30.8.10

Lisää outoja juttuja.

Onko se niin, että huonoja asioita tapahtuu putkeen tietty määrä ja vastaavasti sitten hyviä asioita tapahtuu samaan syssyyn läjä? Nimittäin. Tämä meidän talo, joka ostettiin aikoinaan summalla Y, on tontin sijainnin ja kaavan takia rakentajia kiinnostava. Talo itsessään on hapero, vaatisi remonttia (lue: kasan dynamiittiä alleen) ja rahaa remontointiin menisi aika tolkuttomasta (lue: samalla rahalla rakentaisi kokonaan uuden talon).

Tässä talossa on yksinkertaisesti liian vähän tilaa (meille).

Ja nyt meille on tarjottu 2 x Y määrä rahaa tästä tontista.

o_O

Minulle tällä paikalla on tunnearvoa ja hassua, että minulla sitä tunnearvoa tuntuu olevan enemmän kuin Ukolla (jonka mummola tämä on). Mutta 2 x alkuperäinen sijoitettu rahamäärä himmentää tunnearvoa hieman. Kiinteistövälittäjältä kysyttiin, että mikä tämän paikan arvo voisi olla. Välittäjä sanoi hinnaksi aika paljon matalampaa hintaa, kuin tuo tarjottu.

Saatetaan siis kohta olla kodittomia. (Hetkellisesti, olen toki jo pikkuisen katsellut tarjontaa:P)

Siis Y lainamäärällä, meillä olisi mahdollisuus hankkia 2 x Y:n arvoinen koti (lisää tilaa!!!). 13-10-4-1-vuotiaat on vain hyvin hankala sijoittaa samaan huoneeseen. Joku aina häiritsee jotain ja pienet silppuaa isojen tärkeitä juttuja jne.

Jos tämä homma menee putkeen, niin lupaan postittaa onnettaren taikaviitan seuraavalle tarvitsijalle. Olen nimittäin siinä vaiheessa saanut jo lähes liikaa hyviä osumia.

Huih.

S.A.

Ps. Tämmöisistä vaiheessa olevista jutuista on tyhmää kirjoittaa, mutta kun se vääjäämättä nyt pyörii ajatuksissa, niin oli vaan pakko avautua.

10 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita! Mahtava juttu tuokin <3

Kannattaa koittaa kepillä jäätä ja hilata hintaa ylöspäin vaikka 2,5 x Y - kaikki on kotiinpäin!

Mahtava viikonalku teillä :)

eve kirjoitti...

Mahtavaa! Olenkin jo etsiny onnekasta, jonka selkää voisin tulla hankaamaan :D Hyvan Onnen kirjasta nimittäin luin, että silloin se onni tarttu parhaiten :O JOten, varaudu jonoon...otat vaikka kympin jokaiselta... :D niin ei tartte lainaa ottaa olleskaan
Mut vakavsti sanoen, nyt pidettään peukkuja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Wauuuuuuuuu! Tahtokaa tosiaan vielä vähän lisää hintaa, ja eikun kaupantekoon!! Lisätila on varmasti tarpeen!! Tai miksi ette rakentaisi ihan uutta omannäköistä taloa ;) !!!

TMY - joka rokkasi viikonloppuna ilman akan seuraa :(

Minz kirjoitti...

Vau! Kuulostaapa tosi hienolta! :) Silloin sitä kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa - ja tarvettakin vielä! Pidän peukkuja, että jatko sujuu asian tiimoilta yhtä hienosti, miltä alku vaikuttaa! :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Iso pyörä pyörii ^_^. Hyvä homma, rohkeasti vaan mukaan!

Anne kirjoitti...

Hieno juttu!

Ihan oikeasti elämässä tulee sellaisia mahtavia hyvän onnen kausia ja sitten on taas pitempään vastamäkeä.

liskonainen kirjoitti...

no jopas!

tuo on kyllä niin iso juttu että se kannattaa hoitaa kotiin.

viisaita ratkaisuja toivotan.

Su-Ma kirjoitti...

Ihan mieletöntä! Jos saa 2xY ja saisi sopivan samalla summalla, niin mikä parempaa!!

Ihan vaan mielen nostattamiseksi, meillä on 78m2, 3h+k, minä ja mies, 4 lasta, 2 kissaa ja koira... Lapset tosin pienempiä kuin teillä (2x6-v, 5-v ja 6kk)

Anitta kirjoitti...

No, jopas. On siinä vähän pähkäilemistä jotta ottaako vai jättääkö.

Stansta kirjoitti...

Olen samaa mieltä monen muun kanssa, että hyville ihmisille tapahtuu Hyviä Asioita! :)
...tosin onhan tässä pitkin vuotta sekin huomattu, että sulla on ollut onnea monessa muussakin asiassa. (ENKÄ tarkoita pelkästään arpajaisia ja niistä olenkin hyss-hyss sillä eka kymppi täyttyy ihan näinä päivinä..)
Kyllä te varmasti tarvitsisittekin ehdottomasti lisää tilaa. Vaikka sopu sijaa antaa, niin siinä vaiheessa kun kaikki jäbät ovat koulussa, olisi opiskelurauha suotavaa. Ja muutenkin.
Minä kans peukutan, että kaikki etenisi mitä parhain päin!!! ♥