31.1.09

Lauantaita.

Nyt ens alkuun: Mynthontasku sijaitsee ainakin allekirjoittaneella tuossa vasemmassa alaposkessa. Ikenen ja posken välissä, siellä Kraaterihampaan välittömässä läheisyydessä. Kun tarpeeksi usein sujauttaa siihen samaan kohtaan pastillin, niin siihen tulee tasku:) Mynthon-tasku.

Olen ollut työreissussa jälleen ja palannut kotikentälle jokunen tunti sitten. Opelix testaa kärsivällisyytäni turhan tiuhaan. Varo vain, lähtölaskenta on alkanut. Minulla on kyllä erityisen mukava iskä, joka taas puhalsi Opelixin tulille. Minulla on erityisen mukava äiti, joka tekee äärimmäisen hyviä poronlihapullia. Minulla on erityisen mukava veli, joka latasi minun mp3:een musiikkia. Olipa mellevää ajella kotiin ja kuunnella musiikkia, josta ei osannut ollenkaan arvata mitä seuraavaksi tulee. Minulla on erityisen mukava sisko, joka soittaa uuniperunaohjetta maailman ääristä. Tässä maailmassa on vielä joku joka luottaa siihen, että neuvoillani saa tehtyä jotain syömäkelpoista. Minulla on erityisen kuriton poikakolmikko ja Ukko. Täällä kotona on leikitty myyrää ja majaleikkiä ja nukuttu olohuoneen lattialla;D minun poissa ollessani. Niin ja syöty roskaruokaa!

Pieni epäkohta tiedoksi tiehallinnonhenkilöille. Kun vaihdatte niitä talvirajoitusmerkkejä, siis 100--->80 niin vaihtakaapa ne siniset suositusnopeuskyltit samalla logiikalla. Eli jos johonkin mutkaan teidän mielestä voi kesällä huristella 80 km/h, niin voin kertoa, että talvella kun lähestyy kohdetta 80 km/h, niin siinä mutkassa pääsee etenemään samassa rintamalinjassa omien takavalojen kanssa. Mutkan jälkeen voikin kirjoittaa ajopäiväkirjaan maininnan oma-aloitteisesta liukkaankelinharjoittelusta ja hyväksyä oman suorituksen. Sikäli mikäli löytää kynän auton lattialta ja auto sattuu olemaan neljän renkaan varassa tiellä.

Nyt taidan ottaa siiderin. Niin, muuten vielä yksi juttu. Pysähdyn aina tätilässä matkan varrella ja mitataan ihan huvikseen verensokeri ja verenpaine. Pieni leikkimielinen kisa, kellä on parhaat arvot. Viimeksi verensokerini oli 8!!!! Tänään vain 5. Jippii! Verenpainekin esimerkillisen hyvä. Onneksi mittauspiste oli ennen sitä 80 kurvia.

S.A.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Welcome back! Ja hyvää helmikuuta! t. Alohomora

Pilviharso kirjoitti...

Millä keinoin olet saanut tuon verensokerin laskemaan?

liskonainen kirjoitti...

ai jaa, mun mynthontasku on oikeesti vasemmalla yläleuassa.

siihen kasvoi maitohammas vaikka naapureihin tuli oikeat hampaat. sitten sitä palikkaa on rassattu ja pinnoitettu ja kaivettu ja paikattu. viimeinen yritelmä irtosi seitsemän vuoden käytön jälkeen eikä ole sen koommin uusittu. nyttemmin se maitohammas on häipynyt kokonaan, aika hassu tunne: viiskymppisen mummon maitohammas heilui.

syntyi loistava paikka yöpastillille.

Anne kirjoitti...

Lal-la-ti-laa ! Sut on haastettu !

Sipulix kirjoitti...

No onneks ei liiratessa käynyt pahemmin, sun pitää höllätä kaasujalkaa!

Mukavaa työviikkoa susikairaan! Aja ja ui varovasti.

Stansta kirjoitti...

Palellen, täristen ja totaalisen äänettömänä ilmottaudun; kiitän, ja pyydän anteeksi aiheuttamaani huolta! Tänään vielä peiton alla, huomenna yritän pois sieltä...