23.6.09

Eilen iltapaivällä ja muuta sekalaista.

Ringring...

- Akka, yritys x.
- Tästä numerosta oli soitettu.
- Niin, juu. Kertoisitteko nimenne, niin tiedän millä asialla soitin?
- En kerro!
- Öh...? No tuota noin, soitan päivän aikana noin 30-50 puhelua koskien hyvinkin erilaisia asioita. Jospa mennään sitten sukunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Aloitetaanko A:sta vai Ö:stä?


Eipä näytä tämäkään päivä lupaavammalta täällä töissä. Taidanpa alkaa itsekin soittelemaan ja arvuuttelemaan, että arvaapa kuka!? Eikös se muuten ollut se mittari, jolla mitataan luotettava ennustaja? Soitetaan ja kysytään, että arvaa kuka? XD


C on alkanut harjoitella aikamääreitä. Kaikki vähän tylsempi suoritetaan "iltapäivällä". "Eilen" on tapahtunut kaikki mikä on tapahtunut menneisyydessä. Jos tarkkaan kuuntelee, voi päätellä "eilisen" olleen varsin kiireinen. Eilen oltiin mummolassa ja eilen käytiin kävelyllä. Eilen karkasi Remu ja eilen oltiin töissä ja hoidossa, mutta silti eilen oli vapaapäivä. Yksinkertaista eikö totta?

"Iltapäivällä" mennään nukkumaan ja hampaat voidaan pestä iltapäivällä. Puhtaat vaatteet vaihdetaan iltapäivällä ja käsienpesu suoritetaan iltapäivällä. Jooko!?

No mutta sitten seuraavaan aiheeseen eli onhan täällä tehty vähän käsitöitäkin. Opettelin videon avulla niitä mummon neliöitä ja luulen, että jotain meni (pause*eiku*kelaa taaksepäin* eiku*alkuun koko video*eiku*pause) silti pieleen... Huutakoon heti HEP se joka näkee jossain neliön! Kihkih=) Taitohaasteeseen vastanneet, jokos teitä alkaa jännittää?! No niin minuakin;D

Ja sitten kuva Deestä ja minusta yhdessä. Ollaanko vähän turpeita?Näihin kuviin ja tunnelmiin! S.A.
Ps. Voisiko jäätelökioskeilla olla kotiin-/töihin kuljetuspalvelu? Yks mangomeloni oikealla vohvelilla, kiits.

7 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

On se vatsa jo melkein yhtä iso kuin mulla (suom.huom. mie en ole raskaana..)Noi neliöt on sellaisia... pyöreäkulmaisia neliöitä. Mutta hieno siitä tulee, tuli mikä tahansa. C on huomattavasti fiksumpi kuin mun esikoinen, joka pienenä kuittasi kaikki aika-raha-väri-ym määreet sanomalla "aani". Mikä sun nimi on? Aani. Minkä värinen paita sulla on? Aani.Mikä päivä tänään on? Aani. Sanan pystyi taivuttamaan: missä sie kävit? Aanissa. Minne iskä meni? Aaniin. Sellainen tapaus...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva mekko! Ja hienot on neliöt: kyllä mie sanoisin,että nuo neliöitä muistuttaa enemmän kuin mitään muita kuvioita. Heh! Ja kiva ku tuutte perjantaina, sitten nährään :) T. sisko
Ja edellisessä postauksessa pojista aivan ihana kuva (:

Villikissa kirjoitti...

Hirmu hienoja neliöitä.Niin, on ne neliöitä!
Mulla on saman kokoinen massu:)Mutta mun massussa on keksiä ja pullaa ja näin kesäisin toisinaan jäätelöäkin elikkä hyvin ravittu vatsa;)

Nana kirjoitti...

Hauskoja nuo aikamääreet ja Hannin "aani" on kyllä hyvä :D
Hienoa,että vatsa kasvaa...ja jesh, mulla taitaa sentään olla pienempi ;)
Niin ja on se parempi,että pyöristää nuo neliöiden kulmat ettei niistä tule liian terävät.

Amalia kirjoitti...

Kun vähän näytätä niille rautaa, niin kyl ne siitä. Prässäämällä saa ihmeitä aikaan. Edelleenkin pitähän niissä olla käsityön leima.

Sipulix kirjoitti...

Hienot on neliöt, mulla nitisee korvissa, kun ajattelenkin ko. toimitusta itse tekemänäni, eli siis oikein kelpo suoritus!!!

Ja maha on mahtava! Hieno kerrassaan!!!

Timantti kirjoitti...

Söpö masukuva ! Mullakin oli eilen noin pieni vatsa :)