11.6.09

Metsässä taas.

Oli mulla kumpparit:)
Oih:) Olen niiiin täpinöissäni! Katsoin kuvia kirjasta "Eläinten koteja" ja termiittien koti muistutti ehkä sisäosiltaan eniten tätä minun aarretta. Toin tuommoisen kappaleen kotiin ja tuo mikä mulla on kädessä on luuppi. Eräänkin kerran olen saanut sillä lapset viihtymään "tylsällä" kotipihalla. Kaikki näyttää niin kovin paljon ihmeellisemmältä, kun suurentaa 10-kertaisesti. Anteeksi nyt vain, tämä kirjoitus jää lyhyeksi- on mentävä tutkimaan!

S.A.

Ps. Jos tiedätte jonkun tutkijan, joka tarvitsee innokasta apulaista, niin mie olisin käytettävissä!


(Oli mustikka ja hilla kukassa ja jonkun verran jo lentäviä ötököitäkin pölytyspuuhissa. Voi olla, että tulee marjoja tai sitten ei.)

11 kommenttia:

Holly kirjoitti...

OMG, OMG ja vielä kerran OMG!

Laitapa, kuule, osoitetta tulemaan, email-osoite saatu menestyksellisesti sivuilleni - monen ihmisen kaukoneuvoin!

Deelle on jo tehty...

Villikissa kirjoitti...

No huh!Että piti nuo kuvat nähdä:( Nyt tuntuu kuin olisi joka paikassa muurahaisia;)

Ruska kirjoitti...

Hitsit, kohtahan me varmaan tullaan vierailemaan Muurahaiskairaan... :)
Mutta reikäpuusi on valtavan hieno. Minäkin huolisin sellaisen.
Lykkyä tutkimuksille!

liskonainen kirjoitti...

kyllä kannatti vetää saapas jalkaan noiden takia! upeita koteja!

vielä kun opit innostumaan niistä kaikista kivistä mitä susikairassa kasvaa...
vieläköhän kärnän kaukolla on paja siellämain?

TaiNa kirjoitti...

Jeee! Akka löysi sen kukkanapin kamerasta ja kuvasi muurahaisia, hienoa! :D Mahtavia kuvia ja tosi hieno kotikolo, vähän oon kateellinen nyt. Meidän prinsessat tykkää mönkijäisistä, etenkin nuorempi on hyvin viehtyny muurahaisiin ja huutaa aina kun yhdenkin näkee 'kato nyt, myror, äiti muurahaisia!" :)

Hanni kirjoitti...

Selkeästi ne on termiittejä! Nyt vaan ilmoituksta kympin uutisiin, ne tulee tekemään susta juttua! Meitin oma ötökkätutkija <3

Patina kirjoitti...

äääk... huisia kuvia... ja huisia muurahaisia... on niillä ollut aikaa puuhastella puun kimpussa, meinaan, ettei tuollaista tunnelimäärää aivan äkkiä tehdä... ja vielä puun sisään... maan alle kylläkin tai esim. turveharkkon (kuten meidän pihalla)... hmmm... varsin mielenkiintoista!!!

SAnelma kirjoitti...

Näitä kuvia katsellessa ihmettelen entistä enemmän miten miehesi ei voi olla yhtä kiinnostunut ja innostunut asiasta kuin sinä.
VAU, nuohan on tosi upeita!!

Jane kirjoitti...

Hienoja kuvia.

Kyseessä hevosmuurahainen? Kuvista ei pysty oikein kokoa päättelemään.
Aiheuttaa meillä aina pientä paniikkia. Ukkonen on jotain rakenteita yhteen taloonsa joutunut vaihtamaan kun hevosmuurahaiset oli tehnyt käytäviä.

Susikairan akka kirjoitti...

Juu Jane, olivat hevosmuurahaisia. Ei vaan tosiaan välity tuo koko noista kuvista. Voin hyvin kuvitella, mita saavat aikaan väärässä paikassa:/

Anonyymi kirjoitti...

vieläkö keltaiset HAI-SAAPPAAT ovat iskussa? On meinaan TOSI arka väri. Omani heitin jo mökillä halkoliiteriin sytykkeeksi kiukaan uuniin ensi keväänä....Nyt on uudet ratian punaiset komistukset käytössä !