11.8.10

Tässä ny mikää jännitä.

Kello 7:00

 Koululaisten puhelimet aloittaa tutun renkutuksen:
- Ai moi. Joo, tuu vaan meille, ni mennään sit yhtä matkaa.
- Moi, no tuu säki meille, Timppa, Tomppa, Viltsu ja Pertsaki tulee.


Kello 7:30


- No huomenta pojat! Jännittääkö yläasteelle meno?
- Mikä siinä ny jännittäis?
- Eiku aattelin vaan.


Kello: 8:10


- Me lähetään nyt kouluun. Heippa!
- Heippa ja hyvää koulupäivää kaikille!


(Koulu alkoi 8:55 ja matkaan menee muutama hassu minuutti.)


Mikä tässä ny jännittäis?! :)

Ceen kerho alkaa vasta viikolla 34 ja nyt minulla onkin täällä yksi "hyödyttömäksi" itsensä tunteva parkuiivari. Miks mä en saa mennä kerhoooooon?

Hei, en ehkä(?) ole vielä muistanut mainita, mutta Aan luokassa on vain 18 oppilasta (iso JEE!)= 10 tyttöä/ 8 poikaa. Miten teidän muiden koululaisten ryhmäkoot? Been luokallakin on 26 oppilasta.

Äsh, alan nyt pyykin pesuun ja muuhun toimintaan. Mulla ny mikää jännitä:P

Ihanaista päivää kaikille!


S.A.


Ps. Hyvä äiti-diplomi minulle: Todistukset oli edelleen samassa kaapissa johon ne kesäloman alussa laitoinkin:D! Tänä aamuna hukassa ei ollut kuin yksi suoralippainen, kotiavaimet ja hammasraudat (tosin näiden katoaminen huomattiin kyllä jo illalla, kun niitä olisi tarvittu..."no mä laitoin ne ehkä tohon sohvalle...")

8 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hauskaa koulunaloitusta sinnepäin. Meillä koulu alkaa vasta ensi maanantaina. Oisi saanut jo alkaa nyt. Meillä pieni kyläkoulu 40 oppilasta,ryhmäkokoja en muista.

Hanni kirjoitti...

Mulla eka syksy yli 20 vuoteen, että kukaan ei lähde kouluun. Voi parku!!!

eve kirjoitti...

Mukavaa alkanutta kouluvuotta Susikairan väelle! Meillä "pääsevät" koulupenkkiin vasta ensi tiistaina ja yksi lomareissukin viel edessä! Aloinkin miettimään, että mihin ihmeeseen minä ne todistuksen työnsinkään...
Ps. Ja kiitos blogiini jättämästä ihanasta kommentista :)

Perheenäiti kirjoitti...

Taisi olla jo ikävä kavereita, kun noin sujuvasti lähtivät :-)

Meillä ON jännitystä edessä, poika menee ekalle luokalle, kun koulu alkaa syyskuun 7. päivä. Minua jännittää jo nyt...

kukkuluu kirjoitti...

Täällä alkoi koulut tänään. Kyllä maalla on mukavaa, kun on ryhmäkoot luonnostaan pieniä. Vitosluokkalaisen luokalla on 14, Nelosen luokalla 25 ja eskarilaisen luokalla on vain 7 oppilasta....

Mukavaa koulunalkua Susikairaan ja kiitos mukavista kirjoituksistasi, olet monet hymyt saanut aikaan blogiasi lukiessa :)

ziriliini kirjoitti...

Meillä on Neiti Teinarin luokalla 14 oppilasta, Itse Rauhallisuuden luokalla on 27 oppilasta ja Pienija Pippurinen ilmoitti, että kamalasti eikä tiedä paljonko oppilaita on...

mitä jännittämiseen tulee, niin koulu alkoi klo 9 ja nämä neidit olivat jo klo 7.30 lähdössä kouluun. Ketään ei kuulema jännittänyt yhtään uusi koulu tai uudet opet ja kaverit... ;-) Ja minä juoksin puoli yötä vessassa, kun jännitin :-D

TaiNa kirjoitti...

Voi te olette jo aloittaneet koulut! Täällä alkaa maanantaina vasta, tuo tokaluokalle menevä meinaa hyppiä jo seinille.. :D Meilläkin tytön ryhmässä tulee olemaan tuo 18 lasta, harmittaa sinänsä kun viime vuonna niitä oli vain kahdeksan, mutta nyt kunta lopetti lähikylän koulun josta tulee lisää oppilaita tänne.

Patonki kirjoitti...

niin sehän se oli että minäkin aina olin kovin mielissäni kun koulu alkoi taas pitkän loman jälkeen. Mutta jotenkin se into aina lopahti syyskuussa :) Toivottavasti teidän pojat jaksaa pidempään.