15.1.09

Mitä tämä kertoo minusta?

Yleisön pyynnöstä:) No, kertokaapa millaisen kuvan minusta saa näillä maalattua:)
Kuva jälleen kovin epätarkka kännykkäotos.Kirjat:

- Kuka vierelles jää? Lähihoitajan raportti Suomen vanhusten hoidosta/Tarja Tallqvist/Elina Simonen/ aleylläri! Pakko saada!
- Suomen kielioppi/Pirkko Leino (X)
- Taverna tähtien alla/Maeve Binchy (!)
- Kapteeni Kalsari ja ulkoavaruuden uskomattoman keljut keittiöntädit (ja ruokalan ihan yhtä ilkeät zombinynnyt)/Dav Pilkey (X)
- Äiti, katso pingviinikaloja/Juliane Hielscher
- Näkemiin, pikku naiset/Marcela Serrano
- Satumainen talvi-Tilda/Tone Finnanger (X)
- Laihduttajan ruokaopas/HERÄTEOSTOS- saan muokattua reseptit itselleni sopiviksi keittämällä kermassa ja paistamalla voissa=D
- Huone- ja parvekekasvit (!)
- Lapset ovat lapsia/HERÄTEOSTOS- ensimmäinen ajatelma kuului: "On ihanaa antaa itse tehtyjä lahjoja. Kenet lapsistani haluaisit?"

Jäi vielä 5 kirjaa odottelemaan, josko raskisin nekin sieltä hakea =)

S.A.

10 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Heti piti tulla kurkkimaan..Listasi jää vaan tämän läpyskän taa, jotta pääsisi kommentoimaan KUNNOLLA :D Tuo Suomen kielioppi pisti silmään. Miksi? Ai kun teillä on niitä venäläisiä sunnuntaisinkin kaupat täynnä? Binchy:kannatan! Juuri lainasin Italian illat, ja ainakin Talo Dublinissa on tossa kirjahyllyssä ->>Kapteeni kalsari..meneekö jätkille? Tildat ja huonekasvit, kannatetaan! Hyvät ostokset!

Susikairan akka kirjoitti...

Suomen kielioppi on ihan niitä tilanteita varten, kun tulee joku inttotilanne, jolloin täytyy todistaa olevansa oikeassa=D!Kapteeni Kalsari menee pojille, joita yritän kovasti kannustaa lukemaan... kaksi Kalsari-kirjaa on jo luettu, muita kirjoja kohtaan ei olla vielä osoitettu kiinnostusta. Alkuperäisen tekstin saa läpyskään painamalla sinistä "näytä alkuperäinen teksti"-juttua tuossa vasemmassa reunassa:)

Susikairan akka kirjoitti...

Hahhaa! Seuraava ostos: "Miten opit bloggaamaan=D!" Ei sitä täppiä tule muulloin, kun omassa blogissa kommentoidessa. Kävin toisaalla kokeilemassa. Eli sitten sitä läpyskää voi siirtää manuaalisesti toiseen suuntaan sieltä yläpalkista.

Susikairan akka kirjoitti...

Äh, nyt en tiedä on Bloggerissa erilaisia kommenttilomakkeita? Joku viisaampi voisi valaista:/ Tässä omassa aukeaa uusi sivu ja siinä lukee sinisellä "näytä alkuperäinen teksti" mutta joissain bloggerin blogeissa on pikkulaatikko, jota voi siirrellä? Todella tarvitsen sen Blogger-manuaalin:D

aimarii kirjoitti...

Sosiaalisen, itsestään huolehtivan, lapsista ja lapsenmielisyydestä tykkäävän ja puutarhaihmisen.
Lisään vielä kielistä kiinnostuneen, sillä suomen kielioppi täytyy osata, se helpottaa muiden kielten oppimista.
No - menikö pieleen?

TaiNa kirjoitti...

kommenttilomakkeen asetuksia voi muuttaa...mmm.. jostain päin hallintapaneelia! :)
Mielenkiintoinen kirjakasa kyllä. Suomen kielioppi on tullut kahlattua läpi sen kymmenen kertaa. Itselläni vain se laajempi painos. ;) Olikos muuten kallis?


Aijuu, ja mene kipikipi minun blogille nyt, siellä on infoa siitä smurffeja myyvästä kaupasta! =)

Susikairan akka kirjoitti...

Aimarii=) Ooh, mieltä lämmittävä analyysi! Lapsista tykkään (ajoittain:)), lapsenmielinen olen, itsestäni pyrin huolehtimaan, kasveista en ymmärrä mitään! Meillä on yksi henkitoreissaan oleva kaktus. Kaikki muut olen onnistunut tappamaan. Ulkopihassa rehottaa rikkaruohot ja nokkoset. Mitään en raaski yrittää hävittää, kaikkihan ne on tavallaan kauniita! Kielistä olen kiinnostunut vaikken niistäkään juurikaan ymmärrä. Ehkä osa kirjoista kuvastaa sitä mitä haluaisin osata? =) No, sosiaalinen olen kyllä!

Siskotuu kirjoitti...

Noista tuo Maeve Binchy on luettu. Valitettavasti ehkä Binchyn kirjoista sitä vaatimattominta tasoa, mutta ei paha sekään.

Hannele kirjoitti...

Ai hitsi, yhden klikkauksen päässä oli tuon tekstin saaminen tähän laatikon viereen. No, mie sanoin jo sanottavani. Olen puhunut. Ugh!

kukkuluu kirjoitti...

Kertoo ainakin sen, että sullon mun luonto ja samanlainen himo OMISTAA kirjoja, eikä vain lukea niitä :)