3.11.08

Siistipeppuinen lastentautien sairastaja.

Kyllä vain:D Gyne voi katsoa myös korvaan. Aloitettiin yläpäästä, pehmeä lasku siihen tylsempään juttuun eli alapään tutkailuun. Alapää on hyvä ja siisti. Yläpää ei niinkään. (Pitäisikö kulkea pussi päässä housuitta ja näyttää parasta puoltaan?!) Korvatulehdus ja korvakäytävällä jotain outoa muutenkin- kokeillaan nyt ensin antibiooteilla ja turvotusta laskevilla aineilla. Tutkaillaan sitten uudemman kerran, jos nämä ei auta. En antanut ottaa papaa tällä kertaa, kun suositus on kahden vuoden välein ja vuosi sitten otettiin viimeksi. Minä annan seuraavan riekaleen itsestäni vuoden päästä. En tiedä, miksi se on minusta niin inhaa ja sattuu. Lääkäri sanoi: "Sinähän olet synnyttänytkin!" Olen olen, mutta en silti pidä papakokeen otosta. Se oli muuten ankannokka, se rautavermeen nimi, mitä en tarkalleen muistanut.

Ihan en nyt allekirjoita vuoden kestävää korvatulehdusta- niitäkin olen sairastanut muutamia kymmeniä elämäni aikana, joten en usko, että kyseessä on ihan perinteinen korvatulehdus. Kuinka vaan, kokeillaan nyt tätä lääkitystä. Oma villi epäilys on... allergia, joka turvottaa limakalvoja. En oikeastaan halua tietää varmuudella onko kyseessä allergia, koska todennäköisin aiheuttaja olisi kaiketi koira ja siitä en luovu.

Autotallin tärskyä korjailtiin, mm. irronneet nurkkalaudat kiinnitettiin takaisin. Onhan se vähän raukan oloinen, mutta ei jaksa alkaa vääntämään mitään vakuutusilmoakaan. Meiltä varmaan irtisanotaan kohta ne vakuutukset, kun tämän tästä on jotain käsittelyssä. Mutta on siinä autossakin varmasti jotain jälkiä, oli siinä sen verran ruhjetta siinä tallissa.

A ja B vielä kotihoidossa, nyt uskoakseni kuitenkin taudit on suurinpiirtein selätetty, pidetään peukkuja!

5 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ajattele, ei kaikilla lääkärin lausuntoa, että "Hyvä alapää". Tästä lähtien voi aina vedota siihen!! Mullakin on lausunto" kiinteät hyvä muotiset rinnat. Vaikka ovatkin kun kansallispuvun taskut. Mutta lausunto mikä lausunto, siihen vetoa aina

Susikairan akka kirjoitti...

Amalia: Kyllähän tuollaiset lausunnot täytyy ehdottomasti kirjata ansioluetteloon=D Varmaan nostaa markkina-arvoa kummasti;)

Hipinrouva kirjoitti...

Täytyypi heti kertoa että itelläni (ikää liki 30vee) on ollut 4 korvatulehdusta tänä vuonna, lapsuudessa ei juurikaan niitä näkynyt. Samanikäisillä ystävilläni on ollut myös tänä vuonna korvatulehduksia, ja jopa lääkäritkin on nyt tulleet siihen tulokseen, ettei korvatulehdukset enää oo perinteinen lastentauti. Tai sitten me liki 3-kymppiset ollaan ikuisia lapsia... =)

Susikairan akka kirjoitti...

Hipinrouva: Heh, voi meitä kolmikymppisiä lapsukaisia;) Jos on mieleltäänkin kuin lapsi (minä ainakin!) ja sitten vielä sairastaa näitä lastentautejakin...

Marjut kirjoitti...

No mitäs minä sanoin;)