26.8.10

MEIRA VASTAA!!!

Posted by Picasa

Meiran sinappipullossa muuttui korkki. Uutta mainostetaan sanoilla "uusi kätevä korkki".
Onpa muuten tosi kätevä! Jotenkin siihen on rakenneltu mekanismi, jolla pulloon saadaan alipaine. No, se ensinnäkin näyttää tältä (eli rumalta), ei pysy pystyssä pöydällä ja muutenkin se on ruokapöydässä tarpeeton, KOSKA SIITÄ EI SAA MITÄÄN ULOS! Eli jos käytettävyyden "parantamisella" oli tarkoitus lisätä myyntiä, niin metsään meni, että pölähdys kävi. Nythän se ei lopu ikänään, kun sinappi pysyy purkissa kuin täi tervassa.
Jos jaksais nii panis palautetta Meiralle, mut ko ei jaksa, niin bloggailee vaan ja vaihtaa sinappimerkkiä.
Ostaa Meiraa sit taas, ku pullossa lukee, että vanha kätevääkin kätevämpi korkki tuli takaisin.
(Ja ne tuubiputkilotkin on muuten hanurista, kun ne aina ratkeaa jostain keskiväliltä ja sinappi tursuaa puristettaessa rinnuksille ja syliin.)

On se nyt kumma, että kohta Ruotsista pääsee avaruuteen, mutta sinappia ei s****na saa purkista ulos.

Empiirisen tutkimuksen mukaan samainen asia ärsyttää ainakin kahta haastateltua lähipiiriin kuuluvaa henkilöä. Haastateltavia oli yhteensä kaiken kaikkiaan kaksi.

S.A.

Jos jollain on virtaa, niin voi laittaa tekstin kuvineen päivineen Meiralle menemään.

7 kommenttia:

Retu kirjoitti...

Heh! Entisenä meiralaisena koin velvollisuudeksi linkittää tän entisille työkavereille. Meiralle siis menee palaute vaan en tiedä tavottaako ihan pomoja :)
Kyllä sitä kannattaa aina avautua vaikka vain blogissaan. ;)

Retu kirjoitti...

Ja heti tuli palautetta, että kuulemma korkit on jo poistettu käytöstä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko nyt korkittomia sinappipulloja?! :D :)

T: Fanittaja

Retu kirjoitti...

:DD
Eiköhän ne oo joko entisenmallisia tai uusia parempia. Kokeilemalla selviää.

Susikairan akka kirjoitti...

Voi jestas Retu! Tämähän kävi ihan sairaan nopeasti!:D

Siis todella kannatti avautua tästä "murheesta", nyt voi rauhallisin mielin odotella uutta korkkimallia saapuvaksi kauppaan:D Loistavaa! Postaan heti huomenissa lempparireseptin, jonka tärkeä ainesosa on nimenomaan Meiran sinappi!

liskonainen kirjoitti...

minä olen ratkaissut tämän sinappiongelman tekemällä sen töhnän itse.tai ostamalla dijonsinappia. siinä tavoittavat toisensa huikeat makuelämykset ja kierrätys: mihinkä muualle luulet minun sinappia purkittavan? samanlainen kansikin molemmissa (hih)
reseptiä odotellessa...

Sanelma kirjoitti...

Meillä ukkeli ei kans tykänny yhtään nuista uusista korkeista ja laittoi samantien palautetta Meiralle jo jonnin aikaa sitten. Ja sai silloin vastauksen että korkit on menossa samantien ku tulivatkin vaihtoon - niin paljon negatiivista palautetta korkeista oli tullut...

Ite tykkäsin siittä että tuossa korkissa se sinappi ei valu pitkin korkin reunoja, kuten tavallisesti meillä ainakin tuppaa tekemään. Mutta huono puoli oli se että eka pullosta ei tuu mitään ja ku tulee niin sitte kans tulee. :( (mutta ei kuitenkaan pitkin reunoja :)