1.7.09

Ajantappoa sairastuvalla.


Ceellä on kuumetta 39 ja vauhti ei edes hiljene! Puhetta tulee ja uimaan haluttaisi jne. Haava ei ole tulehtunut, joten kuume on sitten flunssasta johtuvaa. Äidillä vain meinaa loppua konstit lapsen viihdyttämiseen ja aloillaan pitämiseen. Terveyskeskuksessa vuoroaan odotteli romanirouva ja Cee tietysti tapansa mukaan heittäytyi juttusille aloittaen: "No mutta, onpa mummolla mahtava hame! Saanko minä silittää sinua?" Tuo silittäminen onkin nyt in-juttu. Cee kysyy nätisti kaikilta vähänkään kiinnostusta herättäviltä ihmisiltä ja eläimiltä silityslupaa.
Hassua, ei isommat pojat ole olleet kovin aktiivisia silittelijöitä. No tapansa kullakin tehdä tuttavuutta:) Eipä se varmaan huonoin mahdollinen lähestymiskeino ole, aseistariisuvaa ainakin.

Eilen tuli kuvan "hevipottevi" pörräämään talon lähistölle, siinä roikkui semmoinen pitkä saha ja sähkölinjojen lähipuiden oksien karsinta kai siinä oli tarkoituksena. Aika hurjan näköistä, kun nippanappa puiden yläpuolella ajeli (lenteli) ja saha soi. Tässäpä ne Susikairan jännittävimmät kohokohdat taas olikin;D

Mutta nyt häätyy lähteä lueskelemaan kirjoja Ceelle, siltä kuulostaa...

S.A.

8 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Saiko C silittää??

Susikairan akka kirjoitti...

Sai:)

Hanni kirjoitti...

Olin kysymässä samaa kuin Amalia :)Kukapa ei antaisi silittää. On nuo lapset kummallisia, kun kuume hipoo neljääkymppiä, ja vauhtia silti piisaa. Aikuinen makaa siinä vaiheessa peiton alla tekemässä kuolemaa. Teeskennelläänkö me aikuiset?

Susikairan akka kirjoitti...

Juu, ei ole vielä kukaan kieltäytynyt silityksestä:) Romanirouvaa Cee silitti hameesta, kädestä ja hiuksista.

Luultavasti me aikuiset todellakin teeskennellään vaan;D

Nana kirjoitti...

Ihana C :D
Toivottavasti hän paranee pian!

Pellon pientareella kirjoitti...

Kuva ja otsikko jo pelästyttivät, että onko joku Medihelillä heattu! Ei onneksi kuitenkaan. Silittely on kivaa. Minulla on kumma luontainen mielihalu, tulee mieleen aina haistella kaikkea ja kaikkia... ;).

liskonainen kirjoitti...

mitenkäs cee nyt noin huono-onniseksi ryhtyi? palovamma persiissä ja kuumetauti päällä, onneksi sai silittää.

meillä tuo vehje oli "helohotkeli"

Timantti kirjoitti...

Mein lähellä kans pörräs moinen helikopteri, tuli mieleen joku painajaikuva, metli oli hurrrjaa.