20.1.09

...yhtään silmukkaa en sentään hukannut...

Aivan mahtavia kommentteja edelliseen postaukseen=) Totisesti ajattelin sitä kirjoittaessani, että mitähän tästäkin tulee. Tunti turpaan ja toinen torvisoittoa. Vaan ei. Kyllä te olette ylivetoja, kaikki! Anne, kiitos kutsusta=) Uskopa vaan, niin Akka laittoi jo navigaattoriin ajo-ohjeet talteen!
Seuraavaan aiheeseen. Tadaa! Nyt ollaan taas vaihteeksi käsitöiden äärellä. Niitä tossukoita olen tehnyt jo 2 ja puoli paria. Näin Inkiväärillä semmoisen hurmaavan Mummon neliö(?) jutun ja tietysti ajattelin, että semmoisia minäkin rupean värkkäämään tai siis virkkaamaan. Minä olen oikeasti täysin kykenemätön seuraamaan mitään ohjeita, jos vaikka aluksi kovasti yrittäisinkin, niin hetken päästä sovellan ja sählään mitä sattuu. Totesin ohjeen turhan monimutkaiseksi, koska en tiedä miten "pylväs" tehdään. Aloinkin virkkaamaan ketjusilmukoita, sen osaan=D. Tein piiitkän narun ja sitten virkkailin lenkkejä siihen ja menin narua edes takaisin niitä lenkkejä tehden. Ukko sanoi sen näyttävän suolenpätkältä. Minusta se on selvästi Lei. Ei muuta kuin lippuja Havaijille varailemaan!


Ihan vapaasti saa kuulkaa ottaa ohjeen käyttöön ja mielellään voisi tietysti mainita allekirjoittaneelle mitä tuommoisella voisi tehdä? Kestäisikö se auton hinausköytenä?


S.A.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No tuo lei voisi kyllä miellyttää havaijilaisia elinsiirtokirurgeja ynnä muita suolenpätkien kanssa puuhastelevia. Mainiota viikonjatkoa toivottaa kääpiö Keski-Suomesta aka Alohomora

Villikissa kirjoitti...

No, tuosta tulee ihan selvästi kaulahuivi!Noin nätti lankakin, tuota kelpaa sitoa kaulaan ja näytellä muille.

Hannele kirjoitti...

AUTTAKAA!!!! Tätä mie en enää kestä kattoo, vaikka luulin jo kaiken nähneeni Akan plokissa, ja aina olen täältä hengissä selvinnyt!Nyt tekee tiukkaa, mie sain täyshepulin :DD

Mie oon Ukon kanssa samaa mieltä, se on suoli. Paksusuoli. Hieman vaurioitunut, ehkä se divertikkeli, vai mikä se olikaan.. Mutta noista saisi makkaroita. Täytä putkilo lihamössöllä ja ripusta kuivumaan. Älä syö kuorta, vaan käytä se aina uudelleen. Halpaa!Jollei maistu, ota käyttöön Jätkille uhkailukeinona: nyt jollette tottele, joudutte syömään äidin virkkaamaa makkaraa kuorineen päivineen!

Nana kirjoitti...

Hehheh, Susikairassa kattovat,että nyt se Akka kulkee paksusuoli kaulan ympärillä. No ei vaan, hieno virkkausidea! :D

Siskotuu kirjoitti...

Suolenpätkä! Nyt ei auta muu kuin ilmaista itseä tositeinin tavoin: mä REPESIN! Työkaveri naapurihuoneesta kuunteli, että mitä se Siskotuu siellä itsekseen naureskelee. Suolenpätkä oli niin hyvä kuvailu, että ei voinut minkään =)

liskonainen kirjoitti...

pakko myöntää, suolenpätkältä se minustakin näyttää.

älä kuitenkaan tule sitä minulle varaosaksi tarjoamaan. virkkaa vaan lisää, kyllä se joksikin ulkopuolisesti käytettäväksi muuttuu. ihan varmasti.
osasithan peukalot ja kortsupiponkin.

Anne kirjoitti...

*reps*
Vai suolenpätkä !
Kaulahuiviksi kokeilet oitis tai sitten pulkanvetonaruksi. Toston parempi pitää kiinnikin kun se ei oo niin kova.

Laitoin sitten sen menun blogiini.

Inkivääri kirjoitti...

Hehheeeh, siitä tulikin isoäidin eliö:D Olipas hyvä ohje, sillä voi virkata ihan mitä vaan näköjään8)

Purppura kirjoitti...

Noh, kyllähän tuo sykkyrä epäilyttävästi muistuttaa jotain suoliston osaa... Mutta itse tehty on aina hienoa :D

Sipulix kirjoitti...

Minustakin se näyttää suolelle, aika paksulle kylläkin (pitääpä kysyä alfaurokselta kuinka paksu paksusuoli on kun päivittäin jotakin suolia siirtelee). Ja kannatan tuota luomumakkaran tekoa...kuoret voi pestä ja täyttää uudelleen...oiskohan tuosta pisnesideaa esim. vaikka etätyönä tekisit Atrialle makkarankuoria siellä Susikairassa?

Amalia kirjoitti...

Älä välitä noist kommenteist, kyllä siinä on käsityön leima :D

TaiNa kirjoitti...

Monikäyttöinen luomus! :) Itse asiassa, näin eilen tuollaisen yhdessä muotilehdessä.. hmm.. se oli kaulakoru, virkattu tommonen ja siihen ommeltu erilaisia helmiä kiinni! =)

Mistä te tiedätte miltä suolet näyttää? ;-)