18.6.09

Laskutoimitus ja ostoilmoitus.

Minulla on tuo Susikairan keemailiosoite ja sieltä on uudelleenohjaus siihen s-postiin, jota käytän säännöllisesti. Suurin osa roskaposteista jää sinne susikairalaatikkoon ohjautumatta siihen toiseen ja hyvä niin, mutta muutamia "oikeita" viestejäkin on jäänyt sinne jumimaan, eikä ne ole minulle saapuneet. Olenkin ottanut tavakseni silloin tällöin käydä kurkkaamassa, onko rysään jäänyt jotain tähdellisempää. No nyt huomasin, että siellä makaa kaikkiaan 506 viestiä. Myöskin ne alkuperäiset, jotka on lähetetty siis kopiona toiseen osoitteeseen. Keemaili ilmoittaa 506 viestin olevan 7 Mt käytetystä tilasta. (Eli yksi viesti on 0,014 Mt. Kun kokonaistilaa on 7338 Mt, niin 0,014 Mt:n viestejä minulle mahtuu 524142 kpl. Näistä vähennetään tuo 506 jo saapunutta, niin minulle mahtuu vielä 523636 viestiä!!!)

Eikös olutkin harvinaisen pitkä ja komea aasinsilta siihen asiaan, että tuolla sivupalkissa Iso-Deen alla on vieno pyyntö....Halutaan ostaa turvakaukalo+telakka.

Eli jos kiertelette kaupoissa (ilmoitustaulut) tai kirppareilla, niin pitäkää silmät auki. Susikairan tarjonta on useista katsastusyrityksistä huolimatta osoittautunut nihkeähköksi ja koska turvaistuimia täällä myy 1 liike, niin hinnat ovat hmmm... melko hyväkatteiset. Eli jos satutte törmäämään moiseen kapistukseen tai teillä sattuu olemaan joutilaana semmoinen, niin joko kommenttia tai s-postia Akalle, jookosta:)?


S.A. + Dee


Ps. Ostetaan myös lestabussi.

7 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

voisitko taas vähän selittää?
siis mikähän se on tuo "lestabussi"? liittyykö se jotenkin vauvoihin? onko se jotain mitä minunkin pitäisi tietää?

Saanel kirjoitti...

Tulin toivottelemaan hyvia jusseja ja nyt kadun sitä syvästi. Nimittäin enhän minä nyt saa hetken rauhaa kun mietin koko ajan, että mikä hemmetti on lestabussi.

Tämä on järkyttävän kamalaa. Se on samanlaista kun joskus ei muista kuka laulaa jonkun tietyn kappaleen ja se humppa soi päässä koko ajan. Päivästä toiseen.

Eräänä tällaisena "muistamattomuus" yönä, kello taisi olla jo yli yhden kun istuimme ystävättäreni kanssa iltaa ja muistelimme vanhoja lauluja ja laulajia. Yhtäkkiä emme kumpikaan muistaneet kuka esittää Äideistä parhain.

No silloin tietenkin tuntui kamalan fiksulle soittaa kieli tuhannella solmulla ympäripäissään radioon ja pyytää heitä soittamaan sen koska meidän mummo sattuu just sillään täyttämään 80 vuotta. Mummo varmaan pyörähti pari kertaa kirkkomaalla.

Voi kiesus! Eikä heillä ollut sitä levyä, eivätkä edes tienneet kuka sen laulaa.

No mutta menköön nyt sitten, eli HYVÄÄ JUHANNUSTA :D

Hipinrouva kirjoitti...

Mukavaa juhannusta koko poppoolle Susikairaan!!!

Susikairan akka kirjoitti...

Öhöm;) Se on sellainen auto, johon mahtuu tämmöinen suurperhe. Näillä kairoilla niitä liikkuu paljonkin, koska tietyn uskonlahkon edustajia asuu täällä paljon. Nyt mekin sitten vissiin tarvitaan semmoinen.

Anja kirjoitti...

ootko huutonetistä katsellut turvakaukaloa,siellä on kaikenlaista tavaraa myynnissä.

liskonainen kirjoitti...

HAAA! nythän mä hokasin! tietenkin.

kun synnytettiin kummipoikaa oli yön yli hautomassa samassa huoneessa yksi lesta-äiti, joka alle kolmekymppinsenä oli pusaamassa yhdeksättään. synnytti ja lähti kotiinsa, kun me vielä jatkettiin...

hauskaa jussia!

Pilviharso kirjoitti...

Ei ole mittään myytävänä, vaan toivottelen Ihanaa Juhannusaikaa!