2.11.08

Autokoulu elinkautiseksi.

On näemmä mennyt oikeat, vasemmat, jarrut ja kaasut sekaisin jollakin yön aikana. Ihan tylysti peruutettu meidän autotallin nurkka ja osa seinästä tohjoksi. Olisihan siitä voinut käydä kertomassa meillekin... mutta ei, ryhdikkäästi on vaan poistuttu paikalta. Sunnuntaiaamu aloitettiin siis poliisin kanssa autotallia ihaillen. Tiedän, pitäisi laittaa kuvia, mutta nyt ottaa sen verran hermoon, etten lähde kameran kanssa pihalle huseeraamaan- tippuu sekin vielä käsistä tai liukastun portaissa ja katkaisen jalkani.

Nyt myös A kuumeessa, ei ole vielä yrkännyt- odotellaan tilanteen kehittymistä.

Hyvää huomenta-päivää kaikille, toivottavasti parempaa kuin Susikairassa:)
S.A:

4 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

No voi pahkeinen, että tuommoinen harmi piti tulla :( Toivottavasti syyllinen tai vakuutus korjaa sen entistä ehommaksi.

Hannele kirjoitti...

No voi -sanonkomikä! Inhottavia tuollaiset paikalta kadonneet niljakkeet. Mun autoa kolhittiin 800 euron edestä parkkipaikalla, ja kolhija tietenkin pakeni paikalta. Kirjoitin vakuutusyhtiön kaavakkeeseen kohtaan:"kuka on mielestänne syyllinen ?" vastaukseni: se saatanan kusipää, joka liukeni paikalta. Vähän helpotti henkisesti.

Marjut kirjoitti...

Niin , se on helppoa vaan poistua paikalta :/ Toivotaan että syyllinen löytyy.

Paranemista A:lle !

Inkivääri kirjoitti...

No onpas - toivottavasti löytyisi silminnäkijöitä! Ja toivottavasti se tauti nyt jo jättää teidät ettei kaikkia kävisi läpi...