8.6.09

Hätätilanne.

Ei se kuulkaa ole yhtään helppoa tämä prinsessana oleminenkaan. Jos on saanut jo viikonloppuna juhlia tyttöjen kanssa itsensä näännyksiin ja heti maanantaina perhe lähtee mökkeilemään jättäen äidin yksin kotiin, niin ehkä juuri ja juuri voin sietää tätä hiljaisuutta ja nauttia illan mitään tekemättömyydestä, kestän nippanappa yksin nukkumisen 160 cm:ssä ilman varpaita sieraimissa. Mutta se, että joudun aamulla keittämään itselleni kahvit ja hakemaan lehden postilaatikosta, se on liikaa. Onko jossain myynnissä postinkuljettajaa? Kahvinkeittäjää?

Tsempatkaa nyt hyvät siskot, eikö tämä ole aivan holtitonta ja edesvastuutonta perheeltäni?!

S.A.

Ps. Jos nyt vähän pesisin pyykkiä ja sumuttelisin suihkepullolla pesuainetta ilmaan antamaan freesiä tuoksua, niin saisinko sitten keskittyä törkkimään Deetä ja lueskelemaan roskaromaania?

5 kommenttia:

Tirlitta kirjoitti...

Kuulostaa varsin kamalalta! Olisivat nyt voineet edes palkata jonkin talonmiespalvelun tuomaan postit laatikosta ja keittämään kahvit, jos eivät mökiltä viitsi lähteä tätä palvelua tarjoamaan.

Hanni kirjoitti...

Siis ei lehteä! Eikä aamukahvia! Ei oo todellista! Että ne osaa olla ajattelemattomia! Tökkäse Deetä kerran munkin puolesta.

liskonainen kirjoitti...

minäkin haluan kutitella deetä.
toisin mieluusti sinulle aamukahvin, mutta kun susikaira on melkein yhtä vaikeassa paikassa kuin läyliäinen...

Sipulix kirjoitti...

Ans mennä vaan...varpaat kohti kattoa ja silleen! Nauti!!!

Nana kirjoitti...

Koita pärjätä...