19.8.10

Höpötihöpöti.

Ihanaisella lukijalla -Leea- lla, oli käyttämättömät vasurin sakset ja Leea laitteli sähköpostia asian tiimoilta. Nyt meillä on Maailman Onnellisin ja Taitavin leikkaaja talossa ja tänä aamuna lyhyen tiensä päähän tulikin päivän lehti. Vaikkei sitä kukaan ehtinyt vielä lukeakaan, niin ihasteluksihan homma meni, kun kokonainen sanomalehti oli säntillisesti sentin suikaleina. :) Tarvitsisiko joku esim. maton kuteiden leikkaajaa? Minulla olisi täällä yksi potentiaalinen henkilö tarjolla.  Kiitos -Leea- tosi paljon! :)

Sakset tulivat postissa "anna hyvän kiertää"-teemalla ja eilen postittelin sitten vuorostani Villikissalle pari kerää lankaa, kun meidän lähikaupasta sattui löytymään. Ole hyvä, Villikissa:)

Ja ihan älyttömästi kiitos noista "jippii"-kommenteista, jos oma mieli on ollutkin ihan älyttömän hyvä, niin nuo nostaa sitä vielä potenssiin sata!

Totutusti vielä ajatuspyrähdys ihan ohi minkään aiheen. Joskus vuosia sitten menin hammaslääkäriin ja piti täyttää semmoinen esitietolomake, jossa kyseltiin kaikkea ja vähän päälle. No, minulla oli sitten vissiin väsymystä tai muuten olin jotenkin "pihalla" ja vastailin niihin kysymyksiin tosi outoja.
Esim.
Raskaus? "3. PAITSI EI TÄLLÄ HETKELLÄ YHTÄÄN!"
Suuria leikkauksia? "Ei tietääkseni."

No sitten istuin hammaslääkärin penkissä ja hammaslääkäri lueskeli niitä esitietoja ja hörähti tuossa Raskaus-kohdassa. Selitin, etten yhtään ajatellut ja siksi korjasin siihen, etten ole tällä hetkellä yhtään raskaana.

Suuria leikkauksia?-kohdassa lääkäri ratkesi ihan täysin ja hohotuksen lomassa tyrski, että: "Ei sitte oo huomaamatta vaihdettu tekoniveltä lonkkaan tai muuta semmoista...hohohhihiihahhaa!"

Alkoi itsellänikin naurattaa niin, että melkein pissin pöksyihin. Minulta on joskus pienenä leikattu kitarisat ja sitä leikkausta viissiin siinä tähtihetkenä mietin, että onko se iso vai ei?

Samoin usein mietin, kun onnettomuuksia uutisoidaan, että mikä on vakava loukkaantuminen? Onko jalka poikki vakava vai ei? Tätä olen varmaan miettinyt täällä ennenkin. No en ole vieläkään viisaampi asian suhteen.

Tästä kirjoituksesta nyt ei taas voikaan sitten mitään muuta päätellä kuin, että oli aivan oikea ja perusteltu päätös hankkia tämä vaalea väri takaisin tukkaan. Eipähän tartte selitellä. ;D

S.A.

5 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Repeilen se minäkin täällä päässä. :D mitäs kyselevät hölmöjä. Tarkentaisvat siinä kyselyssä mikä on iso leikkaus.

Itsekin muuten olen joskus vastannut vastaavassa kyselyssä raskauden kohdalla "Ei tietääkseni" :D

Eeva kirjoitti...

Tänään täyttelin juuri lapsille hammaslääkärissä "poltatko säännöllisesti", "oletko raskaana" -lomaketta... ehkä olisi paikallaan lapsille sopivampi versio lomakkeesta :D :D

Leea kirjoitti...

Olkaatten hyvä. Kiva, että tulivat tarpeeseen.
Onnnittelut työpaikasta vaikka riskinä taitaa olla postausten hienoinen harveneminen :-(

Villikissa kirjoitti...

Kiitoksia Akalle langoista! Nyt saan peiton valmiiksi. Muuttui sopivasti(!) ilmatkin kylmemmäksi.

Sipulix kirjoitti...

Voi rakas akkaseni, pitäisi nukkua mutten pysty kun luen sun aivoituksia. Olet ihana. Naurattaa!