3.6.09

Wooot?

Lueskelin tuossa Susikairansanomia ja vetaisin kyllä sämpylän väärään kurkkuun. Yleisönosastolle oli kirjoitettu närkästynyt kirjoitus siitä, että "liikennepuiston polkuautoista peritään euron tuntivuokraa. MINÄ VERONMAKSAJANA PIDÄN TÄTÄ LOUKKAAVANA".

Eipä voi oikein muuta tähän sanoa sämpyläyskän lomasta kuin, että on täällä Susikairassa asiat hyvällä mallilla. Muu ei vituta kuin polkuautonvuokra.

Itse mietin koko sateisen viime kesän, että on ne tarkkaan nuo työtehtävät jossain portaassa kirjattu, kun joka toinen päivä kasteluauto kulki kastelemassa kaupungin kukkaistutuksia. Vaikka vettä satoi niin, ettei kaivot vetäneet, niin kaksissa miehin kasteluautolla kurvailtiin kastelemassa kaikki kukkalaatikot ja ylihuomenna uudestaan, niinkuin Teletapit.

Oliskohan siitä pitänyt laittaa kirjoitusta nimimerkillä Huolestunut kansalainen?

Huomenna en kyllä lue muuta kuin Viivin ja Wagnerin.

S.A.

8 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

höpö, höpö, takuulla et malta olla etsimättä uusia vimmastuksia yleisönosastolta.
ihanaa loppuviikkoa koko sakille.

ps. dee on ilmeisesti alkanut kotiutua?

Susikairan akka kirjoitti...

Katsos meillä on Deen kanssa nyt niin kivaa, kun voidaan jo leikkiä yhdessä:) tökkäys-potku-hytkytys-potkusarja-tökkäys...jne.
Ja minäkin olen jo pirteämpi:) Huomaa kellonaika!

Ja niin, heti jäin kiinni, kuitenkin aamulla ekana luen yleisön osaston;) Tunnet minut!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa sillä kommentoijalla olla tarhallinen lapsia, joiden autovuokraa maksaa...Mitähän hänelle sitten tapahtuu kun muksut vuokraavat jo oikeita autoja? Huh.

Kiva leikki D:n kanssa! Taitaa 'tyttö' tietää mihin sukuun on tulossa... :D

stansta kirjoitti...

Siis tuo anonyymi olin mä -ja TÄHÄN aikaan..!!!

Holly kirjoitti...

Olet mukana sullavikatvillasukat-hommassa eli taitohaasteessani!Kiva juttu! Pyydän osoitteen lähiaikoina erikseen.

En tiedä tuosta polkuautohommasta, mutta minusta on järkyttävää, että poskipuna ja kynsilakka pakataan samanlaisiin pakkauksiin! Entä, jos olisin sokea ja haluaisin vähän meikata??

Hannele kirjoitti...

No on toi munkin mielestä törkeetä rahastusta:D Täällä tapellaan yleisönosastossa siitä, pitääkö autoilijan väistää oravaa vai ajaa yli, kumpi on liikenteessä vaarallisempaa. Just kun jokakeväisistä koirankakkatappeluista selvittiin.

Pilli kirjoitti...

Kun oma elämäni heitti vime viikolla häränpyllyä, ajattelin maanantaina paikallista lukiessani, että onneksi joillakin menee niin hyvin tälläkin kadunpätkällä, että on voimia lähettää lehteen kirjoitus tähän tapaan: " Mikä on, kun Paikkakunnalla K-kadulla kissat mellastavat ihmisten pihoissa." Kadullamme on 12 taloa, joissa kolmessa yhteensä viisi kissaa. Meillä ei kissoja ole, mutta olen toivottanut ne aina tervetulleiksi myyrä- ja hiirijahtiin, täällä metsien rajaamalla asuinalueella niitä pikkujyrsijöitä riittää. Lienee ollut samainen kirjoittaja, joka oli toukokuun alussa hälyttänyt poliisit paikalle 20 kilometrin takaa, koska on niin pahoja riitoja kissanomistajien kanssa. Poliisit sitten saivat ihmetellä tätä tärkeää hälytystä kissanomistajille, joille kenellekään ei ollut edes valitettu kissoista...

Ruska kirjoitti...

Vai semmoista tuulta Susikairassa :D En olekaan koskaan tullut ajatelleeksi polkuautojen vuokrapolitiikkaa. Mielenkiintoista =)