2.1.09

(lepo)sykkeet kohdalleen.

Lupaavalta näyttää. Vauhtia riittää tällekin vuodelle. Tänä aamuna kello soi 5:55. Olisi riittänyt 6:30:kin, mutta laiskana ihmisenä kellon herätystä asettaessani totesin, että 5:55 on helpompi asettaa kuin 6:30, koska aikaisempi herätysaika oli 6:55.... siis tarvitsi vain muuttaa tunti, eikä kajota minuutteihin ollenkaan. Pettämätön logiikka, eikö totta? (Lisäksi valvoin yöllä puoli kahteen!!!)

No, siis 6:50 seisoin pihalla täydessä ulkovaatetuksessa kassin kanssa kyytiä odottamassa. Uimaan! Viime keväänä ja kesän alussa kävimme kaverin kanssa aina arkiaamuisin uimassa ja heinäkuun alussa jäätiin kesälomalle, joka venähti näinkin pitkäksi (hups!). Nyt siis takaisin harrastuksen pariin. Hilppastiin vesijuoksua 1,5 km ja saunottiin siihen päälle.

Takaisin autolle ja kappas kehveliä. 20 asteen pakkanen ehti tunnissa jäätää ovet ikilukkoon. Tukka jäätyi soiroiksi ja sormia paleli. Käveltiin meille kaikkine kantamuksinemme (juoksuvyöt yms. tarvikkeet). Otettiin meidän auto alle ja ajeltiin huoltoasemalle lukkosulan ostoon. Ajeltiin hallille ja todettiin, ettei aukea silläkään. Ajoin kaverin kotiinsa ja vein kaverin avaimet ja lukkosulan ukolle, jolle siis sälytettiin auton oven sulattelutoimet. Kurvasin töihin, enkä edes myöhästynyt kuin pari minuuttia. Onneksi oli kivoja asiakkaita (yksi toi mulle lakkaliköörikonvehtiakin=)) oven takana ja hymyili ne vähän, kun meikittä ja tukka sähköisen sekaisena pölähdin paikalle, verkkareissa.

Ukko kävi äsken tiedottamassa, että auto on jees ja ovet auki. Minä jatkan töitä nyt. Niin ja meille tulee tänään yksi vieras lisää! Jippii! Perjantaita kaikille!

S.A.

Ps. Uintiharrastuksen uudelleen aloittamisen suurin esityö oli sheivaus. Ei riitä, että vähän saksilla klippaa housun lahkeen reunalta. Nyt tarvittiin ihan viikatetta.

Pps. Hah, Ukko kysyi illalla, kun pakkasin uimakamppeita, että onko sulla se pelastusrengas mukana? (ahhahhaa. Uskaltaakin.) VE-SI-JUOK-SU-VYÖ.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan varmistan että kai te vesijuoksitte uimahallissa ettekä avannossa - tai no en minä sitä avantojuoksuakaan ihmettelisi... :) Reipasta viikonloppua Myrskyn korvasta toivottaa avanto- ja muutenkin uimataidoton kamusi

Susikairan akka kirjoitti...

Hehhee=D Joo, oltiin uimahallissa. Ja vesi oli ihan lämmintä. Nyt pakataan uimakassiin hiustenkuivaaja ja lukkosula kaikkien muiden releiden sekaan.

Heidi-Orvokki kirjoitti...

Voih, vesijuoksu on ihanaa! Mä oon muutaman kerran sitä kokeillu, mutta, kun pitäs lähteä naapuripaikkakunnalle sitä harrastamaan, niin on sitte jääny. Sopii oikein hyvin meikäläisen selälle tuo laji.

Heidi-Orvokki taas kirjoitti...

Joo, pistä vaan :) Ja kiitos kommentista!

Villikissa kirjoitti...

Olet sinä reipas kun pääset jo tuohon aikaan ylös sängystä ja vielä noin aikaisin harrastamaan liikuntaa!!!
Tuo sheivaus on tietenkin hyvä tehdä ennen uintiharrastusta, ettei kaikki säikähdä.Mutta toisaalta, jos jättäis tekemättä,saisi tavallaan ylimääräistä lämmikettä näin kylmillä ilmoilla=D

liskonainen kirjoitti...

vesijuoksu on kyllä tuhti ja hyödykas ja hauskakin harrastus. lenkin jälkeen vaan mummojen keittopataan ja taas on ihminen parempi kuin uusi.

mutta että keskellä yötä.....? perverssiä, sanon minä.

Susikairan akka kirjoitti...

Villikissa: =D Tuota karvojen lämmittävyyttä en tullutkaan ajatelleeksi. Hitsi, en kyl sheivaa enää. Rehottakoon=)

Liskonainen: Perverssiä;D Heh, kun nauratti! Tai sitten mie vaan livistän viettämään laatuaikaa ilman lapsia ja ukkoa. Muihin aikoihin livistäminen ei oikein onnistu...

Ruska kirjoitti...

Akallapa on oikein sähäkkä alku uudelle vuodelle, ihan tässä vanhaa hengästyttää :D Ajoissa vaan liikkeelle niin paljon ehtii... Kehkeytyypä meillekin sitten runsaasti luettavaa ;)

Hannele kirjoitti...

Vai viikatetta :D Ei ois kannattanu pitää niin pitkää kesälomaa.

Sipulix kirjoitti...

*äänekästä hekottelua* kiitos piristyksestä. Olemme huomenna lähdössä perverssiin aikaan sukulaisten hääjuhlintaan ja yritän saada mieltä kohennettua tässä et jaksaa aamusella patistaa porukan autoon...mekot ja krakat on ojennuksessa...hii---jaaa! heräätyyssss klo 5.30

Siskotuu kirjoitti...

Viikate! Että sitä on pidetty oikein sadonkorjuunjuhlaa... Voi miksi en itse ole tajunnut turvautua järeämpiin aseisiin!

Marjut kirjoitti...

Jestas että olet reipas, laita tuota enerkiaa tännekkin suuntaan:))