka kanavaa ;)