23.1.09

Loiva vasen, antaa mennä vaan!

Tukan alla on taas mahdoton töhinä käynnissä. Olin aamupäivän ns. vapaalla ja hoitelin juoksevia asioita juosten. Lisäksi löysin eilen yhden vanhan lahjakortin, joka minun tietysti piti käydä N-Y-T tuhlaamassa, kun se kerran löytyi ja oli vielä voimassakin. Tänä iltana minun pitää taipua taas keittiössä sinne osaamiseni äärirajoille. Meillähän on huomenna ne polttarit ja otin "munavoin" kontolleni. Siihen asti kaikki oli seesteistä ja rauhallista, kun luulin kaupoissa olevan ihan hyllyssä ja jatkuvasti "munariiniä". Olisin ostamalla valmiin tuotteen säästynyt tältäkin hämmentämiseltä. Eli keitän illalla munia. Jäähdytän ne. Siperrän palasiksi. Sekoitan notkean voin sekaan. Lisään ehkä suolaa? Onko hyvä toimintasuunnitelma?

Sitten toinen juttu. Minun pitää vaivata päätäni miettimällä, mitä mieltä minä olen mäkihyppyharrastuksen sitovuudesta? Kuulkaatte, tällä viikolla tahti on ollut tämä: Ma-saliharkat, ti-hyppytreenit, to-hyppytreenit, la-kisat, su-kokous. Yhden lapsen harrastukseen menee 5 iltaa viikossa ja meillä niitä lapsia on siis 3. Eli tasapuolisuuden nimissä olisi käytettävä myös 5 iltaa kahden muun lapsen harrastuksiin per pää. Se tekee 15 iltaa viikossa ja vaikka jakaa sen 2:lla vanhemmalla niin silti 1 päivä jää heilumaan tyhjilleen. Ei aikaa, ei vanhempaa. Puhumattakaan siitä, että allekirjoittanut pitää kuitenkin tärkeimpänä vapaa-ajan harrastuksena perheen kesken yhdessäoloa ja mitään tekemättömyyttä.

Hmmm. Fundeeraan tätä yhtälöä tässä. Katsotaan, onko kaikki tulevat viikot yhtä tiivistahtisia.

No, olikohan sitä muuta mielessä tähän hätään?

Hannilta sain oikein sydämellisen halausviestin, Kiitos=)! Sen sain aiemmin myös Liskonaiselta ja Annen tuunaamana näin kuvatkin. Homman nimi on nyt sellainen, että yritin sitä viestiä kuvineen jo silloin aiemmin saada näkyviin, enkä saanut. Jossain vaiheessa yritän kyllä ajan kanssa saada kuvatkin tänne, mutta nyt tässä hetkessä en taida vielä lisätä hardvinylin kuormaa pähkäilemällä suoritustapaa.

Eli Hanni kiitos halista, se tuli kyllä tarpeeseen! Mutta "naurattaa ja itkettää vuorotellen"?!Lupaan olla postaamatta enää käsitöitäni, en arvannut että ne itkettää sinua;D

Tosin se virkkuutekele on pitänyt minua erittäin kiireisenä niinä aikoina, kun en ole ollut mäkeä hyppäämässä tai muualla kiireisenä tosi hommissa. Suorastaan tärisen innosta laittaa valmiista jutusta kuvia. Tulette hämmästymään. Uskoisin=D (paitsi tyhmää sanoa näin, nyt te odotatte jotain ihan mahtavaa...)

Anteeksi tämä varsin sekava kirjoitus. Nyt vaan on niiiiin hektinen hetki.

Nähdään!

S.A.


Laitan kuitenkin kuvan siitä lahjakortti törsäilystä. Matkalaukku. Tuo kännykkä on vaan mittakaavana. Enkä tiedä mikä tuo oranssi palkki on. Ja tuo seinäkin on muuten oikeasti valkoinen.
Lisäys tuntia myöhemmin: Oli vielä tämmöinen "möykky" päässä, se ei vaan äsken tullut mieleen. Eilen illalla huomattiin saunassa, että C on pureskeltu kauttaaltaan. Käsivarsista ja selästä. Hampaanjäljet olivat kokoa noin 3-vuotias. C myös itse kertoi, että: "Santtu puri. Santtu oli tyhna." Nyt pitäisi ottaa hoidossa puheeksi tämä. MUTTA... C on ollut kotona eilisen ja tämän päivän, niin en halua, että hoitaja ajattelisi ettemme tuo lasta hoitoon, kun se jyrsitään siellä. Sehän ei pidä paikkaansa, koska huomasimme ne jäljetkin vasta nyt. Hö. Ukko totesi taas aivan hyvin tähän tilanteeseen, että eihän me tiedetä miltä Santtu näyttää, kuinka sitä on pureskeltu C:n toimesta. Se on totta. Pitää maanantaina kysäistä hoitajalta, että onko pojilla ollut riitaa?

3 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Munasuunnitelma hyväksytty.

Lasten urheiluharrastukset näännyttää vanhemmat. Ehdotan herra B:lle jääkiekkoa ja herra C:lle taitoluistelua. Silloin tarvitsette 18 päivää viikkoon.

Jos tarvitset tietokoneneron ohjeita viestin siirtämiseen, niin mie EN ole oikea henkilö. Paitsi että sain sen kyllä kivutta omaan blogiini. Öhöm! Oisinko kehittyny??
sekä
olen varma, että me hämmästelemme täällä isolla joukolla virkkuutekelettä valmiina. Lupaan!

liskonainen kirjoitti...

vahvistan hannin puheet.
ja tunnustan että minä tulin vahingossa lykänneeksi liikkeelle tuon halisodan. sain sen preesensystävältä enkä osannutkaan sitä kaikkine kuvineen jatkaa
niin kuin hyvin tiedät niistä kolmesta sähkäriyrityksestä.

anne sen sitten kuvitti uudelleen ja laittoi maailmalle.
ihanaa että se on levinnyt niin laajalle.
tarkoitan siis sitä ettei kaikkea ei tarvii itse osata, jokaisella on omat vahvuutensa.

Stansta kirjoitti...

Vaikka kouluaikaan olin vielä ihan hyvä matikassa, niin tuohon esittämääsi yhtälöön en kykene millään...Ehkä ne lajitovereiden vanhemmat ja vuorottelu astuvat kuvioihin tuossa kohtaa..?

Minä myös odotan innosta piukeena sen virkkuun julkistamista... :D

Sunnuntaita sinne!!!