7.6.09

Haaste (!?!!??)

Ai kauheeta. Onko teillä bloggaaminen ryöminyt uniin? Otin tuossa pikkutirsat (3 h) ja sen jälkeen olen miettinyt Hehkuvaisen haastetta. Se olikin poikkeuksellisen vaikea. Kuvaile sokealle oranssi, vihreä ja tummansininen. Siis sellaiselle, joka ei koskaan ole nähnyt värejä. Olen jo kolunnut levyvalikoimaani läpi, miettien minkävärisiä lauluja minulla on.
Nyt tarkistin kaikki mahdolliset kommentit ja Hehkuvaisen blogin. Ei minulle ole heitetty tämmöistä haastetta. Liekö tämmöistä kiertänytkään? Ouuuuh. On ihan pönttö olo. Uni kyllä huijasi minua pahasti. Nyt lähden yöunille. Mökkeily verottaa voimia. Rankka laji;D
Vastaan tähän alitajuntani keksimään unihaasteeseen, jos vain suinkin keksin vertauskuvia. Aika vaikeaa, miettikääpä vaikka.

S.A.
Ps. Polttarit menivät oikein mallikkaasti:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuostahan vois kehitellä ihan oikean haasteen? Ei kai se ihan mahdoton olis?

- Riepu -

Hehkuvainen kirjoitti...

Hihii :D.

Oranssi on auringon lämpö iholla. Oranssi maistuu porkkanalta ja kuulostaa tulen rätinältä.

Vihreä tuoksuu metsältä ja vastaleikatulta ruoholta. Vihreä tuntuu lumpeenlehdeltä ja maistuu kirpeältä omenalta.

Tummansininen tuntuu viileältä sametilta. Tummansininen kuulostaa myrskyisältä mereltä ja maistuu mustikalta.

Hanni kirjoitti...

Aika hauska! Mie jouduin aikanaan soittamaan venäläiselle opelleni "ruskean" tai "taivaansinisen" tai "okrankeltaisen" jne sävelen. Ehkä turvautuisin laillasi musiikkiin. Mulla oli aikanaan sokea tyttö oppilaana, ja kyllä hän värit tiesi,koska halusi mennä "katsomaan" tunnin jälkeen seinällä kasvavaa viiniköynnöstä, kun "se on niin hyvän näköinen, kun ne lehdet on näin syksyllä punaiset". Mietipä sitä :D Tyttö meni ja hautasi kasvonsa köynnökseen ja "tunsi" punaisen värin.

Irina K. kirjoitti...

Heti pysähdyin miettimään. Oranssi on tulen mukava lämpö. Punainen taas tulen polttava lämpö. Sininen on soliseva vesi purossa tai viilentävä uimaretki kuumana päivänä. Vihreä on jaloissa tuntuva aamukaste nurmikolla.

TaiNa kirjoitti...

Makuja ja hajuja on helppo käyttää värejä kuvailemaan. ;)