26.1.09

Suoli kouristelee evoluution kourissa.

No niin, nyt se on valmis! Siinäpä virkatessa juolahti mieleen, että on tosiaan ne ystävän häät tulossa... Mietin, että pitäisi olla joku ihan perusmekko, semmoinen suora ja yksivärinen tuohon huivin alle. Sitten muistin oman hääpuvun! Sen josta piti tulla 10 vuotta sitten terassimekko, mutta siitä tuli hieman liian juhlava ja toisekseen turhan kapea pyöräilyyn. Joten se jäi kaappiin odottelemaan aikaa parempaa... ja päätyi hääpuvuksi. Tiedustelin muuten tulevalta rouvalta ja sain tietää, että hänen pukunsa on puhtaanvalkoinen ja prinsessamallinen, joten en tee varmaan suurta tyylirikkoa, jos pukeudun näin...(?) Vai teenkö?!
Nyt, jos joku tunnistaa kuvasta jotain, joka on kuulunut hänelle aiemmin, saa huutaa: TOI ON MUN!

Mekko on silittämätön, tiedetään. Olin vain niin innoissani laittamassa kuvaa tänne, että en kertakaikkiaan enää voinut ryhtyä silityspuuhiin. Lisäksi niitän varsin kyseenalaista kunniaa täällä kotirintamalla joko sillä, että enimmäkseen en ole täällä tai sillä, että kun olen täällä niin keskityn virkkaamiseen. Tai sillä, että hiimailen hääpuvussa maanantai-iltana ja pyydän Ukkoa kuvaamaan päätöntä minua. Joten en ruvennut tässä välissä testaamaan kotiväen huumorintajua silittämällä, meikkaamalla jne.

Tässä viimeisessä kuvassa on kengät ja todiste siitä, etten osaa arvioida langanmenekkiä. Aika hankalaa se kieltämättä onkin, kun ei tiedä mitä tekee. Tässä jännitystä lisäsi se, että nämä oli tarjouskorissa... Piti hamstrata.

Mekkoon meni kangasta jotain rapiat 5 metriä, vuorikin on tuosta samasta verhokankaasta. Se oli värivirheinen ja maksoi 5 markkaa/metri. Lankaa huiviin meni 3,5 kerää 1,8 €/kerä. Kengät ostin uutena ja ne maksoi varmaan 50 €. Mutta ne ei kyllä hierrä. Laukun tarinan tietää yksi lukija=DNyt ei enää tarvitse muuta kuin saada pois aivoistani nämä: "suoli", "kalaverkko", "sipulipussi" ja ehkä koomisin "SUOLI ja TYRÄVERKKO"!!!

On se rankkaa olla luova ja taiteellinen. Kaikenlaista kritiikkiä sitä saa osakseen;D

S.A.

11 kommenttia:

Nana kirjoitti...

Tuskin morsian laittaa suolta harteilleen eli ei hätää :D
No ei vaan, suolesta tuli HUIVI! Uusiokäyttöä parhaimmillaan. Ja oikeasti, hienosti olet ketjusilmukoilla huivin luonut. Minä en kyllä osaisi ilman ohjetta ja ketjusilmukoilla. Tuskin pylväilläkään huivia syntyisi, ehkä joku sisäelin vaan.

Anne kirjoitti...

Hieno huivi ja sopii hyvin yksiin puvun ja muiden asusteiden kanssa !

Vai pitäiskö mun nyt vaan huutaa:
TOI OLI MUN !

liskonainen kirjoitti...

taitava tyttö! kerrassaan.
verhot passaa oikein hyvin hääjuhlaan, kelpaahan ne nykyään linnaankin.

olet siis hyvin trendikäs.

Hannele kirjoitti...

Herran tähen siun kanssas! Mie en voi uskoo silmiäni! Että sie siitä epätoivoisen näkösestä peräsuolesta vetäisit tuollaisen ihanuuden tuosta vaan. Kuule, sie oot käsityöläinen parhaasta päästä! Mie kumarran ja pokkaan!

Sipulix kirjoitti...

Hieno suolihuivi, aivan mahtava!!!

Villikissa kirjoitti...

Sinä OLET taitava.Olet niin nätisti tehnyt tuollaisen röyhelöisen reunuksen ja siihen ketjuvirkkauskaaren.

Siskotuu kirjoitti...

Ihana! Oletpas tehnyt ihanan huivin! Ja vielä noin kauniin värisen, kuuluu minun lempiväreihini. Toiset ne sitten osaa... *kade*

Stansta kirjoitti...

Siis muita mukaillen: kerrassaan upean 'suolen' teit!!! Laukkukin mätsää niin passelisti! VAUH! :)
(tuli mieleen, että jos valkoinen väri häiritsee itseäsi, niin voisiko mekkoa värjätä..?)

Sinulle on jotain blogissani, kiitos ja ole hyvä!

TaiNa kirjoitti...

siitähän tuli ihana!! =) Tuohon mekkoonhan voisit maalata kangasväreillä helmaan suuren kuvion, kukan, tai jotakin? Verhot on kyllä mitä parhainta kierrätysmateriaalia!

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos leidit=D!!!

Mie kans ite mietin, että toi ehkä tarvitsisi helmaan "jotain"... Toisaalta toi on ollut ns. toimiva malli ja väri, joten mitä jos kirjailisi jollain helmillä tai strösseleillä jotain alas? Täytyy miettiä, onhan tässä vielä aikaa. Tai sitten virkaan jonkun umpisuolen roikkumaan helman alta=D Olisipahan smalltalk aihetta;D

Sipulix kirjoitti...

ps. strösseleitä laitetaan täytekakkuun, strasseja kankaaseen....mutta SINÄ SAAT LIIMATA VAIKKA STRÖSSELEITÄ siihen helmaan ja silti se olis hiano!!!