31.8.10

Tiistaiaamu.

Argh! Hankalaa, kun noista talojutuista ei voi mitään puhua täällä kotona ääneen. Pojathan tohottaisi niin, että viimeistään sitten me aikuiset pimahdettaisiin. (Haha, pata kattilaa jne. "pojat tohottaisi"- sanoo äiti, joka itse kirjoittaa ensimmäisenä nettiin kaiken :P)
Vaan taas on aamu alkanut puhelinrallilla. Bee (huom. tällä kertaa todellakin BEE) hukkasi lompakkonsa eilen. Siinä meni uimakortti, kirjastokortti, poonuskortti ja 1 €. Soitin koululle, kun poika oli siellä illalla käynyt ja sitten soitin poliisilaitokselle. Kirjastokortin laitoin "jäähylle" eilen illalla jo. Aika kätevää on se, että kirjastokortin tietoihin lisätään "henkilöllisyys tarkistettava"-täppi ja jos ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään, niin sitten ei saa lainata. Jos kirjastokortti löytyy, niin ottaa mukaan Kela-kortin seuraavalla lainauskerralla ja sitten täpin saa pois. Jos korttia ei löydy, niin 2,10 € maksaa uusi kortti. Ei paha ollenkaan.

Eilen pääsin lempipuuhaani, eli hämmentämään jonkun toisen kotiin. Kaksissa naisin purettiin yksi iso (hajonnut) vaatekaappi osiin ja kannettiin kaatiskuormaan ja järjesteltiin huonekaluja uusiin paikkoihin. Hyvä siitä tulee ja toivottavasti talon isäntä ei saa hepulia :O. Alkuperäinen ongelma siis oli: Mihin laitetaan koulupöytä? Ja ratkaisu tähän "hieman" laajeni. "Toi vaatekaappi pois, sen tilalle toi sohva tosta, sohvan sisältä kamat "jonnekin" (lue: tyhjennetään toi yks kaappi niille kamoille), tyhjään sohvaan ne liinavaatteet ja pyyhkeet ja sit toi senkki tonne ja sit sen pöydän voi laittaa tohon."

Vaan pitemmittä puheitta pötkähdän hetkeksi sohvalle lukemaan. Isot koulussa, Cee kerhossa ja Dee nukkuu vaunuissa pihalla. Taivaallinen hiljaisuus! Shhhh...

S.A.

Ei kommentteja: