20.8.10

Pontikkaa ja puolukkamehua.

Voi siskot ja veljet ja kaikki muutkin. -Milli-n kysyessä drinkkiohjetta, josta jossain vaiheessa olin kirjoittanut (ja kun olin tehnyt kovasti ajatustyötä ja ihan etsimällä etsinyt ko. tekstin) tajusin, että tämä blogi on harvinaisen kökkö luettava/käytettävä. Tekstit tulee ryöpsähdyksinä ja samassa tekstissä voi olla Suuri Draama, joku ruokaohje ja ihan perusrutinaa lisäksi.

Voi olla, että lähipäivinä *yritän* jotenkin selkiyttää tätä, mutta en lupaa mitään. Urakka saattaa olla yllättävän suuri.

Onko kenelläkään mitään rakentavaa ehdotusta, miten näitä olisi helpompi lukea/selata vanhoja törinöitä?!

IRL jupisin ystävälle tästä asiasta ja hän lohdutti sanoen; no mutta semmoinenhan sä oot; yhtenä hetkenä kudot villasukkaa ja toisena vaahtoat siitä miten hyvää on pontikka ja puolukkamehu. :D Onko se sitten hyvä vai huono asia?!

Mutta siis, jos lähipäivinä täällä jotain "huoltotoimia" on käynnissä, niin mie itte täällä häärään. Ja älkääkä pettykö, jos huoltotoimia ei olekaan;D

S.A.
(Tätäkin olen miettinyt, että miksi ihmeessä laitan tuon S.A. tuohon, tuolla alapalkissahan lukee että tuumaili minä itte.)

Ps. Otsikointiin nyt ainakin pitäisi ilmeisesti panostaa;D, jos drinkkivinkki löytyy kohdasta "kaurapuuroa lapsille", niin saa olla aikamoinen Nikke Knatterton, että logiikka löytyy;D

12 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Miua ei häiritse, sillä täällä on sitä niin ilahduttavaa tajunnan virtaa, jota itsekkin koen...

Anitta kirjoitti...

Omassakin blogissa olen huomannut, että haku joskus on hankalaa. Muiden blogeista haen googlella, se on usein helpompaa kuin blogin selaaminen.

Pami kirjoitti...

Tota... Minusta kun blogit saa olla just itsensä näköisiä. Minäkin luen blogiasi juuri sen takia, että se on elämänmyönteinen ja hauska. Nyt jos sitä lähtee muokkaamaan "johonkin suuntaan", niin onko se sitten sinua!!

Älä muokkaile! Minäkin sitä yritin jossain vaiheessa omani kohdalta eikä se vaan onnistunut!!

Pidä pintas! :-)

Pami kirjoitti...

Ja jatkuu... Sinä näköjään luet Oma napa paras napa -blogia. Mitäs Saanelille on tapahtunut? On näköjään laittanut bloginsa salasanan taakse enkä ennättänyt sitä häneltä kysymään!! Voitko käväistä blogissani kuulumisia, jos tiedät.

Pami kirjoitti...

Kiitos tiedosta!! Harmi, kun oli niin hauska blogi, joka aina piristi päivää! :-) Terkut Saanelille! :-)

Pellon pientareella kirjoitti...

No, eikö tuolla blogin sisäisellä haulla jo aika pitkälle pötki? Ja sitten noilla asiasanoilla, joita tietysti halutessaan voi kehittää.

Susikairan akka kirjoitti...

Aivan PP, justiin näppäsin nuo näkyville ja jatkossa mietin *ehkä pikkuisen* tarkemmin, että mihin tunnisteelle mitäkin pätkin, niin sitten varmaan *ehkä* on helpompi löytää joku tietty vanha pajatus:) Ja vielä kun ite muistaisin kaiken mitä tänne tulee kirjoitettua;D

Unikas kirjoitti...

Ei kannata lähteä muuttamaan. Kuten Kimmelikin sanoi vapaata tajunnanvirtaa on mukava lukea ja usko tai älä, niin siinä voi jopa pysyä mukana :)

liskonainen kirjoitti...

äläpä nyt hosu minkään järjestelmällisyyden kanssa.
tää on just hyvä näin.

ja jos lukija löytää vanhan drinkkiohjeen, se vaan todistaa että ihan luettavaa tekstiä tämä on.

suukko nikalle,. varo ettei se pure.

milli kirjoitti...

ELÄ MUUTA MITTÄÄ, AINA VOI KYSYÄ, JOS USKALTAA ;)JA JOS EI SAA VASTAUSTA,THAT`S IT!

Susikairan akka kirjoitti...

Milli :D Totesinkin, että urakka olisi aivan liian suuri, niin lisäsin tuonne sivuun hae tästä-blogista laatikon ja tuon "tunnisteet" joissa voi hatarasti olla kytköksiä teksteihin:) Eli näillä mennään!

Oliko pirtelö hyvää?:)

milli kirjoitti...

OLI, OLI...2 NAATISKELIN JA RUPESIN SIIVOAMAAN !!!