17.6.09

Riitelyn alkeet part.1.

Kävimme eilen kaupassa minä, Ukko ja C. Ajattelin, että ostan uudet hammasharjat. Valitsin punaisen, sinisen, vihreän ja hopeisen ja sitten otin yhden lastenharjan. Ukko sanoi, ettei hänelle tarvitse ostaa, koska hänellä on yksi korkkaamaton harja kotona. Laitoin kaksi harjaa takaisin hyllyyn, koska A:kaan ei ole edes kotona. Ukko totesi, että eikö C:lle voida ostaa jo seuraavaa kokoa. Minä tutkin ikäsuosituksia ja totesin sen minkä aiemmin valitsin hyväksi C:lle. Vaihdoin oman harjani sporttisempaan malliin, josta Ukko kysyi tarvitsenko sitä reissukoteloa (joka oli paketissa matkassa), että eikö olisi järkevämpää ostaa tavallinen ilman suojakoteloa. Hikeennyin hetkessä 0-100:aan ja tungin vihan vimmalla kaikki harjat takaisin hyllyyn, paitsi C:n harjan. Ukko siirtyi dödöosastolle ja käytti käsissään kahta eri dödöpurkkia. En millään malttanut olla puuttumatta valintaprosessiin sanomalla: Tarvitko sä nyt tuommoista on/off nappia, eikö riittäisi ihan semmoinen irtokorkillinen? Muutamat tunnetta tihkuvat katseet vaihdettiin ja siirryttiin jäätelöhyllylle ilman dödöä.


Aukaistiin jätskit heti autossa ja Ukko kysyi, että: "Syödäänkö me nämä tässä?" Minä vastasin, että: "Enpä tiedä, sinähän siinä kuskin paikalla istut!"

Tänään kyllä livistän yksin kauppaan hivelemään ihania sporttiharjoja, kotelolla ja ilman koteloa ja ostan piruuttani vielä hammastahnaakin.

Murrrrr;D

S.A.

Ps. Tosipuheessa ihan kivaa, ettei tarvitse riidellä suurista asioista. Tämmöinen pikkukinastelu riittää varsin hyvin:)

8 kommenttia:

Maami kirjoitti...

REPS...kylläpä kuulostaa tutulta =D

Pellon pientareella kirjoitti...

Heh :). Taitaa ukko olla välillä kovilla noin sanavalmiin akan kanssa... ;).

Hanni kirjoitti...

Ja hitto soikoon! Kun kerta sinne kauppaan menet, niin ostat myös hammastikkuja, suuvettä ja hammaslankaa! Niin kerta! Ja proteesiharja "vahingossa" ukolle!

Hanni lisää: kirjoitti...

lisäys: Mie vasta huomasin, että meidän virtuaalikummipoikahan kelluu tuossa vieressä. --------->> Piti oikein jäädä seuraamaan...

liskonainen kirjoitti...

hanni: minähän varoitin kummipojastamme! sitä pitää näköjään kytätä joka käänteestä.

opetan sen silti lentämään, vaikka on kuinka killuttimia omasta takaa! lentäähän harry potterkin. kerta!

Hehkuvainen kirjoitti...

No ni, jää sinkku ihan vaille tuollaista! (Onneksi.) :D

Patina kirjoitti...

hehehheheheheeee...hooohohhohoo...
*hihittää ja hohottaa kyyneleet silmissään*

Kylläpäs kuullostaa niiiiin tutulta kinastelulta... ;)

Jane kirjoitti...

Kiitos, täällä tulee käytyä nauramassa päivittäin :D

Hannin idea proteesiharjasta kuullostaa kivalta.