26.6.09

Upea päivä!


Vanha kuva, mutta viikonlopun suunnitelmat kiteytyvät tähän! Makoilua laiturilla, ampiaispesien tarkkailua, kiireetöntä oloa, vähän uimavalvojan roolia, ehkä omatkin varpaat rantavedessä. Makkaranpaistoa, nokipannukaffetta, saunaa ja sen semmoista ihanuutta.

Parasta tietysti on se, että näen Siskon piiitkästä aikaa:) Myös A:ta on tietysti ollut valtava ikävä. Miten sen ikävän osaakin siirtää taka-alalle ja nyt, kun jälleennäkemiseen on vain muutamia tunteja, tuntuu siltä, että sydän ihan pakahtuu?!

Oletteko muuten kuulleet siitä uudesta EU-direktiivistä, että kesäpäivinä on pakko syödä ainakin yksi jäätelö päivässä? No ei mekään siitä oltu kuultu, mutta keksittiin se sitten ihan itse:) ja nyt ollaan jo kolmatta päivää oltu aivan kuuliaisia.

C:n kanssa mentiin eilen ostoksille; hankintalistalla sandaalit ja kesälakki (siis C:lle). Aikaa valintaan meni hulppea tunteroinen ja kun sitten seisoimme kassalla punaisen lippiksen ja sandaalien kanssa C kääntyi yhtäkkiä katsomaan minua ihan kuin olisin jotenkin vähäjärkinen ja sanoi: "En minä niitä halua! Viedään ne HETI takaisin hyllyyn!"

Eli saaliiksi jäi vain nämä (minulle):

Onneksi minä sentään osaan olla päätöksissäni vakaa, enkä peräänny kassalla.

Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa kesäviikonloppua! Uikaa, syökää, nukkukaa, lukekaa, tehkää töitä, tai älkää tehkö yhtään mitään! Pääasia, että nautitte:) Halit kaikille!

S.A. ja tuskastuttavan pitkät viimeiset "kitutunnit"...

1 kommentti:

Saanel kirjoitti...

Samoin sinne, aurinkoista ja ihanaa viikonloppua. odottelen kuumeisesti kotiin pääsyä, sillä pikkusisko pyyhkäisi taas kesäksi Suomeen Epyktistä.

Ja per***leen pomon hidastelun takia en ehdi niitä edes kentälle vastaan : (