5.6.09

Vartioitava tapaus.

Jos kohta täyttää 32, niin koska voi alkaa odottelemaan, että se asiallisesti ja hillitysti käyttäytyvä tilanteet hallitseva lady muuttaa minuun?

Kävin kaupassa ja ostin kaikenlaista ja jogurttia. Kassatäti pakkasi jogurtit semmoiseen pieneen pussiin (nyt ei mietitä sitä ekologista jalanjälkeä). Maksoin ja vein ostoskärryn paikoilleen ja samassa muistin, että yhdessä lehdessä oli yksi kiinnostava artikkeli ja kurvasin ostoskassin kanssa takaisin kaupan puolelle ja lehtihyllylle. Löysin ko. lehden ja sitten avasin sen ja aloitin artikkelin silmäilyn. Hyvin kirjoitettu teksti imaisi minut niin, että aika ja paikka katosivat ympäriltä. Ehdin lukea noin 3 sivua, kunnes kassan kimakka huuto tiputti minut takaisin todellisuuteen: "Rouva XXX!" Säikähdin ja aloitin samalla hetkellä yhtä kimakalla huudolla puolustuspuheen siitä, kuinka aivan varmasti olin aikeissa ostaa lehden ja olevani täysin tietoinen siitä, että lehtihylly ei ole mikään kirjasto ja kuinka pahoillani olen huonosta käytöksestäni! Kassatäti jatkoi vähemmän kimakalla äänellä: "Ei kun minä ehdin jo tuolla ulkona juosta teitä etsien, kun tämä jogurttipussi jäi... Ei se lehden selailu haittaa..." Minä otin lehden ja posket punakkana jonotin hymyilevien ihmisten keskellä vuoroani kassalle.

Mietin myöhemmin Ukolle, että miten se kassatäti muisti minun nimen ja Ukko lohdutti sanoen, että: "Kaikkihan apinan tuntee, vaikkei apina tunne ketään."

S.A.

5 kommenttia:

Patina kirjoitti...

hehhehheee.... Sainpas makeat naurut... kiiiitos, pelastit päiväni!!! :D

ja voin sanoa, että kyllä ne kassaneidit kummasti tuntee asiakkaat, varsinkin, jos kysymyksessä on kauppa jossa asioi viikoittain...

TaiNa kirjoitti...

Saipas taas naurut, kiitos niistä! :D

Meilläkin on kyllä monta kertaa sattunut niin että ostokset unohtuu.. ei ole kauaakaan, kun käytiin pienessä kaupassa keskustassa, missä käydään harvoin. asiana oli ostaa vain vessapaperia. mies maksoi paperin ja mentiin ulos kaupasta, ehdittiin kävellä jonkin matkaa kun joku mies (meidän takana kassajonossa ollut) juoksi takaa ja huusi' teillä taisi jäädä tämä paperipaketti kassalle'. :D

stansta kirjoitti...

Noin mäkin olisin varmaan reagoinut, että siitä sen lehden lukemisesta...
Mulla on muuten toinen korituoleista niin hankittu, että tuttu myyjä juoksi Ikeasta perään, että 'sulta unohtui tämä'. Ei ollut minun (shh..), mutta kävin myöhemmin ostamassa toisen samanlaisen kaveriksi. Nyt olisi valmis luopumaan molemmista...
Toivottavasti räntäsade hellittää!

Ruska kirjoitti...

Siistiii :D :D
Lady? Asiallinen ja hillitty käytös? - mitä ne oikein mahtaa olla? En mie ainakaan ole tarvinnut sellaisia tähän ikään ;)

Hanni kirjoitti...

Mie aloin tuossa 28-vuotiaana odottaa ladyn asettumista sisuksiini. Nyt mie oon 53, eikä se mokoma ämmä ole vieläkään tullut. Kauanko sitä pitääkään odotella?