25.1.09

Iltaa:)

Nonnes, nyt on polttarit juhlittu. Äiti on vähän väsynyt, mutta vain vähän. Olipas oikein erityisen mukava päivä. Tuleva rouva puettiin päähieronnan jälkeen pupupukuun ja tietysti terveellistä välipalaa oli mukana pussikaupalla (naposteluporkkanoita). Kävimme syömässä hyvin ja mökille menimme 16 aikaan. Kuudelta oli se naurujooga ja voin kyllä lämpimästi suositella sitä kaikille. Miten vapauttavaa on nauraa "ei millekään" sydämensä pohjasta! Aivan hullunhauskaa! Morsian maalasi kuvat sekä kihlajaispäivästä, että tulevasta hääpäivästä. Niistä tuli hienot! Saunoimme ja nautimme pikkupurtavaa pitkin iltaa. Siideriä nautimme aivan maltillisesti, useita kymmeniä tölkkejä tosin, mutta olihan meitä 12 henkilöäkin. Miehet ja lapset eivät soitelleet kenenkään perään. Jostain kumman syystä katsoimme kuitenkin aamulla 8:lta lastenohjelmia TV:stä.

Morsian kertoi miten oli tutustunut kaikkiin polttareissa oleviin naisiin. Yllättäin minun kohdalla kertomus meni näin. "Olin kaupassa töissä ja Akka kävi ostamassa voita. 10 minuutin päästä se haki purkin maitoa. Sen jälkeen pussin jauhoja. Viimeiseksi se haki kardemummaa ja hiivapalan! Ostoksista saattoi aina päätellä mitä Akka aikoi milloinkin touhuta..."

Kaikki osasivat arvostaa itsetehtyä munavoita, etenkin kun kuvittelivat minun ostaneen ensin voin. Sitten munat. Ja vielä suolan erikseen. Ruokaa meillä oli kuten arvata saattaa aivan liikaa! Esim. 11 pakettia hiillosmakkaraa! Morsian söi yöllä yhden makkaran (kylmänä) ja kaikki muut paketit olivat aamullakin avaamattomina. No aina mieluummin niin, että liikaa kuin liian vähän.

Nyt taidan lähteä saunaan! Sunnuntai-illan jatkoa!

S.A.

4 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Oi, jospa oisin saanut olla muuukaaaanaaa, ja saunakin olis ihanaa... :)

Hannele kirjoitti...

Hattarapää mikä hattarapää... :D Mutta hauskalta kuulosti polttarit. Pakkohan niiden liitonkin on sitten onnistua, kun noin hyvin on saateltu avioliiton satamaan. Tai sinne portille odottamaan laivan lähtöä.

liskonainen kirjoitti...

poikkea kylässä noutamassa omasi kotiin.

liskonainen kirjoitti...

poikkea kylässä noutamassa omasi kotiin.