6.1.09

Kuppikunnat ja rehottava rikollisuus.

Käydäänpä tässä vielä illan päälle uimahallilla. Vuosi takaperin, kun tätä vesijuoksuharrastusta kaverin kanssa aloiteltiin, niin meni kutakuinkin kuukausi, että päästiin sisään piireihin. Selvästi olimme täysin väärään aikaan hallilla. Mummovuoro 7-8 oli selkeästi varattu mummoille ja kikattavat kolmikymppiset olivat auttamattomasti ei-toivottua uintiseuraa. Meille ei toivoteltu huomenia tai huomenna näkemisiä. Sinnikkäästi silti toivottelimme huomenia itse ja yritimme haastaa juttua. Vaan ei. Kun olimme käyneet kuukauden jokaisena arkiaamuna ja sitkeästi toivotelleet huomenia ja huikkailleet nähdään huomenna, meidät yllättäin imaistiin porukkaan sisään! Juhuu! Täysivaltaiset mummovuorolaiset!

Siitä lähtien meille keksittiin hupaisia lisänimiä; ankat, sorsat, ferrarit, naurulokit, pikkutytöt jne. Joka aamulle oli varattuna joku uusi lempinimi, joka mainittiin hyvässä hengessä ja hymyssä suin. Mummot ei enää vaienneet vaan jatkoivat juttujaan meidän tullessa paikalle ja kertoilivat meillekin tarinoitansa. Ja voi hervottomuutta! Ihan parhaita juttuja siellä kuulikin! Mummoilla on täysin käsittämätön huumorintaju!

Yhtenä aamuna sitten taas oltiin menossa altaaseen ja pyysin kaveriani oikomaan uikkarini selkänauhoja. Yksi mummo etsi omaa uikkariaan ja ehdotin myötätuntoisesti, josko hän unohti omansa pukukaappiinsa? Mummo lähti tarkistamaan ja tuli takaisin kertoen, ettei ollut siellä. Minä tarjouduin hakemaan tiskiltä hänelle vuokrauikkarin. Vilkaisin itseäni alaspäin---- ja voi %#((¤%/"---- normaalin "adidaksen" sijaan rinnassani luki "speedo". Voitteko kuvitella tunteen, kun seisot suihkuhuoneessa noin 10 mummelin keskellä pukeutuneena toisen ihmisen uimapukuun. Kamalaa sönkötystä ja hepulinpoikasta, anteeksipyyntöä ja kaikkea. Mummelit nauraa hekottelee ja matkii myötätuntoista ääntäni: Jos se on unohtunut kaappiin... hakisinko vastaanotosta vuokralle? Siitä lähtien meidän paikalle tulessa, joku kuiskuttaa toiselle "muka hiljaa", että pidä nyt uikkarista kiinni, taas ne "tyttäret" tulee!;D

Tarpeeksi nolona ollessaan ihminen pystyy vesijuoksemaan kellukkeissaan pohjaa pitkin! Kokeiltu on!

Mutta enpähän saanut porttikieltoa! (Hipelöinnistä kuulemma saa!) En aio kokeilla!

S.A. The Kleptomaani.

Ps. Meitä oli kaikesta huolimatta ikävöity! Oli kivaa palata, kun tosi moni sanoi, että onpa mukavaa nähdä teitä!=)

11 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

no selvisihän se, irvistelevä pöljä mummojen uikkarivarkaissa!! voi itku kunpa olisin noilla reissuilla mukana!

nyt tahdon houkutella sinut mukaan jatkotarinaan, olipa kerran. käy tutkimassa alku ja säännöt....

Susikairan akka kirjoitti...

Ha-haa, ollaan näköjään vuoroin vieraissa=)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirjoitus!!! Voin kuvitella tilanteet :) Mummoenergia rulettaa!

-kukkuluu

Ninni kirjoitti...

Tassun jälkeä jättämässä. Vierailulla on tullut käytyä useemminkin, mut tää mummomania kirvoitti niin armotonta hihitystä ettei voinut lähteä jälkeä jättämättä :o)))
Ihanaa alkanutta vuotta koko pesueelle!!

Toffeli kirjoitti...

No olipahan "kuppikunnat"! Mahtava tarina. Nauratti - ja varmaan naurattaa vielä pitkään. Kiitos jakamisesta.

Sipulix kirjoitti...

Mummoenergia on myös minun makuun. Kiitos taas illan piristyksestä! Selvis se uikkarivarkauskin...mutta aika sutjakka mummo ollut kun pysyi uikkarikin sun päällä (meinaan että tuossa hääkuvassa on aika simpsakka nainen) :)

Hannele kirjoitti...

Tervetuloa meidän kriminaalien heimoon. Hannele the Kriminaali

Inkivääri kirjoitti...

Olipas taas hauska poiminto elävästä elämästä, terveisiä mummuille:)

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun oli hauska kirjoitus! Mummot ja Akat rulettaa! t. Alohomora

Purppura kirjoitti...

Mummot on kyllä ihan parhaita! Itse olen käynyt kansalaisopiston kudontapiirissä, jota nimitän mummokerhoksi, koska jostain syystä olen nuorin kutoja siellä niiden mummojen seassa. Siellä kokee olevansa osa sukupolvien jatkumoa. Aivan ihania tarinoita siellä kuulee ja voi sitä päivittelyä ja taivastelua jos jotain uutta ilmenee (ihan sama mitä asia koskee). Harmi, että oma harrastus menee taas jäihin tuon uuden työpaikan johdosta. Jää paljon hyviä tarinoita kuulematta :)

Ruska kirjoitti...

Siistii! Selkeitä mummoelkeitä tarttunut Akkaankin :D