9.6.09

Tiistain tuumailuja.

Nyt, kun kaikki muut ovat muualla (mummolassa ja mökillä) niin voinkin kirjoitella Deen kuulumisia. Tosiaan viikko sitten maanantaina käytiin näytillä neuvolassa. Deen sykkeet oli 158. Minulla kaikki ok, paino edelleen laskusuunnassa, mutta hieman hidastuneella tahdilla. Ei mitään hälyyttävää. Piti täyttää lappu, jossa kyseltiin väkivallasta, fyysisestä ja henkisestä. Viimeinen kysymys oli onko itse käyttäytynyt väkivaltaisesti, tarjosin henkiseksi pahoinpitelyksi sitä Martta-heittoa, mutta neuvolan K. vain nauroi.

Ensi maanantaina on sitten se rakenneultra. HUI! Kysyin varovasti neuvolan K:lta, miten lääkäri on suhtautunut sukupuolitiedusteluihin. Kuulemma nykyään suopeasti. Siis sikäli mikäli Dee suostuu kääntyilemään sopivasti. Niin ja kyllä, edelleen olen täysin tietoinen siitä, että rakenneultran varsinainen tarkoitus ei ole sukupuolen selvittäminen. Itsestäni on alkanut tuntua siltä, että Dee on poika. Liikkeet on tutun napakoita ja Dee tuntuu pyörivän vatsassa hyrrän lailla. Ukkohan on ollut kokoajan sitä mieltä, että tulokas on poika, koska hän ei ole mikään sekatyömies.

Lapsuuden ystäväni, jonka laskettuaika oli(si ollut) muutaman viikon omaani aiemmin, menetti pikkuisensa toissa viikolla. Liian vähän viikkoja selviytymiseen. Tuntuu hurjalta ajatella miten pienistä päivistä ja viikoista näissä odotuksissa kaikki onkaan kiinni. Rv 21, mitään ei ole tehtävissä, rv 24 on jo (pieni) mahdollisuus selvitä. Jotenkin rinnalla elää sitä menettämisen tuskaa ja tietysti pelottaa itselläkin. Kuuntelee tuntemuksia ja vatsaa ihan eritavalla kuin aiemmin. Ja toki jo sekin, että tieto lisää tuskaa ylipäätään. Netti on kyllä vihoviimeinen odotuskaveri. Olenkin jo laittanut listan sivuja ja hakusanoja totaalikietoon itseltäni. Parempi kuitenkin olla öllistellä ihan näin vaan ja olla ehkä vähän tietämättömämpänä kaikesta siitä mikä voi mennä pieleen.


C:llä oli eilen retki hoitopaikan kanssa ja retken huikeinta antia oli ollut 1) linja-autolla matkustaminen ja 2) eväät ;D On se vain niin liikuttavaa, kun silmät teevadin kokoisena kerrotaan suu vaahdossa: "Tuvi ito vinja-auto hakemaan ja me iftuttiin penkeivvä ja pevivvä fyötiin makkavaa ja veipää ja juotiin mehua. Finne ovi piiitkä matka (10 km)." Niin, ei ne aina tarvitse olla maatamullistavia elämyksiä, pienet ja arkipäiväisiltä tuntuvat jutut voivatkin olla sitä suurinta mahtavuutta:)

Mutta nytpä sitten (tuottaviin) puuhiin.

S.A. + Dee

Lisäys: Kaikki kutitukset on välitetty Deelle, Dee kiittää ja haparoi varpaillaan takaisin:)

6 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Sykkeet viittais tyttöön....

Hanni kirjoitti...

Voi mikä ihana postaus Hanni-tädin lukea. Sniiifff! Muistathan, että C on mulle varattu sitten kun alat välillä laitella niitä postipakettina muille hoitoon. Lupaan palauttaa turmeltumattomana <3 Ja kaikki menee varmaan hyvin rakenneultrassa (onneksi sellaista ei ollut kun olen omiani odotellut, eikä edes nettiä, olisin varmaan ollut hermona..)Niin, ja mitä te siellä höpisette, että muka poika. Ukko on lopunperin sekatyömies, sano mun sanoneen :D

Holly kirjoitti...

Ultra on kyllä jännittävä... sain tyttäreni kasvoista profiilikuvan mukaan ja niin on edelleen näköinen nenännöpököineen.

Itse olen menettänyt toisen lapseni 24-viikolla. Lääkärin mukaan ei ollut mitään elinmahdollisuuksia. Painoi noin 500 gr. Elämäni kamalin kokemus, josta toipumiseen meni useampia vuosia.

Lisäksi Kättärin sairaala hoiti homman melkoisen tökerösti, mikä ei ainakaan parantanut mielialaa (olivat mm. vuodessa hukanneet paperini, mikä hidasti hoitotoimia... se oli se yksi pervo mieslääkäri, sano minun sanoneen).

liskonainen kirjoitti...

minä olen hannin kanssa samaa mieltä. tyttö!

(voi olla että me kadotaan hiljaa takavasemmalle jos dee muuksi osoittautuu)

kerro sitten HETI kun tulet ultrasta, ei me kestetä tänä piinaavaa jännitystä.

äläkä huoli, susikarassa on jo nyt niin paljon suojaavia enkeleitä ettei tiellesi mitään pahaa mahdu.

Riepu kirjoitti...

Olipa mukavaa luettavaa :) Nyt alkaa täälläkin sunnalla jännittämään, että kumpi se Dee nyt sitte on. Voi veljet, kerrothan heti kun asiasta tiedät?

Hehkuvainen kirjoitti...

No kyllähän se nyt on poika, tietenkin.

:D

Kusti polkee, posti kulkee... kohta on jo varmaan siellä!!!