24.11.08

Elle. (ja pelle)

Tilasin reippaalta ja mukavalta puhelinmyyjältä lehden. Elle-lehden. Voi pyhä jysäys, mikä harha-askel. Voi jestas, harvoinpa sattuu kohdalle mitään noin epäsopivaa. Lehdessä itsessään ei ole mitään vikaa, mutta se ei vaan ole minun tyylinen pätkääkään. Minä, joka en lue yleensä horoskooppeja ollenkaan, rankkaan luettavimpien juttujen top-kolmoslistalle Elle-lehden horoskoopin. Voi hanuri. Siinä lehdessä oli 3 luettavaa juttua ja yksi niistä se horoskooppi, kun oikein avoimin mielin yritin luettavaa siitä etsiä. Kerronpa mitä lehdessä oli.

Ihan kannesta liikkeelle... Eli:(luvut perässä kertoo ko. yrityksen mainosten sivumäärän)
Lancome 6
Biotherm 2
Versace 2
HM 2
Ginatricot 4
Vogue 2
Diesel 1
-sisällysluettelo-
Dior 1
Mulberry 1
-päätoimittajalta-
Gucci 1
Elle 1
Gucci 1
Maxfactory 1
Marimekko 1
Kultakeskus 1
Faconnable 1
Kenzo 1
Daisy Marc Jacobs 1
Euphoria 1
Scwarzkopf 1
Philips 1
Lancome (vihko)
-Nicole Kidman 2 sivua tekstiä/2 sivun kokoista kuvaa=4
Efva Attling 1
Canon 1
Fazer 2
-Valoisa tulevaisuus- 8 sivua, 8 kuvaa.
Triumph (vihko)
Joutsen 1
Linum 1
Osis+ 1
Ralph Lauren 1
Nivea 1
Valio Vanilla 1
Cordoniu 1
Fit 1+irtolipare
Reserva 1
Fiskars 1
Elle-lehden oma mainos 1
Elfa Decor 1
Tiger 1
Emporio Armani 1

Luettavia artikkeleita:
- Afganistanin naisten toivo ei kuole 3
- Sisarussuhteet 2
- Horoskooppi 1

Pöyristyttävät havainnot:
- Kultaa silmiin, vartalolle, hiuksiin (sitä ei voi olla liikaa, kuulemma)
- Kauneushoitovertailu (halvin 142-kallein 275 €!!!)

Ruokaohjeet:
- Hernesnapsit
- Etelätirolilainen gulassi

Yhteenveto:
Lehden lukuun meni murto-osa siitä ajasta, mitä mainosten laskemiseen.

Nyt täytyy soittaa sinne tilaajapalveluun ja yrittää mulkata niin, ettei sitä lehteä minulle enää lähetetä. Kai ne voisi lähettää jotain toista lehteä tilalle? Vitsi, kuinka olenkin niin tyhmä. Se myyjä vielä sanoi, että tää on vähän niin kuin In-lehti, mutta paksumpi ja niin edelleen.
Miksi kerron tämän täällä? Siksi kun:
Minua kiukuttaa minä itse.

S.A.

6 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Haa, joku muukin joskus hairahtuu - lohduttavaa! =o) Olen kyllä jo nyt muutaman viime vuoden osannut olla kovana ja monet myyjät nauraneetkin, kun sanon, että "vaikka kuinka tekisi mieleni ostaa, niin en osta kumminkaan, jollet sinä sitä laskua sitten maksa". Ei ole maksumiestä löytynyt... =oD

Marjut kirjoitti...

Nuo lehdet tahtoo tosiaan olla täynnä mainosta, rahaa kait niistä saavat. Toisaalta pitäisi kyllä lehtien hinnat olla sitten alhaisempia noilla mainosmäärillä. Minulle on yleensä tullut tänne Sveitsiinkin joku lehti, mutta nyt en ole tilannut(Lemmikki tulee lapsille), ovat vaan tosi kalliita tänne lähetettynä vaikka postimaksu Suomeen ja tänne taitaa olla sama;)

Purppura kirjoitti...

Heh, ruokaohjeista nuo hernesnapsit (!?) kuulosti kyllä just tosi käyttökelpoiselta idealta :) Voisin kuvitella, että kyseinen lehti on ulkoasultaan ja taitoltaan ja niin edelleen hyvin tehty ja laadukas, mutta jos sisältö on pelkkää silkkoa, niin ei se mitään pelasta. Roskiin vaan! Tai siis kierrätykseen :D

Pirjo kirjoitti...

Uah, mullekin soitettiin kyseisestä lehdestä, onneksi en tilannut! Miten muuten tuntuu, että nämä kyseiset kauppiaat soittaa aina rykelmässä. Nyt en ole saanut vähään aikaan yhtään soittoa mistään lehtitalosta (paitsi siis tuo (P)elle-lehti), mutta tuossa aikaisemmin syksyllä saman viikon aikana tuli 4 puhelua. Silloin meinasi mennä herrrrrmot.

Hannele kirjoitti...

Siunattu Robinson-palvelu, mulle ei ole lehtimyyjät soitelleet kahteen vuoteen ainuttakaan puhelua!Luultavasti lankeaisin miekin johonkin ihanaan must-uutuuslehteen.

Ruska kirjoitti...

Kiitos kun varoitit, ei tarvitse suorittaa edes selaamiseen vaivaa, jos tuollainen Elle sattuisi vastaan tulemaan. Luotettava raportti!