18.2.09

Ei oppi ojaan kaada vaan sohvalle.

On se vaan ihanaa nähdä lapsessaan oppimisen riemua ja kaiken altaan kaatavaa tiedonjanoa, kun virkeä koululainen lukee intoa puhkuen biologian kokeeseen. Hän on valmistautunut kokeeseen hyvissä ajoin. Lueskellut useampana iltana ja viimeisenä iltana kertailee asioita, jotka oikeastaan osaa jo äärimmäisen hyvin, sekä osaa soveltaa hankkimaansa tietoa. Oppimisen innossa hän hakee lisää tietoa, sekä useista kotikirjaston kirjoista, että myös netistä. Tässä valokuva, jossa koululainen on täydessä valmiudessa imemässä tietoa itseensä. Eikö tästä kuvasta välitykin vilpitön oppimisen into?


Että lycka till vaan bilsankokeeseen Herra A. Hyvin se yksikin ilta riittää, kun noin reippaasti luet!
Villikissa=) Kenet tontuistani postittaisin sinulle? Itseasiassa voisin ottaa osaa siihen "anna hyvän kiertää"-juttuun, siinähän sai postitella kolme omatekoista juttua etiäpäin;D
S.A.

5 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Kuulehan sie Akka, herra A yllättää siut vielä osaamisellaan! Mie voisin ottaa sen vellinaaman, joka katselee kiukkuisena valokuvaajaa. Laitapas postiautoon.

liskonainen kirjoitti...

siinähän molemmat imevät tietoa taikakatseellaan kannen läpi.
äläkä pelkää että kinuaisin yhtään kotitonttua sinulta. riittää nuo norsut...

Ruska kirjoitti...

OOOO, huikeata! Hienoa! Herra A on parasta selviytyjäainesta.

Villikissa kirjoitti...

Saat ihan ite päättää minkä tontuista lähetät tänne, vaikka kaikki ovat tervetulleita=D Tuossa olisikin ideaa laittaa nuo tonttuset tuohon Anna Hyvän Kiertää-juttuun.Oisipahan ainakin yksilöllisiä tekeleitä, siitä vain laittamaan ilmoitusta sivuillesi!
Hyvä kuva ahkerasta koululaisesta.Posket innosta punaisena opiskelee.Voipi äiti ja isä olla ylpeitä lapsestaan

Stansta kirjoitti...

Kunhan laittoi kirjan kiinni siksi aikaa kun akka kuvasi - eihän sitä akalle (ja kaikelle blogikansalle) passaa ahkeruuttaan julistaa...heh heh...