12.8.10

Entisen elämän koira.
- Äiti, musta tuntuu, että Dee on ollu entisessä elämässä koira.
- Ai... Miten susta siltä tuntuu?
- No, sehän leikkii enimmäkseen Remun kanssa ja sit se yrittää aina syödä sen nappuloita ja puruluita. Se konttaa ja yrittää nostaa jalkaa ja Remu tykkää Deestä ihan oikeesti. Eli se on ENTISEN ELÄMÄN KOIRA.
- Niin se sitten varmaan on:)

Kuvassa suuri ja pelottava vartijakoira suorittaa vaativaa ja vaarallista tehtävää pitämällä pahoja unia loitolla.
***
Aan mielestä "yläasteella on ihan sikasiistii, ku koulu tuntuu niinku enemmän työltä ku koululta" (!?!?!).
Bee sai aamulla perushepulin, kun vihkossa luki, että koulu alkaa 9:00, mutta silti pojasta tuntui, että se saattoikin alkaa jo 8:00 ja siihen aikaan, kun poika alkoi miettiä alkamisajankohtaa kello oli 7:57 (siis olisi myöhästynyt muutaman minuutin), mutta tarkkana ja hel**tin jääräpäisenä totesi, että "EI TODELLAKAAN AIO MYÖHÄSTYÄ PARIA MINUUTTIA VAAN MENEE YHDEKSÄKSI; JOS MENEE KOULUUN OLLENKAAN". Case is closed. Tämä on nähty ennenkin. Kunnia-asia olla myöhästymättä ja jos se väistämättä tapahtuu, niin sitten se tehdään ns. "kunnolla". (No torstaisin on opettajien palaveri aina aamuisin 8-9, joten tiesin, ettei poika myöhästynyt, kunhan nyt vähän alkukankeutta pukkaa, uusi ope ja kaikkea jännittävää;))

***

Ja vielä Facebook hepuli. FB:n sivuilla on ikäraja 13 vuotta. En näe pienintäkään syytä ottaa kavereiksi omien kavereiden lapsia (ikää 10 vuotta tms.) ja jos omat lapset eivät siellä ole, niin miksi ottaisin kavereikseni lasteni kavereita?! Pidätän oikeuden kirjoittaa sinnekin, jos kikarat rassaa hermot sinkeiksi- ja en halua, että lasten kaverit lukee niitä avautumisia. Joo, ehkä sitten, kun Aa luo profiilinsa (sanoi tosin, ettei edes kiinnosta).  V***umaisen Akan rooli on huolella ja ylväydellä kannettava, loppuun asti.
(Joo, on siellä 15- vuotiaasta ylöspäin olevia kavereiden lapsia kavereina, mutta vain niitä, joiden kanssa olen oikeasti tekemisissä ja joiden huumorisuodattimen tiedän toimivan!)
Ja tästähän on käyty keskusteluja eräänkin kerran: "Miks mä en saa, vaik se ja se ja se saa..." "No siks ku sulla kävi äippäarvonnassa huono tuuri ja sait tämmösen nipon.."

Huh. Nyt helpotti;D

S.A.
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Mua ei esikkopoika edes ottanu kaveriksi, ja hyvä näin - molemminpuolin ;) Ja olet niin oikeassa - TAAS KERRAN!!

Kimmeli kirjoitti...

Meillä menee niin, että Tytsä ja Pelimies ovat FB:ssa, mutta eivät minun kavereita, koska ei olla muutenkaa mitään kavereita :) Olen edelleen ÄITI! Pelimies on siellä lähinnä Mafiamikäpelisenytolikaan takia. Tytsän jutut ovat sen juttuja ja miun jutut miun ja eroavat aika lailla. Niin ollen, en heidän kavereitakaan huoli, ehkä sitten kun ovat aikuisia!

Murupeikko kirjoitti...

Hih, mun Teinix on kaverina naamakirjassa, mutta en oo aatellu sen kavereita itelelleni pukata. Siitäkin saa kuulla, että äiti, sä vakoilet mua.. minäkö.. pah. ;)) Ja Pentuisella ei TODELLAKAAN ole vielä mitään asiaa koko paikkaan! NIh.
Paitövei, sun jutut on ihan oikeesti sellasia, että tämäkin totinen hyrisee täällä naurusta. Et oo kirjaa suunnitellu?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihana kuva! :)

Aikoinaan naapurin pikkupoika maisteli mun kissan kuivanappuloita ja joi limua päälle. Kotiväki ihmetteli sitten miksei poikaa nälättänyt ruoka-aikana. :D

TaiNa kirjoitti...

Mä just tänään huomasin, että muutaman oman kaverin lapset oli ilmestyneet naamikseen, yksikin heistä 8-vuotias (!!!) poika.. en ikinä kyllä antaisi meidän 8-vuotiaan kirjautua sinne.. ainakin omien kavereideni jutut tietäen, niin ei ole alle teini-ikäisten paikka. ;D Itselläni on 14-18-vuotiaita kavereita naamiksessa, mutta ne kaikki sukulaistyttöjä/poikia. :)

Stansta kirjoitti...

Mulla on naamakirjassa kaksi alle 18-vuotiasta kaverina. Toinen on sen työkaveri O:n tytäs ja toinen kaverin muksu. Niin ja toki oma Poikakin on! (ei vain kaverina vaan ihan omaksi lapseksi merkittynä, olet varmaan huomannut..)