5.11.08

Vanha tukka päässä syömässä.

Yhyyyyy.... vääh. Mä en kelpaa mihinkään... en edes hiusmalliksi. Jos haetaan 17-38 vuotiaita ja kaikki valitut on 17 vuotiaita, niin olenko nyt törmännyt ikärasismiin? Koska otin HYVIN henkilökohtaisena loukkauksena sen ettei minua valittu, niin julmana kostotoimena soitin heti omalle luottokampaajalleni ajan... Ihanalla J:llä olikin kuin tilauksesta peruutusaika huomisaamulle, joten saan minä sen uuden tukan!

Sitä paitsi ne oli miehiä ne stailaajat ja molemmilla oli itsellään harva, harmaa tukka ja risuparta, joten säästyinköhän nyt kuitenkin joltain tosi pahalta? Hyvä ystäväni, joka myös jäi "rannalle ruikuttamaan" totesi, (kun toisen stailaajan kotipaikaksi selvisi vielä Susikairaa pohjoisempi paikka) että: "Menkööt vaan takaisin porojen perseitä kampaamaan!" Niinpä poistuimme paikalta nöyryytettyinä, mutta jokseenkin hilpeällä mielellä;D Keräilimme itsetuntojamme ja ystäväpiiriämme kasaan ja menimme viisissä naisin hyvälle pitkälle lounaalle.

Hyvä ruoka ja hervoton nauraminen tekee lyttyyntyneelle itsetunnolle ihmeen hyvää! Koska tänään ei tule tukasta kuvaa, niin laitan ruokakuvia teille... Kamerana jälleen känny- siispä tarkkuus on mitä on. Pahoitteluni.
Alkupalat:
1. Kaikkia muikkuhommeleita ja siikaa, muistaakseni.
2. Poroa ja kylmä pottu, salaatinlehti, suolakurkkua ja sipulia
Pääruoat:
1. Porokampa, vihanneksia, tattimuhennosta, jotain perunoita.
2. Lohta, berliininmunkin päällistä (tai punajuurikastiketta), perunoita, kasviksia.


Jälkiruoat:
1. Leipäjuustokiekko ja hillahyytelö, muutama irtohilla ja siperrettyä leipäjuustoa.
2. Siperrettyä leipäjuustoa, paistamaton marenkihöttö, paistettua kaurakeksiä ja tomusokeria.
Oli mahdottoman maittavaa:) Söin noi kakkoset (yksi menu) ja kaverit söi ykköstä. Vaihtoehtoja oli kaikenkaikkiaan 5. Myös mm. jänistä.
Arvatkaapas paljonko maksoi per lärvi? Huom. pöytiintarjoilu ja leipää 3 sorttia, karjalanpiirakkaa, levitteitä, savuporoa ja mätihommelia, maitoo, vettä, kotikaljaa ja kaffet.
VAIVAISET 8 €. Kaikki mielenpahoitukset hylkäämisestä oli kerralla pois pyyhkäisty:)

(Enkä minä nyt tosipuheessa niin hirveesti loukkaantunut oikeasti, mutta älkää kertoko stailaajille...)
Kauheasti haastetta pukkaa, nyt pitäisi keksiä jälleen 5 omituisuutta- se ei liene tuota vaikeuksia;D Palataan näppikselle
S.A.

5 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

tehdään vaihtarit. käy kuolaamassa vastavuoroisesti meillä.
tuskin maltan odottaa huomisia kuvia.

Amalia kirjoitti...

Ajattele onneas, kun et päässy malliksi. Se ois olla kauheeta, jos ois ollu poronperse ja sarvet samassa päässä ;]

Marjut kirjoitti...

Tuo ruokahan hyvitti kaiken:) Meillä poika oli mallina, että nuoria ne täälläkin haalii kun 9 veekin kelpaa. Sai kyllä vuoden sisällä 3 kertaa ilmaisesti tukanleikkuun ja geelipurkin päälle;)

Inkivääri kirjoitti...

Heh, ajatteles, että saatoit säästyä nöyryytykseltä jos olisivatkin vaikka leikanneet puoli päätä kaljuksi, värjänneet loput vihreäksi ja nostaneet pystyyn;) Herkun näköiset eväät ja hyvässä seurassa, sitähän ei voita mikään:)

Anne kirjoitti...

Ole hyvä !
Hyvä kun kankaat kelpasivat =D.
Se punainen on mun mielestäni aivan ihanaa ja on varmaan aina muodikas kuosikin.
Kun en oo noita jakkuihmisiä, niin pitkä hame tai kotelomekko olis mun mielessäni siitä kankaasta. Mitäs sulla on suunnitelmissa niistä ?
=D