9.6.09

Juuri minulle:)

Lähdin töistä kiireen vilkkaa mökille tarkastelemaan poikasia ja löylyjen kuumuutta. Löylyt olivat hyvät, kuten mökkisaunoissa aina. Pojat olivat iloisia, kuten luonnossa vapaana viillettäessään aina. Lähdin kuitenkin kotisänkyyn yöunille, unet eivät vieraalla maalla ja patjalla ole näin raskaana ollessa kovinkaan kummoiset. Jo ihan senkin takia, että vessareissuja on yön aikana muutamia ja ulkovessa piristää vähän liiaksi.
Palatessani hain postin ja mikä yllätys laatikossa olikaan! Hehkuvaisen Taitohaaste paketti!!! Tuskin jalat maata koskivat, kun juoksin sisään ja aukaisin paketin! Ihana, ihana Hehkuvainen! <3 En voinut yhtään aavistaa mitä paketissa olisi ja sisältö sai minut aivan onnesta ymmyrkäiseksi!

Hurmaava laukku:) ja kortti:) Ja tämä ihanuus, mikä laukusta paljastui! Tässä kuvassa on noin puolet. Juuri tätä väriä minulla ei ole koskaan ollut missään vaatteessa tai asusteessa. Keimailin peilin edessä ja koska minulla on punaiset hiukset ja vihreät silmät, voitte vain kuvitella miten hyvältä me näytimme yhdessä!

Tämän kuvan alalaidassa on oikeastaan (ainakin minun koneeni näytöllä) oikein sävy. Kuvailisin sen näillä sanoilla: "Tämän vihreän sävyn tuntee täydellisen hyvänolon ja kiireettömyyden hetkellä, kun on aikaa nuuhkia metsää ja painaa poskensa vasten sammalta. Silloin, kun tuntee olevansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan, eikä haluaisi muuttaa elämässään mitään."

Ja höpsö Hehkuvainen laittoi tiedoksi, että huivin voi värjätä, niin halutessaan. Höpsö, höpsö, höpsö! Ensiksikin: Täydellistä ei parana mennä tuunaamaan ja Toiseksi: Jos minua vartavasten on valmistettu näin kaunis ja minulle sopiva lahja, olisi kyllä järkyttävää mennä muuttamaan Taiteilijan näkemyksestä jotain!

Kiitos Hehkuvainen! Tykkään aivan valtavasti! Sekä paketin sisällöstä, että sinusta!:)

S.A.

6 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Onpas upea huivi.Tuolla kelpaakin keimailla peilin edessä:)

Hanni kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Ettei vaan Hehku oisi ostanut tuota kaupasta :D Ei kukaan voi tehdä noin hienoa käsin... Mie sitten olen taas kade, ettäs tiedätte!

Tirlitta kirjoitti...

Olipa mukava yllätys! Tuollaisesta lahjasta olisin itsekin hyvin onnellinen. Upea huivi :) Kyllä toiset osaa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Ylitsevuotavat kiitokset hämmentävät *blush*. Sydäntä lämmittää, että tykätään :).

Eeva kirjoitti...

Vautsis!!!!!!!!!!!

Sipulix kirjoitti...

Älyttömän hieno!!!Ihan mieletön!