12.1.09

Kengät ja Joe.Eikös olekin ihanan kamalat! Sisko sanoi, että näyttää siltä kuin olisi tunkenut sukat pikkukenkiin:D Siksipä ne juuri sopii minulle, koska minä voisin tunkea sukat pikkukenkiin;D
Varmaan klikkaantuu isommaksikin nuo kuvat.

Ja tässä Maple Joe Myrskyn korvasta tuttu salarakas=)Olisin toki mielelläni laittanut tähän jonkun Bunnyn kuvan... Mutta näin kesystä Hanista oli kyse.

Jakku ja mekko jää nyt laittamatta. Näyttivät hengarissa ihan jonkun kassi-Alman rytkyiltä, tosin ei kai se kauas heitä tämmöisestä rypelehtijästä;D

S.A.

12 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

juur lähti hinaajat laivan kyljestä cherbourgissa. sitten vaan ulapalle, astu laivaan!

muuten, onko noi kengätkin syötävää??

Susikairan akka kirjoitti...

Hyppään laivaan! Kengät on syötävän ihanat;D

Anne kirjoitti...

Buahhahhaaa....
Luulin, että Myrskyn korvasta on joku kirja =D =D =D !

Ja kengät on hienot. Sellaiset KainoVieno-tyyppiset joita oon etsinytkin. Mitäs kokoo noi on kun ne on sulle isot ? Oliskoos ne mulle sopivammat ?
=D

Villikissa kirjoitti...

Vautsi, mitkä kengät oot löytänyt!!!Kelpais mullekkin, tykkään tuon tyylisistä.

Susikairan akka kirjoitti...

Anne, noi on 40 ja mun jalka siis 38. Ne oli hinnaltaan vaan 19,90 € ja pohjalliset 3,90. Pumpulit pöllin äitiltä. =)

Sipulix kirjoitti...

Hienot kengät. Tosin kenkäfriikkinä yksi asia naurattaa( ja pikkasen itkettää). Siis se, että joku oikeasti voi ostaa liian suuret kengät (tai liian pienet)...ja pumpulikonsti(muistot itkettää) :) tulee hautajaiset nääs mieleen, kun niihin oli lapsena aina joko liian pienet tai liian isot kengät tarjolla...ja sitten valitsin aina ne liian isot ja piti tunkea pumpulia...sitten oli mustat sukkahousut aina valkoisessa töhnässä varpaista itkupäivän päätteeksi.Niisk.

Hannele kirjoitti...

Sie oot ostanu ne kengät, joiden perään Kaksoslikka kuolasi pitkin syksyä. Sovittikin niitä kahdessa kaupassa, mutta äiti ei heltynyt. Niissä on hauska idea, eli juuri se että sukat on tungettu nappaskenkiin. Mun kenkiin ostettiin aina kasvunvaraa lapsena, ja sitten laitettiin taiteltu pala sanomalehteä kantapäähän, jolloin takuuvarmasti kenkä hiersi rakon. Ja kengät oli usein rikki siinä vaiheessa kun ne olisi olleet sopivat..

TaiNa kirjoitti...

Ihanat Pikku Myy-kengät! :)

Nana kirjoitti...

Hienot kengät :) Mulla oli vähän ahdistusta työpaikkaa kohtaan ennen joulua...kävin ostamassa alesta Ten pointsin saappaat,joissa solkia ja korkoa ja kaikkea kivaa. Oli heti parempi fiilis,kun lampsi niissä töihin. Kenkäterapia toimii aina.

Anonyymi kirjoitti...

Viikonloppusi kuulosti kadehdittavan ihanalta, istun itse asiassa tässä koneella ihan kateudesta vihreänä... Juu, kyllä Maple Joesta riittää sinullekin (ja vaikka vähän useammallekin akalle), on se niin raavas miäs! Saatan nauttia illalla hänen seurastaan, kun ukko menee espanjan tunnille. Mukavaa viikkoa Susikairaan lähettää Alohomora

Riepu kirjoitti...

En vois enää tuon parempia kipitikops- kenkiä kuvitella sulle! On kyllä niin osuvat kengät. Ihan sinun näköset :)

googler kirjoitti...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold