27.11.08

... (en keksi edes otsikkoa)...

Tästä piti alunperin tulla hilpeä kertomus Isin kotiinpaluusta... (Ja mukavaa se olikin, kaikkine kommervenkkeineen lentoasemalla). Kerron ne sitten joskus, jos vielä alan nähdä edes jotain ihanaa noissa pirunriivaamissa paholaisissa, jotka tuhoavat kaiken. KAIKEN! Erityisesti minun omaisuuden ja hermot. Tässä selitys: Kannettavan hardvinylistä tuli kuvamateriaalia, joista sokeakin näkee, että koneen sisuskalut on marinoitu jollain liemellä. Tiukkaa tivausta aamupalan lomassa; onko jollain tietoa, mitä mahdollisesti on tapahtunut????!!!! Kolmesta suusta tulee jotain käsittämätöntä sönkönsönkköä Mehukatista ja siitä ja tästä ja tuosta. Ja ku toi ekana ja minä sitten ja blaablaablaa. Vittu. Minä katkon niiltä kädet ja jalat ja teippaan pään niin umpeen, ettei jää kuin sieraimet näkyviin. Keksii ne jonkun keinon, miten hävikkiä voi kylvää pelkillä sieraimilla.

Joku laskelma oli aikoinaan, että lapsen kasvattaminen aikuiseksi maksaa 100000 €. Paskapuhetta. Se ei riitä. Alkuunkaan. Jos minä joskus vielä möläytän jotain niin älytöntä suustani, että meille tulee vauva, niin hakekaa minut äkkiä vilkkuautolla pois ja pakkosteriloikaa.

Ei jumankekka. Nyt ei ole mitään muuta sanottavaa. Paitsi, että yritän (jos en ole tikahtunut raivoon) iltapäivällä kiertää blogeissanne ja kommentoida, kun on niin paljon haasteisiin vastattu:)

S.A. Helvetin esikartanosta.

7 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Pitääks mun taas mennä omaan loukkooni nauramaan. Siis täsmennyksenä, en IKINÄ naura näille teidän onnettomuuksille, vaan sun tavallesi kertoa asiat. Myönnän että olen monesti aikoinaan neljän muksun kanssa sanonut, että pistän ne fileiksi ja pakkaseen. Ei tarvii edes fileoida, työntää pakastimeen ja ottaa 25-vuotiaina sieltä pois,sulattaa, työntää valmiiksi pakatut laukut kouraan ja potkaisee vauhtia persuuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Outs. Koeta ny kestää, oon niin hengessä mukana kun olla voi. terveisin etanainen serkkusi

liskonainen kirjoitti...

kyllä on akalla tuhdit tunnelmat!
eikä kukaan sua mihinään pakkosterilointiin kuskaa, kyllä sä niin paljon sitä neljättä olet jo kaivannut.

mites ne sun välikädet? mulle ainakin kasvoi kolmen trip-trap-trull-kolmilon aikaan sellaiset. nyyllä yletti aika pitkälle ja nopsaan. joku vielä lohdutti että onneksi ei ole poikia. pyh, sanon minä. yksikään miespuolinen ei ikipäivänä keksi murto-osaa siitä mitä alle kouluikäinen tyttötrio sai aikaiseksi.

Ruska kirjoitti...

Nyt kyllä on varmaan parasta vähän aikaa väistellä Susikairan Akkaa...
*poistuu osanottavaisena hipihiljaa takavasemmalle*

Sipulix kirjoitti...

Muistupa tässä nauraessa mieleen oma kirjoittelu:
http://sipulix.vuodatus.net/blog/category/Pikkupuuhastelua

Ja sieltä se talonmies touhuaa....näppäimistön osittain toimimattomuuskin selvisi...

Sieraimilla voi ainakin soittaa nokkahuilulla joululauluja (pahan kuuloista). Tsemp. S

Amalia kirjoitti...

Rauhotu nyt vaan Akka, kyllsesiitäiloksi:-) Mä nauran täällä vain ihan vähän. Voithan sä kokeilla tota pakastamista. ITTE OOT lapses tahtonut :)))

Inkivääri kirjoitti...

No se on taas se sama - se jälki meinaan - :D