4.11.08

Päivän päävärit.

Huomenna ajattelin tarjoutua hiusmalliksi.
Minut kannattaisi ottaa monestakin syystä:

- En masentuisi, vaikka kaikki leikattaisiin pois.
- Minulla on suht tasapitkät hiukset yli olkapäiden, joten niihin saa leikeltyä monenmoista mallia.
- Kaikki värit käy.
- Permanentti käy.
- Tarvitsen piristystä! Elämään! Päähän!


En keksi yhtään syytä, miksi minua ei kannaisi valita. Paitsi, jos nukun pommiin enkä ehdi tilaisuuteen. Ukko suhtautui oikein kannustavasti, kuten lähes kaikkiin ideoihini. "Tottakai menet, se on varmaan jännää!" Nähtäväksi jää kelpuutetaanko minut. Jos kelpuutetaan, niin minkälainen on syksyn trendi? Nyt ei ehkä kannata googlettaa aiheesta... Yksi ainoa juttu on mitä en haluaisi. Semmoisia silmille roikkuvia tasapitkiä etuhiuksia. Mutta jos sellaiset saisin, niin tietysti leikkaisin niitä vähän lyhyemmiksi.

Vähänkö jännää:) S.A.

Ps. Jos tilaisuus alkaa klo. 10, niin moneltako kannattaisi olla paikalla? Onko noihin yleensä kauheasti hakijoita?

5 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

haa, tosta tulee jännää!
mene toki ajoissa, uskoisin että sellailnen akateeminen vartti on hyvä.
olen itse ollut kerran mallina näyttötyössä. tulin kuuden ja puolen tunnin istunnon jälkeen ulos reipaana rastapäänä. ne oli ihanat, näytän joskun kuvia.

Inkivääri kirjoitti...

Pidetään peukkuja että pääset! Minä kävin kerran tarjolla, mutta silloin halukkaita oli paljon ja laittoivat mannekiinimittoihin pituusrajan ja jouduin alamittaisena maitojunalla kotia;) Parhaimmillaan sieltä saa ihanan leikkauksen ja värin, joita ei olisi tullut edes kokeilleeksi muuten.

Susikairan akka kirjoitti...

Hitsi, nyt ei tietysti tule uni illalla silmään, kun pitää jännätä tulisinko valituksi... Voih, mieki voisin ottaa rastat:)

Hannele kirjoitti...

Mulla on niin ohut tukka ja valmiina lyhyt malli, ettei olisi mitään jakoa tukkamalliksi. Ehkä vaihtaisin sen XL-mallihommiin. Mie oon ihan nätti, vaikkakin pullukka :D Ja vähän vanha ja kurttuinen :DD Mutta tarvitaan mummoikäisiä mallejakin esittelemään mummokuteita. Sellainen musta tulee isona. Mummomalli.

Minz kirjoitti...

Tämä ajatus aina välillä kutkuttaa, mutta eipä taida oma tukka olla siinä kunnossa, että kelpaisi - liian kuiva. Pidän peukkuja, että onnistut pääsemään! Sitten kyllä kaivataan tännekin kuvia! =oD