6.6.09

Pitkä kuuma kesä.

Ihana aamu! Ihan just melkein semmoinen kesäkuun kuudennen päivän auringonpaiste ja lämmin kesätuuli. Tänään on jälleen yhdet polttarit ja mökkeilyilta/yö tiedossa. Sitä samaa mukavaista rataa, hyvää ruokaa ilman, että joku roikkuu hihassa ja hokee: "Anna haukku!" Saunomista ilman pelkoa, että jonkun takapuoleen tulee polttomerkkinä "Harvia". Katkeamatonta yöunta, ilman unisen lapsen vaistomaista tarkistusläpyttelyä: "Onhan vieressä joku?" Kesäiset ulkopelit jouduttanee kuitenkin vaihtamaan talvilajeihin... Tässä juuri napattuja kuvia...
Arktinen uutuus; Lumiorvokki
Toinen arktinen tuotekehittelyn huipentuma; Sokerihuurrettu maisema
Tuli sitten siirrettyä ne auringonkukat jo ulkopenkkiin. En mene kuvaamaan niitä nyt. Ottaa päähän jo valmiiksi, kun ne näyttää kuitenkin siltä, niin kuin joku olisi roiskinut sulanutta pakastepinaattia kukkapenkkiin. Äsh. Taidan muuttaa jonnekin lämpimään. Ibizalle? Haukiputaalle?

Kaikesta huolimatta letkeää lauantaita ja toivottavasti jossain on vähälumisempaa ja teidän kukkaistututukset voivat hyvin:)

S.A.

10 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kauniita kuvia!Mutta kieltämättä ei kauhean kesäisiä:(

Ruska kirjoitti...

Hihi, riemastuttavan kamala ajatus se Harvia-polttomerkki :D Jos olisi pakko ottaa, niin joku kivempi sana tai mieluummin joku pieni kuva...
Onpas siellä tullut talvi kesän keskelle. Kaunista kylläkin kuviesi perusteella. Taitaa kuitenkin tänään olla jo paljon kesäisempää. Antoisaa juhla- ja mökki-iltaa!

Timantti kirjoitti...

Takatalvi *tirsk*. ( ei vaiskaan, ei lumi kesällä naurata )

Stansta kirjoitti...

Hienoja kuvia ovat vaikka lumi KESÄkuussa ei hymyilytäkään.
Onnistuneita polttareita ja muksaa mökkeilyä!

Mun piti lähteä Liskonaista tänään tapaamaan -katsotaan onnistunko...

Patina kirjoitti...

Ihania luontokuvia... sokerihuurteista maisemaa, hih... täälläkin satoi aamulla räntää, mutta onneksi suli jo pois...lisää kuitenkin odottelen. saamattomuudesta on ollut minulle tällä erää hyötyä, sillä en ole vielä saanut istutettua maahan montakaan kukkaa , joten selvää säästöä!!! Siirrän kukkien istuttamista siis vielä... ;D

Hanni kirjoitti...

No höh! Onneksi asun hieman etelämmässä, vielä ei ainakaan tarvii kaivaa lumikolaa varastosta, vaikka kylmä on täälläkin. Kurjaa tuollainen sää... minne ne linnutkin joutuu :´(

TaiNa kirjoitti...

Hienoja kuvia on, mutta ei ehkä niin ihanaa muuten. :/ Luulen, että sun täytyy mennä ihan vähän kauemmas kun Haukiputaalle jos haluat lämpöä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai, sielä onkin sitten tullut ihan kunnolla lunta/räntää. Täälä satoi lunta yöllä ja vähän aamullakin. Ei vissiin parane möksöttää, täälä sentään on vihreä maa vielä.

Riepu.

Sanelma kirjoitti...

voi ei. Arghh. Toivottavasti meidän korkeuksilla säästyttäisiin moiselta. Ja sen lisäksi yöpakkasilta...

liskonainen kirjoitti...

meilläpä ole tänä aamuna pakkasta - 1,2 astetta.

parvekkeen yrtit näyttävät kuitenkin kestäneen sen... mcgyver vei sentään vauvansa (chilit)turvaan keittiöön jo pari päivää sitten.