25.11.08

Oveton koti.

Marjut haastoi paljastamaan pahimmat paikat (kotona!)... Minullakin iski valinnan vaikeus... on niin monta loukkoa, jotka kaipaisivat siivousta, maalia, tapettia, paneelia ja vaikka mitä!

Valitsin kohteeksi huushollin ovettomuuden. Ei väliovia. Kaikki 2 huonetta ja keittiö yhtä tilaa. Verhoja roikkuu sitten muuallakin kuin ikkunoissa. Makuualkovin ovi eli verho:


Eteisen ja peräkammarin välinen ovi eli verho. (Ugh!)

Tämä on vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta tykkään, kun saa äkkiä uutta ilmettä, mutta toisaalta meillä on kovin vaikeaa löytää omaa rauhaa. Vessassakaan ei voi istua tuntitolkulla.
Kuten kuvat paljastaa- verhot rypistyy ja kuhmuja tulee, kun juostaan vastakkaisista suunnista ja törmätään verholla. Jos olisi rutosti rahaa, kaataisin kaikki väliseinät ja tekisin uudelleen järjestelyjä huonejärjestysten ja ovettomuuden suhteen (tai muuttaisin Ibizalle).
Haastan vuorostani 5 bloggaajaa paljastamaan kotinsa hurjimmat viritelmät ja sotkuisimmat kaapit;)
Siispä te:
Innolla odottelen kuvia ja kertomusta:D
S.A.

12 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Voi sinnuu Akka, minkä menit tekemään! Mie oon pelännyt, että tämän netin vaarallisuus kolahtaa omille kintuille, mutta että tällä tavalla... voi helvetin paska, ei kai auta kuin alkaa kuvata... mistä alkaisin?

Ruska kirjoitti...

Samat sanat ku Hannelella. Tää on paha :( Nimittäin kuvia riittäisi niin loputtomiin, ettei kukaan jaksaisi pian enää järkyttyä. Vaikka oikeastaan vielä pahempi olisi ollut tehtävä, missä pitäisi esitellä joku "edustuspaikka", sellaisia ei nääs täältä löytyis...

Mutta S.A., tekis kyllä mieli tietää, mitä nuitten sun verhojesi takaa paljastuukaan... ;)

Susikairan akka kirjoitti...

Hih, vahinko kiertämään;)

Ruska! Punaisen verhon takana on pettaamaton parisänky:O ja kukkaverhon takana 5000 pikkulegoa tasaisena mattona lattialla. Legoukon kypärän visiiri on hukassa!!! Hiphei!

Purppura kirjoitti...

Hui, elämäni ensimmäinen blogihaaste... kiitos siitä! Kauhea paniikki tuli, että miten sitä kehtaa omat repsottavat paikkansa paljastaa ;)

liskonainen kirjoitti...

johan mä tätä odotinkin. siis osasin odottaa kun poikkesin jotakin tietä pitkin sveitsissä...

... ja mietin pääni puhki mitä esittelisin kun aika koittaa.

katsopa sitten iltapäivällä.

liskonainen kirjoitti...

nonni! taas se tapahtui. kun julkaisin kommentin, kirjauduin näemmä samantien tililleni. enkylläkäsitätätä.
kirjautuisinko nyt toisella kommentilla ulos? katsotaan.

Sipulix kirjoitti...

Heh, meilläkin on yksi lakanaovi :) sain juuri pukattua äitini järkkkäämät vaihtarit toiseen osoitteeseen, kun sanoin ettei lakana eristä tarpeeksi hiirien kuolinkamppailua (lakanan takana vaatehuone, jossa muutama tehokas hiirenlisku täydessä toiminnassa 24/7)...

Hannele kirjoitti...

Tehty!

Marjut kirjoitti...

:D Nuo kankaat on kyllä ihania:) Legoja meilläkin on joka paikassa, olen päättänyt että sitten kun poika joskus maalimalle lähtee tungen ne kaikki mukaan;)

Ruska kirjoitti...

Eiikä, legoukon kypärän visiiri siellä jossain... :D :D :D

Minz kirjoitti...

Haa, toinen verhollinen! =o) Meillä on kanssa vain muutama ovi (noh, ulko-ovien lisäksi siis): WC, pesuhuone ja lasten huoneitten ovet. Nekin sellaisia, mistä kaikki kuuluu läpi, eli vaikka olet yksin, et olekaan yksin - jos haluat laulaa (mun olemattomalla lauluäänellä) esimerkiksi... Heh!

Ruska kirjoitti...

No nyt vasta pukkaa vastausta tähän.